Şimdi Ara

Zalman NC-3000U Notebook Soğutucusu Ürün İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
4
Favori
23.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar benim eski laptop var şuan babam ve kardeşim kullanıyor Lgx110 bilgisayar açtıktan 5 dakika sonra ateş gibi oluyor fanda çalışmıyor bazen 3 ayda bir 3 gün çalıştığı oluyor ozaman performansı iyi oluyor açıkçası kendim kullanmadığım için en fazla 40 liraya bir soğutucu almak istiyorum ayrıca bunun fanının çalışması için ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Run DMC -- 20 Temmuz 2011; 17:00:36 >
  • Fan aşırı kirlenmişse saç kurunma makinesi,Kompresör , Elektirik süpürgesi gibi bir şeyle fanı temizleyebilirsin.

40 liradan fazla ama bu modele bir göz at istersen.

http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm-nc1500-mini-zm-nc1500-mini-7---12-netbook-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=46878#allImages
  • Bu konunun takipçisiyim. Bu fandan alabilirim.
  • bugun itibariyle sipariş verdim gelsin yorumlarımı atarım
  • Bende bir ara bundan almayı düşünüyordum ama nc2500 plus almaya karar verdim.

nc2500 plus

Zalman NC-3000U Notebook Soğutucusu Ürün İncelemesi

Fanları arkada olduğu için zemindeki her türlü tozu toprağı bir nebze olsun az alacağı için bu ürünü tercih edeceğim galiba...
  • 2gün içerisinde vatan bilgisayardan almış olduğum zalman nc3000 elime ulaştı ürünün görsel şekli çok göz alıcı ve şık bir duruşu var öncelikle bu özelliği göze çarpıyor.Daha tam test yapma olasılığım olmadı fakat ilk izlenimim çok sessiz çalışmasıydı.Oyun oynadıktan sonra cpu değerlerini de buraya yazarım.
  • Arkadaşlar ben fan için adaptör aldım. İyi güzel ilk gün çalıştı. Sonraki gün çalışmadı. Galiba yaktım Garantiye yolladım bakalım ne diyecekler.

Adaptör alacaklar dikkatli olsun.
  • Sipariş vermiş bulunmaktayım
  • Güzel inceleme olmuş bende böyle bir şey almayı düşünüyorum soğutmadan çok dik tutsun bel ağrısı egilip bükülmekten kurtulmak için hemde almışken iyi bir şey olsun istiyorum. Ayarlaya biliyormuyuz bu aleti ?
  • Evet ben en yüksek ayarda kullanıyorum. Bana yetiyor. Ama istersen altına ekleme yapabilirsin.
  • Benim bilgisayarım çok fazla ısınıyor, bir video bile açsam sıcaklık artıyor. Soğutucu olarak zalman nc2000 var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 10 Ağustos 2011; 23:58:51 >
  • Merhabalar dandik bir laptop soğutucusu var elimde inca diye. E haliyle fanıda dandik. Yeni bir fan almayı düşünüyorum fakat içindeki giriş 2 dişli. Alacağım fanda 3 giriş yeri var taksam 1 giriş yeri boş kalsa çalışır mı ?
  • Girişlerden kastın usb portlarımı?
  • Arkadaşlar bende nc3000 alacağım fakat benm fanım laptopta sol üst köşede bir problem cıkmaz dimi boyutu 15.6 widescreen ?
  • Çıkacağını zannetmiyorum. Çünkü benim fanda sol üst köşede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Girişlerden kastın usb portlarımı?

Yok hocam cpu fan girişini bilir misiniz? Onu kastediyorum.
  • Ürünüm geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Evet ben en yüksek ayarda kullanıyorum. Bana yetiyor. Ama istersen altına ekleme yapabilirsin.

Teşekkürler bilgi için. 2500 Plus modelinide ala bilirim arkadan üflemesi benim birazdaha avantaj saglıyacak gibi sanki ama bir model daha gordum birisinde oda cok hosuma gitti ama modelin ismini bilmiyorum isin kotu tarafı :/
  • Aklıma gelmişken sorayım. Bu ürünün adaptörünü nerden bulabiliriz?
  • Ben elektirikçiden aynı değerlerde bir adaptör aldım. Ama Fanı yaktı sanırsam. Büyük ihtimal yanlış amperli bir adaptör verdi. Ben Zalmanın Türkiye distiribitörüne mail attım ama dönmediler. İstanbula gideceğimde birde orda araştıracağım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.