Şimdi Ara

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
14
Favori
49.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SegmentDestek

Merhabalar. Öncelikle Markamıza olan ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederiz. Zalman markasının distribütörlüğünü yaklaşık 2 ay önce biz almış bulunmaktayız. Sorularınızı info@segment.com.tr ve forum donanımhaber hesabımız üzerinden bize iletebilirsiniz.

Şuanda Türkiye piyasasına sunduğumuz 28 model ürün bulunmakta. Yeni ürünler gelmeye devam ediyor. Ayrıca piyasada eksik gördüğünüz Zalman ürünleri hakkında fikirlerinizi de bize sunarsanız seviniriz.

Getirilen ürünler hakkında:http://www.segment.com....ar/zalman/0_0_0_0_0_0_0

Eğer içerisinde en az 4 fan bulunan (cpu fan hariç) pc kasasından bahsediyorsak ses olmama olasılığı zaten sıfırdır. Şu an kullandığım Z12 plusdan çok ses geldiğini farkederek yan kapağı açtım ve tüm fanları kurşun kalemle durdurup dinledim. Ön fandan ızgaradan geçerken hafif bir uğultu var, kulağınızı dayayıp dinlemeniz lazım. Diğerlerinde kulağımı tırmalan bir ses alamadım. Son olarak cpu fanına baktım ki asus al suit 2 de 2000 rpm lere çıkıyor korkunç bir ses geliyor. Diğer fanlar 800-1100 rpd dönüyor ki bu da çok normal. İşlemci fanının galiba miladı doldu

SegmentDestek Öncelikle hayırlı olsun, Türkiye distribütöri internetten arattığınızda ilk sayfada belirttiğim firma çıkıyordu. Kendilerine kart tutucu direklerle ilgili ( iyi düşünülmüş bir aparat ama sadece 2 üründe var Z5, Z3) bir mail attmış, olumlu olumsuz bir cevap gelmedi diye gerçekten kızmıştım. İlgili yazımı düzeltiyorum, umarım bu bölümde Zalman kasalar için yazılan olumlu olumsuz yorumlar sizin içinde bir yol haritası olur.

• BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    Konu takibim altındadır. Arkadaşlara elimizden gelen desteği sağlamaya çalışacağız.
  • selamlar bu konuyu bulduğum iyi oldu Zalman z11 alıyor(d)um z3 ü gördüm z3ü çok beğendim rengini ve fiyatını şimdi arada kaldım z3 alıp 100 tl karetmekmi z11 almakmı

güncel ve havalı olsun sitiyorum z11 çok istiyorum ama z3 te pek şık geldi ne diyorsunz
  • quote:

Orijinalden alıntı: regedit_2

selamlar bu konuyu bulduğum iyi oldu Zalman z11 alıyor(d)um z3 ü gördüm z3ü çok beğendim rengini ve fiyatını şimdi arada kaldım z3 alıp 100 tl karetmekmi z11 almakmı

güncel ve havalı olsun sitiyorum z11 çok istiyorum ama z3 te pek şık geldi ne diyorsunz

Benim Z3 verim sana gidip Z11 alacam :D
    Geniş kasa rahatlıktır , ayrıca en iyi tip Z11 de.
  • bu cevap yetmiştir, 100 fazla verek düzgün bişey olsun bea:))) teşekürler power sube ne diyorsun

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5206
  • quote:

Orijinalden alıntı: SegmentDestek

Konu takibim altındadır. Arkadaşlara elimizden gelen desteği sağlamaya çalışacağız.

