Ebayden falan başka ürün mü alayım? napayım ne edeyim
2450 ye bilgisayar aldık. samsung s05tr hala ısınıyor ya hu
aqliycam artık
Bende yaz yaklaştıkça soğutucu arayışına girdim, Zalman Nc-3 ve Nc-11 arasında kaldım. Nc-11'e zalman oyuncular için diyor, yani buradan çok iyi bir soğutma yapması gerektiğini düşünüyorum. Ancak nc3 ile arasında yarı yarıya fiyat farkı var.
hocam bütçeyi arttır zalman 2000 al derim. onlarla uğraşma
Ebayden falan başka ürün mü alayım? napayım ne edeyim
2450 ye bilgisayar aldık. samsung s05tr hala ısınıyor ya hu
aqliycam artık
Bende yaz yaklaştıkça soğutucu arayışına girdim, Zalman Nc-3 ve Nc-11 arasında kaldım. Nc-11'e zalman oyuncular için diyor, yani buradan çok iyi bir soğutma yapması gerektiğini düşünüyorum. Ancak nc3 ile arasında yarı yarıya fiyat farkı var.
hocam bütçeyi arttır zalman 2000 al derim. onlarla uğraşma
Tavsiyeniz için teşekkür ederim ancak bu ürün şuan mağazalarda yok. Belki gelebilir yine.
Zalman NC 3000 satın almadan test edebileceğimiz bir teknoloji marketi var mı? Web in dışında satışını görmedim. Vatan bilgisayarında stoklarında yok.
zalman ns2000 soğutucumun usb lerine taktığım flashdiskk yada harici hard disk pc de görünmüyor.ücünü de denedim soğutucularda çalışıyor yani usb bozuk değil yeni aldım zaman; ama pc de görünmüyor çözümü nedir?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme