Şimdi Ara

Zalman NC1000 Laptop Sogutucu Incelemesi (Cooler Review) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
355
Cevap
5
Favori
63.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murat_5320

Zalman 2000 ile 2500plus ürünlerinden birini alacağım ama hangisini alacağıma karar veremedim.Sizce hangisi daha iyidir ?
    Bu iki soğutucunun yüzeyleri aynı malzemeden mi yapılmıştır acaba ? Zalmanın kendi sitesinde nc2500 için plastik derken nc2000 için saf alüminyum+abs olduğu yazmaktadır.Plastik olan (nc2500) bir soğutucunun fiyatının bu kadar yüksek olmasıda imkansız gibi geliyor bana. Yardımcı olursanız sevinirim , teşekkürler...

Bence gidip görme imkanın varsa yerinde gör 2000 i tavsiye ederim ama.2500 plastiksede kesinlikle alma bana kalırsa.Cihazin mantığı zaten aleminyumu soğutması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_5320

Zalman 2000 ile 2500plus ürünlerinden birini alacağım ama hangisini alacağıma karar veremedim.Sizce hangisi daha iyidir ?
    Bu iki soğutucunun yüzeyleri aynı malzemeden mi yapılmıştır acaba ? Zalmanın kendi sitesinde nc2500 için plastik derken nc2000 için saf alüminyum+abs olduğu yazmaktadır.Plastik olan (nc2500) bir soğutucunun fiyatının bu kadar yüksek olmasıda imkansız gibi geliyor bana. Yardımcı olursanız sevinirim , teşekkürler...

Evet 2500 plastikti sanirim, yine birlesim malzemelerden yapilmistir mutlaka ama bir de biraz ufakti sanirim 2500.

Hala tavsiyem 2000'dir.
  • Merhaba Arkadaşlar ;

Monster marka laptopuma ısınma sebebiyle soğutucu fan alıcam zalman marka. Laptıopun alt kapağını çıkararak soğutucunun üstüne yerleştirsem bi sorun olurmu yoksa kapağıyla birliktemi soğutucuya koyim ?
  • Enteresan firkir eğer denersen sonuçlarını burda paylaşırsan çok iyi olur.
  • İki şekilde de deneyip sonuçları yazabilirsiniz, biz de öğrenmiş oluruz.
  • 3 gün önce nc-3000 aldım vatandan , inidirimde dediler 120tl 5 takside. yanında termal macunda alıp laptopun macunlarıda yeniledim hazır kapağı açmışken takmadan soğutucuya koyim böyle kullanalım bakalım dedim sonuç mükemmel arkadaşlar. starcraft 2 de cayır cayır yanan ,tuştakımına kadar ısıtan makine şimdi buz gibi, doğal olarak performanstada artış var. alıcak arkadaşlara nc-3000 i direk tavsiye ederim düşünmeden alın . Kapaksız kullanma olayına gelincede valla ben laptopu masaüstü gibi kullanıyorum yani sabit bi yerde sürekli o yüzden benim için sorun yok üstelik dahada etkili soğuyo böyle , ama laptopu sürekli yanında gezdiriyosanız tabiki kapağıyla birlikte nizami kullanmak mantıklı maceraya gerek yok.

• bende de zalman nc3000 var da bunlara adaptör takılıyormuş?kaç volt luk takmak lazım acaba?
  • 3000 kullanıcıları cevap verirlerse iyi olur. USB'den mi kullanıyorlar yoksa adaptör ile mi kullanıyorlar?
  • macbook pro 15'' için düşünüyorum. NC3000 alsam büyük mü olur? olması gerektiğinden büyük olması bazen sorun yaratıyor. nc2000 e göre daha sesli midir?

nc3000 tek tip midir? nc2000 aluminyum nc3000 plastik gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmuc -- 18 Kasım 2011; 12:55:23 >
  • Ben NC2000 diyorum, NC3000'e alışamadım.

Buarada 15" derken eski kare 15"'lerden bahsediyorsanız ve soğutucunun da büyük olmasını istemiyorsanız o zaman NC1000'de önerebilirim.

