Şimdi Ara

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
14
Favori
49.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memorello

quote:

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

quote:

İyi günler, bugun Zalman Z5 Plus alarak zalman ailesine katıldım. Bir kaç sorunum var şuan kullandığım anakart Gigabyte x58 usb3, kasanın kendi içindeki bağlantıları yaptım, fan kontrolu bağlayamadım bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkürler.

Sizide ekledim. güle güle kullanın Kasa ile anakart bağlantısı yapacaksanız, anakartın alt kısmında (ekran kartı pci slotunun altında) minik slotlar yer alır , kasadan gelen resimdeki gibi küçük bağlantı kablolarını yerine takmanız lazım. Üzerinde led,power , reset , gibi ibareler yazar. Anakartta da yazar aynı şekilde. Anakartı gerekirse yerinden çıkarıp takın çünkü bazen görünmüyor yazılar.

Bu tip videolara bakın daha kolay olur işiniz..
    http://www.youtube.com/watch?v=unKLoraZPDU
     ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

Yardımınız için teşekkür ederim. Anakart bağlantılarını yaptım sorunsuz kullanıyorum. fan kontrolü de kendim deneyerek buldum. Ondada sorun yok aklıma bi kaç bişey takıldı onuda sormak istedim . Fan kontrolde sadece 2 aşama var değilmi? High ve Low şeklinde orta ayar gibi bişey yok. Highdan Low a gelirken orta kademede fanın ışıkları sönüyor fanlar duruyor low gelince fanların devirleri düşüyor ledlerin ışıklarıda azalıyor bu normalmidir ? 2. sorum yukarıdaki egzoz fanın oldugu yer ve ön fanın oldugu panel çıkıyormu ? öne fan takmak istedim ama hdd kısmını ayırıcak bi yer bulamadım. Öne nasıl fan takabilirim ?

Z5 plus un önünde fan yok mu? Ben var diye biliyorum ama, yoksa kasanın 2 yan kapağınıda çıkarın, ön kapağın arka boşluklarında tırnakları var. Pense vasıtasıyla çok kolay çıkıyor. Konuda İlk sayfalarda görseli var, üst kapağı sökmek isterseniz ön kapağı mecburen çıkarmak zorundasınız. Fan kontrolorü biraz basit yapılmış , high ve low var ve çok çok bir artısı yok bana göre. Yaptığı işlem 7 volt akımı 5 volta düşürüyor sadece, fan ledlerinin ışığı azalıp fanın devri düşüyor. Onda bir sıkıntı yok. Z5 aldıysanız ön panele dikkat edin derim , ön altta bulunan plastik ızgaralar çabuk kırılıyor. Benim gibi ayağınzı çok çarpıyorsanız kasaya 1 kaç haftada ön tarafı mahvolabilir kasanızın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

Z5 ekleyin su anda kargoda :)

Ekliyorum İyi günlerde kullanın.
  • Z11 plusa Windforce 3x sigiyor mu acaba?.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyi günler, bugun Zalman Z5 Plus alarak zalman ailesine katıldım. Bir kaç sorunum var şuan kullandığım anakart Gigabyte x58 usb3, kasanın kendi içindeki bağlantıları yaptım, fan kontrolu bağlayamadım bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkürler.

Sizide ekledim. güle güle kullanın Kasa ile anakart bağlantısı yapacaksanız, anakartın alt kısmında (ekran kartı pci slotunun altında) minik slotlar yer alır , kasadan gelen resimdeki gibi küçük bağlantı kablolarını yerine takmanız lazım. Üzerinde led,power , reset , gibi ibareler yazar. Anakartta da yazar aynı şekilde. Anakartı gerekirse yerinden çıkarıp takın çünkü bazen görünmüyor yazılar.

Bu tip videolara bakın daha kolay olur işiniz..
    http://www.youtube.com/watch?v=unKLoraZPDU
     ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

Yardımınız için teşekkür ederim. Anakart bağlantılarını yaptım sorunsuz kullanıyorum. fan kontrolü de kendim deneyerek buldum. Ondada sorun yok aklıma bi kaç bişey takıldı onuda sormak istedim . Fan kontrolde sadece 2 aşama var değilmi? High ve Low şeklinde orta ayar gibi bişey yok. Highdan Low a gelirken orta kademede fanın ışıkları sönüyor fanlar duruyor low gelince fanların devirleri düşüyor ledlerin ışıklarıda azalıyor bu normalmidir ? 2. sorum yukarıdaki egzoz fanın oldugu yer ve ön fanın oldugu panel çıkıyormu ? öne fan takmak istedim ama hdd kısmını ayırıcak bi yer bulamadım. Öne nasıl fan takabilirim ?