WEB SİTENİZİ AÇAMADIKK
  • Zaten zalman ya da cooler master v.s. tek fan almaya kaltığınızda en düşük fiyat 23 TL -35 TL civarı.. Kasalar zaten 4 veya 3 fanlı geliyor. Yani fiyat olarak en uygunu şu an bu kasalar. Ha ocz 750w güzel seçim, bende 550 w olanı kullanıyorum fevkalade sessiz ve işini iyi yapıyor.
  • Z11 Plus düşünen arkadaşlara Vatan'a gidip bir de CM Sniper See Through pencereli modeli incelemenizi tavsiye ediyorum. Tam hatırlamıyorum ama 4 fanla geliyor, 3 tanesi 200 mm MegaFlow fanlardır.
  • z11 aldım 1 yıldır kullanıyorum, yandaki fanları devre dışı bırakınca süper sessiz oldu. Ama ben bu kadar şık bir kasa görmedim.
  • isteye ekledim , eklemediğim varsa yazabilir
  • Herkes z11 öneriyor, ama kasa tasarımında endişelerim var. Alırsam memnun kalır mıyım?
  • Web sitemiz açıktır şu an. Segment.com.tr adresine giriş yapabilirsiniz. Eğer giriş sağlanamıyorsa farklı bir tarayıcıdan denemenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SegmentDestek -- 30 Mayıs 2014; 2:38:43 >
  • sitenizde satış yokmu fyatlar görülmüyor
  • Direkt kendi satışımız yoktur. Bayilerimizde vardır. Düşündüğünüz bir model varsa hangi bayiden bulabileceğinizi yazarım buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SegmentDestek -- 30 Mayıs 2014; 10:27:38 >
  • 10 gündür z11 plus kullanmaktayım bir kaç kişisel gözlemimi aktarmak istiyorum

1. Pleksi yan kapak tırnaklarla tutturulmuş benim kasada 2 tırnak kırık geldi ne yazık ki ama sapasağlam yerinde duruyor pleksi, iyi kolilemelerine rağmen ilginç
    2. Ledli fanlar çok güzel bir görüntü oluşturuyor fakat ledli fanlarda bir tıkırtı sesi var 800 rpmde iyice azalıyor ama halen duyuluyor, (fan sessiz ama tıkırtı var) kasanın arka tarafındaki ledsiz fan ise kaliteli en az ses ondan çıkıyor. Bu tip bir kasada neden 4pin fan koymuyorlar
    3. Power tuşu sağlam görünüyor
    4.Ön paneli sökmek daha kolay olabilirdi tırnaklar kırılımıyor sağlam, ama uğraştırıyor
    5.ön panel usb kablosu direk anakarta monte edilebiliyor usbyi arkadan kablo ile bağlıyoruz biliyordum direk anakarta usb 3.0 ön panel bağlantısı var.
    6. Ön panel usb girişleri sağlam
    7.Kasa gerçekten çok şık

Sonuç olarak memnunum ama bir marka olarak zalmandan daha kaliteli bir ürün beklerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi southbridge -- 30 Mayıs 2014; 23:35:18 >

• Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Endişelerini yazarsan daha yararlı olur
    Bu arada güzel konu olmuş tebrikler
  • southbridge kullanıcısına yanıt
    fiyatına göre çok çok iyi . Hakketen tarif edemediğim fan sesinin adı "tıkırtı" .. Bende de var o olay, ama çok rahatsız edici değil. Fonksiyonel açıdan kasanın artısı çok. Usb 3.0 2.0 elinizin altında, üst havalandırma ön ve arka fanlar , alt fan toz filtreleri gerçekten iyi düşünülmüş. İşte fiyatına göre alınabilecek tek kasa Zalman. Bir corsair de alınabilir R400 den ya da D serisinden sonrası için fiyatlar çok uçuk ama.
  • bugün zalman z3 plus geldi. Bu kadar adi bir saç görmedim. kasanın kapagı kızagından çıkıyor. kasa sacı deseniz çok ince. vurunca zırıl zırıl ötüyor kasa. gidip direk kargoya verip iade ettim. diğerlerini bilmem ama hiç kaliteli değil z3 plus. haa niye aldım 4 tane fan var en az 70 80 lira fanlar eder ve fan ayarı var dedim ama görünce dayanamayıp direk iade ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussti19 -- 31 Mayıs 2014; 0:23:35 >
  • selam arkadaşlar bugün zalman 11 geldi üstteki kapaklardan biri çıkık çıktı bunu takabilirmiyim uğraşayımmı yoksa kırkmıdır bilginiz varmı

• kasa eksikti oda geldi veeeeeee sex başlıyor... :))))
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.