Şimdi Ara

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
14
Favori
49.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sağolun hocam
  • merhabalar ben bugun vatandan z11 plus siparişi verdim bir kaç yerde gördüğüm ön kapağı sökerken tırnak kırılması sorunu aklıma takıldı çok kolay mı kırılıyor, ön kapağı sökmeden montaj yapma imkanımız yok mu , montaj yaparken nelere dikkat edilmeli teşekkürler
  • southbridge kullanıcısına yanıt
    Kırılması çok zor pense yardımıyla sıkıp çekeceksiniz hafifçe o kendi geliyor.
    Ön kapağı sökmemizin nedeni üstteki fanları takmak , ve eğer isteniyorsa dvd rom u da takmak
  • Zalman Z1 kullanıyorum bu modelide ekle çok güzel kasa
  • dün PC açılıyor, fanlar dönüyor , siyah ekran, reset falan çalışmıyor uyuz bi durum.

nedir falan diye bakarken tüm PC yi söktüm. Sonuç power düğmesinin olduğu panelde kısa devre gibi bişey var. başka bi düğme ile kasa açılıyor sorun yok.

Olan benim 3 saate oldu. Kasalar ucuz ama bu düğmeler falan çok adi. zaten çok sert garip bi düğmeydi. reset butonu gibi power düğmesi. şimdi bunu için kasayı sök götür garanti falan uğraşamam, ne yapsam bilmiyorum.
  • Zaten bende daha kasayı ilk aldığımda power tuşu defolu çıktı. Yani kasanın power tuşunu olabildiğince kötü yapmışlar. Ben bile uğraşsam bu kadar kötü yapamam İnsan bir tükenmez kalemin basma tuşu gibi yaylı yapmaz mı yahu, zalmanı bu konuda benden eksi puan aldı. Hemen altındaki reset tuşu ise gayet kaliteli bastığınızda çıt çıt sesini vermesinden belli. Bence verin garantiye yapsınlar.
  • BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    Aynen, 4 tane fan koymuş bir çıt çıt düğme koyamamışlar koca kasaya.Tahta gibi bişe . Az daha anakartı garantiye yolluyodum.
  • Beni de ekler misiniz dün z11plus ile topladım sistemimi bir kaç sorum olacak, z11 plusın ışıklı fanları 3 pinli bunların devrini nasıl kontrol edebilirim, yavaşlatıp sürekli düşük devirde dönmesini istiyorum teşekkürler
  • Bilgi vereyim Z3 Plus ın içine Akasa nero 3 sığuyor :) 160mm yükseklik var soğutucuda ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • southbridge kullanıcısına yanıt
    Eğer anakartınız asus ise anakarta bağlayıp asus al suit ile ,asus değilse biostan, bioala uğraşamam derseniz speedfan gibi programlar ile ayarlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

Bilgi vereyim Z3 Plus ın içine Akasa nero 3 sığuyor :) 160mm yükseklik var soğutucuda ...

bahsettiğiniz fanı gördüm görsel açıdan güzel, logosu ve çift fanı harika. Büyük fanları bu kasalara sığdırmak mümkün, ama ben çok yer kapladığı için sıvı soğutma düşünüyorum. Az yer bol hava
    Nero 3 Hyper 212 Evo gibidir hocam sizin dediğini Akasa Venom Voodoo . Voodoo da sığar sorun yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozeceze kullanıcısına yanıt
    Karıştırdım demekki yahu ben büyük ebatlı fanlara karşıyım. Ama sessiz ve soğutmayı iyi yapıyorsa tabiki kullanalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

Karıştırdım demekki yahu ben büyük ebatlı fanlara karşıyım. Ama sessiz ve soğutmayı iyi yapıyorsa tabiki kullanalım

Akasanın fanları zaten çok sessiz
  • yer sıkıntısından dolayı su sogutma almaya karar verdim uygun fiyatlı su sogutma onerısı olan varmı ? (kullanan)
  • ZALMAN Z11 PLUS kullanıyorum ve genişliği hariç herşeyinden memnunum.

Genişlik problemi yüzünden yandaki hava girişi bölümlerini söktüm
  • xxxcem @

http://www.vatanbilgisayar.com/seidon-120v-sivi-sogutma-sistemi.html şu an en uygunu bu. Yer açısından kar edersiniz. Su havadan her zaman daha iyidir soğutma konusunda , matematiksel olarakta kanıtlanmıştır. Bu ürünün ya fanını sessiz bir fanla değiştireceksiniz ya da devrini düşüreceksiniz. Çünkü 2800 devirde 46db ses seviyesine ulaşmaktadır ki bu da aşırı ses ve uğultu demektir.

DENIZCISERKAN @

Zalman Z12 alsaydınız keşke çok bir fark yok aralarında fiyat olarak, Yinede hayırlı olsun ekledim sizide , güle güle kullanın ..

Teşekkürler hocam, aldığım sırada yoktu yada dikkatimi çekmedi sanırım.
    3-4 saat içinde görüp, incelemeleri okuyup almıştım hemen. Yani biraz hızlı bir süreçti
  • z3 plus white alacam 120 liraya ama bir kaç yerde fan sesi çok diye şikayet gördüm. böyle bir sorun varmı. eger varsa corsair 200r alacagım.
  • Merhabalar. Öncelikle Markamıza olan ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederiz. Zalman markasının distribütörlüğünü yaklaşık 2 ay önce biz almış bulunmaktayız. Sorularınızı info@segment.com.tr ve forum donanımhaber hesabımız üzerinden bize iletebilirsiniz.

Şuanda Türkiye piyasasına sunduğumuz 28 model ürün bulunmakta. Yeni ürünler gelmeye devam ediyor. Ayrıca piyasada eksik gördüğünüz Zalman ürünleri hakkında fikirlerinizi de bize sunarsanız seviniriz.

Getirilen ürünler hakkında:http://www.segment.com....ar/zalman/0_0_0_0_0_0_0

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.