Hatta ben NC1000 kullanıyorum. Soğutma olarak 1000 ile 2000 arasında fark yok denilebilecek kadar az. Üstüne bir de ben 15.4" laptopta kullanıyorum, yani sağdan soldan biraz ufak kalıyor NC1000. 15"e tam uyabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaygen

bende de zalman nc3000 var da bunlara adaptör takılıyormuş?kaç volt luk takmak lazım acaba?

Input AC100 - 240V, 50/60Hz, 0.3A
    Output DC 5V, 2A
    Jack ø 3.5 / ø 1.35 (Outer/Inner)
    Type Europe/Korea

http://www.zalman.co.kr/eng/product/Product_Read.asp?idx=392
    quote:

Orijinalden alıntı: atmuc

macbook pro 15'' için düşünüyorum. NC3000 alsam büyük mü olur? olması gerektiğinden büyük olması bazen sorun yaratıyor. nc2000 e göre daha sesli midir?

nc3000 tek tip midir? nc2000 aluminyum nc3000 plastik gibi?

Vatanbilgisayarda deniyerek büyüklüğünü görebilirsin. Macbook pro 15 inç kullanan bir arkadaşımada aldım. Boyutları tam geliyor. Performansından da gayet memnunmuş.

Büyük olması ne gibi sorunlar yaratıyormuş?

NC2000 ile ses farkı nedir bilmiyorum ama bence çok sessiz bir fan.

Tek tip. Yalnız plastik değil. Sadece yanları plastik oda şık gözüksün diye. Laptopun altına gelen bölüm aluminyum.

İmzamdan NC3000U modelinin incelemesini bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydolan -- 30 Kasım 2011; 1:16:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

quote:

Orijinalden alıntı: atmuc

NC3000 alsam büyük mü olur? olması gerektiğinden büyük olması bazen sorun yaratıyor.

Büyük olması ne gibi sorunlar yaratıyormuş?

Ağırlık ve taşıma açısından söylenmiş olabilir.

Buarada kış geldi diye midir nedir pek ilgi yok şu sıralar laptop soğutuculara sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 21 Aralık 2011; 15:50:58 >
  • vay arkadaş bi soğutucu alalım dedik doların artmasıyla zalmanda durmamış 162tl olmuş
  • Evet fiyatlar epey artmış, NC2000 162 TL civarında vatan'da
    NC1000 129 TL
  • indirime girseler de alsak
  • Arkadaşlar, bugun vatan %25 indirimden zalman aldım. bence oradaki en kaliteli soğutucuydu. eve getirip test ettim, fakat satın alırken soylendiği gibi etkili olmadığını gordum, sonuçları paylaşmak istedi. Bu arada Zalman NC3000U yu geri verip Cooler master notepal S notebook yukseltici aldım, notepal den memnun kaldım. her nekadar aktif bir sogutma yapmasa da sanırım notebook un oturduğu metal yusey ve notebook un havada kalması goreceli beni memnun etti.

Zalman NC1000 Laptop Sogutucu Incelemesi (Cooler Review)
  • 3000 konusundan emin degilim ama eger 2000 olsaydi ben bu tabloya inanmazdim acikcasi, kusura bakmayin.

3-4 sene onceki, Nvidia Geforce 9600m GT ekran kartli laptop kullaniyorum. Sogutucusuz laptop ciddi anlamda yanarken (yani elinizi altina koydugunuzda 2 saniye sonra eliniz yaniyor) NC1000 ile fazlasiyla soguk (bildiginiz soguk) oluyor.

NC1000- 2000 konusunda bilgim var, 3000 ile ilgili pek yok, kullanmadim, gormedim. O yuzden bir sey soyleyemeyecegim. Ama zaten tavsiye isteyenlere de hep 2000 onerdim.
  • Zalman soğutucular şu an Limango'da satışta. Çek kullanılarak alındığında fiyatlar uygun olabilir.

http://tech.limango.com.tr/shop/index.php
  • NC1000 100 TL, NC2000 120 TL, NC3000 120 TL imis limangoda

NC1000 123 TL, NC2000 154 TL, NC3000 134 TL imis Vatan'da
  • Vatan'da bugun %25, topkapi magazasina ozel %30 var

NC2000 %25 ile 125 TL, %30 ile 117 TL

NC1000 %25 ile 100 TL, %30 ile 93 TL

NC3000 %25 ile 110 TL, %30 ile 102 TL
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.