Şimdi Ara

Zalman NC1000 Laptop Sogutucu Incelemesi (Cooler Review) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
5
Favori
63.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, birkaç ayrı başlığa yazdım, buraya da yazayım,

Zalman NC3000'i boşverin, NC2000 alın,
    NC2000 büyük gelir diyorsanız NC1000 alın,
    Onlarca insan yararlandı bu incelemeden..

NC3000 alıp soğutmasından şikayetçi olan çok kişi var, benim NC1000'de soğutucu komple buz gibi oluyor.

3000 için insanlar şunun gibi yorumlar yapıyor;

"Kesinlikle malzemeden çalmış zalman bu sefer. Aluminyum malzeme sadece üst kısımda var ve 2000 inki kadar kalın görünmedi bana. Elime aldım 20 liralık bir soğutucu hissi verdi malzeme kalitesi. Düşünmeden 2000 derim. "

İnceleme gayet açıklayıcı ve yeterli kanımca. Çoğunuzun laptopundan daha çok ısınan bir laptopa sahibimdir sanırım (9600m GT sağolsun) ve bana NC1000 fazlasıyla yardımcı oluyor.

15.6" ve daha büyük laptoplar için NC2000 tavsiye ederim, 15.4" ve daha ufak laptoplar için NC1000

• Ürünü kullanmaya başlayalı 2 sene 4 ay olmuş, halen daha ilk günki gibi.

Birkaç ay önce laptopumun termal macunlarını yenilettim fanını temizlettim. Yeni bir inceleme yapmanın vakti gelmiştir sanırım.
  • ben zalman nc 3000u aldım kullanıyorum... forumda gördüm 5v-12v arası değişken voltajlı adaptörle kullanıp çok daha iyi performans alan arkadaşlar varmış... bun konuda yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutu01

ben zalman nc 3000u aldım kullanıyorum... forumda gördüm 5v-12v arası değişken voltajlı adaptörle kullanıp çok daha iyi performans alan arkadaşlar varmış... bun konuda yardımcı olursanız sevinirim

Dediginiz gibi prizden kullananlar da var. Performans farki var midir orasini ben bilemiyorum. Hic kullanmadim cunku 3000

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutu01

teşekkürler

Rica ederim
  • Dell l502x notebook'umda kullanmak üzere cooler pad alıcam ama nc2500 ile nc2000 arasında kaldım hangisini önerirsiniz?Adam akıllı test'de yokki:)Sanırım bu forumda nc2500 kullananda yok:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slaughter

Dell l502x notebook'umda kullanmak üzere cooler pad alıcam ama nc2500 ile nc2000 arasında kaldım hangisini önerirsiniz?Adam akıllı test'de yokki:)Sanırım bu forumda nc2500 kullananda yok:)

NC2500 "tabiri caizse" hikaye hocam. Kullanicilar genelde 2000 ile 3000 arasinda kaliyor.

Dusunmeden NC2000 alin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

Dell l502x notebook'umda kullanmak üzere cooler pad alıcam ama nc2500 ile nc2000 arasında kaldım hangisini önerirsiniz?Adam akıllı test'de yokki:)Sanırım bu forumda nc2500 kullananda yok:)

NC2500 "tabiri caizse" hikaye hocam. Kullanicilar genelde 2000 ile 3000 arasinda kaliyor.

Dusunmeden NC2000 alin.

Hadi ya:)Bazı testlere bakıyorumda 2500 önde gözüküyor ama şaşırdım..Zalman nc2000'den daha iyi bir cooler pad varmı peki önerebilecegğin?
  • quote:

quote:

quote:

Dusunmeden NC2000 alin.

Hadi ya:)Bazı testlere bakıyorumda 2500 önde gözüküyor ama şaşırdım..Zalman nc2000'den daha iyi bir cooler pad varmı peki önerebilecegğin?

Oncelikle ben 1500 ile karistirmisim. Bunu belirteyim. 2500'de iyiye benziyor. 2.5" HDD slotu varmis icerisinde, ihtiyaci olana.

