Şimdi Ara

Zalman NC-3000U Notebook Soğutucusu Ürün İncelemesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
4
Favori
23.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sorduğun model iyi iş yapar. Fiyatıda bütçenin tavanına yakınsa al geç. Ama almadan önce boyutları laptopunun boyutlarına tam oturuyormu araştır.
  • @Aydolan
    lg a 510 uae 13-t kullanıyorum

laptopun altı su sekilde

Zalman NC-3000U Notebook Soğutucusu Ürün İncelemesi

o sogutucu uygun mudur. bir de tek büyük fan mı üç küçük fan mı daha doğrudur. hatta fanlarının yeri değişebilen bi model görmüştüm o bana uyar mı*

teşekkürler.

bir de gençturkcell den bi teklif gedi :D

http://www.gncteklif.com/deals/hergunyeni.com-notebook-sogutucu-fan

fiyat gayet iyi çok iyi :D almış olanınız var mı . alınası bi fan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaan907 -- 3 Eylül 2011; 0:26:14 >

• Uygun gözüküyor. Yerleri değişebilen üç fanlı modeli bende gördüm oda olabilir hatta dahada iyi olabilir gibime geliyor. Ama kullanmadan birşey diyemem.

Teklifteki ürünün teknik bilgileri yok. Şekil itibariylede laptopu üstüne koyunca laptop hareket eder. Ben tercih etmem açıkcası.
  • harika bir ürün
  • hocam bende geçen hafta dell 5110 notebook aldım normal calısmada gpu sıcaklığım 47-52 derece arası gidiyor ama yükte crysis gibi bir oyunla 80'i hatta 83'ü bile gördü bu beni tedirgin ediyor, bende bi soğutucu almaya karar verdim tabiki tercihim kaliteli birşey olucak bu yüzden zalmanın soğutucularına bakıyorum 2500 ile 3000 arasında kaldım sanırım 3000 alıcam ama şu güney köprüsü olayı biraz canımı sıkmadı değil bir adaptör bulabilirsem iyi olucak sanırım çok fazla fark edermi hocam en azından 2-3 saat crysis oynadığım zaman kolay gelsin iyi forumlar.
  • Güney köprüsü olayına fazla kafanı takma. Ben bir seneden uzun bir süredir soğutucu fan kullanıyorum. Laptopa herhangi bir zararı olmadı.

Adaptörü bulabilrisen neden aldığını bizede söyle

Gördüğün dereceler çok yüksek değil. Ben 90 küsurları görüyorum online BFBC2 oynarken.
  • Inceleme icin tesekkurler, elinize saglik.

GPUda 5 derecelik mi isi dususu olmus, anlayamadim
  • Evet 5 derece. Yalnız Antalyada yazın yük olmadan bile laptopun sıcaklık değerleri çok yüksek. Malum oda sıcaklığı yüksek. Klima çalışmıyorken değerler daha düşük oluyor ama ben gerçekçi olsun diye yüksekleri koydum.

Bu değerler laptoptan laptopa değişebilir. Malum içindeki parçaların yeri veya laptopun kasasının maddesi gibi etkenler sıcaklığın seviyesini değiştirebilir.

Yakın zamanda yeni laptopumla daki sıcaklık değerlerinin sslerini alır paylaşırım.
  • samsung r522 kullanıyorum şu an sadece firefox açık hdd hariç diğerleri min 75 te...

bi gariplik var ama :D oyun oynayamıyorum bayadır.. içini açıp temizlicem..

bu aleti almak istiyorum kesin çare olur derseniz.. fiyat baya iyi çünküde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfyldz.bjk

samsung r522 kullanıyorum şu an sadece firefox açık hdd hariç diğerleri min 75 te...

Kesin çözüm olmaz, sisteminizdeki sorunları çözdükten sonra bu tarz soğutucuları kullanmalısınız.
    Sadece mozilla açıkken 75 derecede olması, bir sorun olduğunu açıkca ortaya koyuyor.Bilgisayarın içini açıp temizlemelsiniz öncelikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 17 Eylül 2011; 13:33:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_5320

quote:

Orijinalden alıntı: mstfyldz.bjk

samsung r522 kullanıyorum şu an sadece firefox açık hdd hariç diğerleri min 75 te...

Kesin çözüm olmaz, sisteminizdeki sorunları çözdükten sonra bu tarz soğutucuları kullanmalısınız.
    Sadece mozilla açıkken 75 derecede olması, bir sorun olduğunu açıkca ortaya koyuyor.Bilgisayarın içini açıp temizlemelsiniz öncelikle.

evet bugun zorlukla içini açtım vidalar yalama falan olmmuş kırdık artık vida yerlerini. güzelce temizledim şu an ortalama 45-50 arası geziniyor bakalım hayırlısı...

peki şunu sorayım kendim soğutucu yaptım ama fan sol tarafa geliyor. ama zalmanda dahil bütün soğutucular direk ortadan vuruyor sebebi nedir ? ve bendemi öyle yapmalıyım ?