Ancak bu iste benim onem verdigim ilk ve tek kriter sudur:

NC2000 Base Material: Pure Aluminum, ABS
    NC2500 Base Material: Plastic

NC3000 sikayetlerinin de basinda bu vardir zaten. Kenarlar plastik, orta taraf aluminyum ancak 1000-2000'e gore ince bir aluminyum. Bunun sonucunda "Zalman bu sefer malzemeden calmis gibi" yorumlari bircok kisi tarafindan yapildi. Ben 3000'i kullanmasam da bunu soyleyen baya kisi var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dusunmeden NC2000 alin.

Oncelikle ben 1500 ile karistirmisim. Bunu belirteyim. 2500'de iyiye benziyor. 2.5" HDD slotu varmis icerisinde, ihtiyaci olana.

Ancak bu iste benim onem verdigim ilk ve tek kriter sudur:

NC2000 Base Material: Pure Aluminum, ABS
    NC2500 Base Material: Plastic

NC3000 sikayetlerinin de basinda bu vardir zaten. Kenarlar plastik, orta taraf aluminyum ancak 1000-2000'e gore ince bir aluminyum. Bunun sonucunda "Zalman bu sefer malzemeden calmis gibi" yorumlari bircok kisi tarafindan yapildi. Ben 3000'i kullanmasam da bunu soyleyen baya kisi var.

Hmm Nc2000 daha iyi diyorsunuz yani..Peki ben nc2000 alsam bunu harici 12V adaptor ile kullandığımda daha süper bir verim alırım bunda hemfikiriz ancak kafama şu takılıyor 12v adaptor ile kullandıgımda üzerindeki usb'leri kullanabilirmiyim?Onlar 5V ile çalıışıyor ya..

Birde notepal u3 dikkatimi çekti bu ürün alınıp fanlarda modifiye yapılıp süper bir hale getirilebilir::)

• Yanlis hatirlamiyorsam adaptor olayi yoktu 2000'de.

3000 ve 2500'de var diye hatirliyorum.

Ayrica adaptorle kullanmanin performansa ne gibi bir etkisi olur bilemiyorum. Zaten USB'den yeterli gucu alamayacak olsaydi adaptorle kullanin denilirdi, veya kutu icerigine adaptor de eklenirdi diye dusunuyorum (kutuda cikmiyor adaptor 3000de ve 2500de)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 28 Mayıs 2012; 1:32:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde 5V ile çalışıyorlar eğer 12V adaptor takarsanız daha iyi performans alırsınız diye okudum internette.Oyuzden sormuştum.
  • Belki adaptorle calisabilen modellerde bu gecerli olabilir ama sadece usb'den gucunu alan NC1000 ve 2000 gibi modellerde fanlari en yuksek rpm'de bile sorunsuz dondurebilecegi kanisindayim. NC1000'i Ocak 2010'dan beri usb'den kullaniyorum. Bir gun sorun yasamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de almayı düşünüyorum. NC1000. En uygun fiyat nerede vardır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykayserili

Ben de almayı düşünüyorum. NC1000. En uygun fiyat nerede vardır?

Vatan'ın %25 veya %30 indirim zamanını bekleyebilirsiniz.

Yurtdışından birine getirtebilme ihtimali varsa ABD'den getirtebilirsiniz.

Veya internetten araştırma yapınız, hangisinin fiyatı makul geliyorsa oradan temin edebilirsiniz.

Boyut sizin için sıkıntı olmayacaksa 2000 de bakabilirsiniz.
  • Vatan'ın indirimini bekleyeceğim sanırım. Ama eğer bilgisayarım bir kere daha kapanırsa aşırı ısınmadan dolayı; mecburen Vatan'dan alırım. Nc1000 130 lira sanırım peşin..
    Ben 90-100 liraya bulabileceğimi düşünüyordum ama bulamam sanırım?
  • Vatan'ın indirimini bekleyeceğim sanırım. Ama eğer bilgisayarım bir kere daha kapanırsa aşırı ısınmadan dolayı; mecburen Vatan'dan alırım. Nc1000 130 lira sanırım peşin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykayserili

Vatan'ın indirimini bekleyeceğim sanırım. Ama eğer bilgisayarım bir kere daha kapanırsa aşırı ısınmadan dolayı; mecburen Vatan'dan alırım. Nc1000 130 lira sanırım peşin..

http://www.happy.com.tr/index.php?route=product/search&filter_name=zalman

Burada NC2000 için 140 lira diyor sanırım. Nedir ne değildir bilemiyorum. Bakın isterseniz.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.