• Arkadaşlar, bugun vatan %25 indirimden zalman aldım. bence oradaki en kaliteli soğutucuydu. eve getirip test ettim, fakat satın alırken soylendiği gibi etkili olmadığını gordum, sonuçları paylaşmak istedi. Bu arada Zalman NC3000U yu geri verip Cooler master notepal S notebook yukseltici aldım, notepal den memnun kaldım. her nekadar aktif bir sogutma yapmasa da sanırım notebook un oturduğu metal yusey ve notebook un havada kalması goreceli beni memnun etti.

Zalman NC-3000U Notebook Soğutucusu Ürün İncelemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Evet 5 derece. Yalnız Antalyada yazın yük olmadan bile laptopun sıcaklık değerleri çok yüksek. Malum oda sıcaklığı yüksek. Klima çalışmıyorken değerler daha düşük oluyor ama ben gerçekçi olsun diye yüksekleri koydum.

Bu değerler laptoptan laptopa değişebilir. Malum içindeki parçaların yeri veya laptopun kasasının maddesi gibi etkenler sıcaklığın seviyesini değiştirebilir.

Yakın zamanda yeni laptopumla daki sıcaklık değerlerinin sslerini alır paylaşırım.

dostum bende bugün alıcam vatandan denk sorum sağda 1 tane usb 2 var onada mouse taktım. sol tarafta 2 tane usb 3 portu var bunu usb 3 portlarına taksak bir sorun olmaz dimi sonuçta özelliği usb olması 2 veya 3 fark etmez

• Şimdi benim laptopun usb 3.0 portlarına taktım. Merak etme problem olmaz.
  • Zalman NC-3000U aldım bende notebook ASUS N55SF malesef bı ısı dususu olmadı cok oyun oynamayı seven bırıyım ama gelgor ısı korkutuyor benı notebook u sogutucunun heryerınde gezdırdım ama degerler bı turlu dusmedı net de her kullanan asırı memnun 10 dereceye kadar dusuden bahsedıyorlar ama bende olmadı fıkır verecek varsa seve seve okurum ıyı formlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beratcan_57

Zalman NC-3000U aldım bende notebook ASUS N55SF malesef bı ısı dususu olmadı cok oyun oynamayı seven bırıyım ama gelgor ısı korkutuyor benı notebook u sogutucunun heryerınde gezdırdım ama degerler bı turlu dusmedı net de her kullanan asırı memnun 10 dereceye kadar dusuden bahsedıyorlar ama bende olmadı fıkır verecek varsa seve seve okurum ıyı formlar...

Dostum o zaman bunu alcaksın"nzxt cryo lx" eğer bulabilirsen.
  • Bende Lenovo Y560 denen lanet bir laptop var. Sıcaklıkların açılışı zaten 65 derece civarı. Yani laptop'un içini temizlemem gerek fakat tırsıyorum açmaya. Neyse bu fan'dan aldım da pek bir faydasını görmedim gibi. Üzülerek söylüyorum bunu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

quote:

Zalman NC-3000U aldım bende notebook ASUS N55SF malesef bı ısı dususu olmadı cok oyun oynamayı seven bırıyım ama gelgor ısı korkutuyor benı notebook u sogutucunun heryerınde gezdırdım ama degerler bı turlu dusmedı net de her kullanan asırı memnun 10 dereceye kadar dusuden bahsedıyorlar ama bende olmadı fıkır verecek varsa seve seve okurum ıyı formlar...

Bu sogotucuya verdik 130 lira bide dedigini akirsak evin yolunu bulamayiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

quote:

Bu sogotucuya verdik 130 lira bide dedigini akirsak evin yolunu bulamayiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Ben kullandım yakı verdim hatta Garantiden döndükten sonra adaptör olayını iyice araştıracağım.

Serinlik üste ulaşmıyor demişsin hocam. Bundan tam kastın nedir?

Merhaba arkadaşım , bende bir Zalman NC3000 U alarak aranıza katıldım, ve hoşuma gitti ( fan biraz yavaş ama neyse artık :) ) . Size bir sorum olacak power butonunun altında bir küçük yuvarlak lamba var onun düğmeye bastığında yanması gerekmiyormu veya orası ne işe yarıyor o kafamı karıştırdı . Bir de usb olarak zalmanı 3.0 porta mı takmak lazım . Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.