Z5 plus un önünde fan yok mu? Ben var diye biliyorum ama, yoksa kasanın 2 yan kapağınıda çıkarın, ön kapağın arka boşluklarında tırnakları var. Pense vasıtasıyla çok kolay çıkıyor. Konuda İlk sayfalarda görseli var, üst kapağı sökmek isterseniz ön kapağı mecburen çıkarmak zorundasınız. Fan kontrolorü biraz basit yapılmış , high ve low var ve çok çok bir artısı yok bana göre. Yaptığı işlem 7 volt akımı 5 volta düşürüyor sadece, fan ledlerinin ışığı azalıp fanın devri düşüyor. Onda bir sıkıntı yok. Z5 aldıysanız ön panele dikkat edin derim , ön altta bulunan plastik ızgaralar çabuk kırılıyor. Benim gibi ayağınzı çok çarpıyorsanız kasaya 1 kaç haftada ön tarafı mahvolabilir kasanızın.

Onde fan var ama bitane onun üstüne takmak istiyorum. Dediğinizi uygularim. Dikkat ettim on izgarasi çok saglam değil. Vakit ayirdiginiz tesekkurler.

• memorello kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum. Fan yuvası var ise takın. Ön paneli söktüğünüzde dvd room için bölmeler mevcut , tırnakl+süngerli kapaklar. On kapagın arkasında da çekmeceler var. Ön paneli kesinlikle pense kullanarak sökün , aksi halde çok uğraşırsınız. Güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MultiCore

Z11 plusa Windforce 3x sigiyor mu acaba?.

Asus gtx 770 kullanıyorum yaklaşık 27 cm civarı. 30cm civarı vga alanı mevcut. Bahsettiğiniz kart 32 cm bile olsa rahatlıkla sığacaktır.
  • quote:

quote:

Z5 ekleyin su anda kargoda :)

Ekliyorum İyi günlerde kullanın.

Saolun.
    Yapmam gereken bisi var mı aldığım zaman

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Bağlantılar ve diğer konular hakkında sorununuz olursa yardımcı oluruz. Bunun dışında size güle güle kullanmak kalıyor. Önerim, Z5 Plusun ön tarafında bulunan ızgaralara dikkat etmeniz. Çabuk kırılabiliyor.
  • quote:

Bağlantılar ve diğer konular hakkında sorununuz olursa yardımcı oluruz. Bunun dışında size güle güle kullanmak kalıyor. Önerim, Z5 Plusun ön tarafında bulunan ızgaralara dikkat etmeniz. Çabuk kırılabiliyor.

Çok mu dandik?

• quote:

quote:

Çok mu dandik?

Hızlı bir çarpma ile ön plastik ızgaralar kırılabiliyor. Ben ayağımı çok çarptığım için tercih etmemiştim Z5 i.
  • quote:

quote:

quote:

Çok mu dandik?

Hızlı bir çarpma ile ön plastik ızgaralar kırılabiliyor. Ben ayağımı çok çarptığım için tercih etmemiştim Z5 i.

Masanın üstünde duracak en fazla.
    Yani kırılmadan kasıt çin malı plastikler gibimi ?

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Masaüstünde ya da yüksek bir yerde duracaksa sorun değil. Vatan bilgisayarda gördüğüm, plastik ön ızgaralar (muhtemelen ayak çarpmasından) kırılmış ,bir kısmı dökülmüş çirkin bir görüntüsü vardı. Bana uygun değil çünkü bende ayağımı çok çarpıyorum kasanın ön paneline. Kullanım ile alakalı bir durum yani
  • R9 280 uzunluğu 28.45sm. Zalman sitesinde ekran kartı uzunluk alanı 29sm olarak verilmiş

Asus R9 280 Z11 plus a sığar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stackalloc -- 14 Haziran 2014; 13:59:47 >
  • Z5 geri vericem.
    Üst kapak salllanıyor.
    Power tuşu basılı kalıyor.

• z11 hakkında: arkadaşlar z11 plusa DVD romu vidasız takıp çıkarmak için alab,leceğim bir aparat varmı

dvd romuda hdd gibi kolay söküp çıkartamazmıyız
  • Z11 plus kullaniyorum. Cihazin sadece stabil calisma sesini duyuyorum. Yuklensem bile render islemlerinde en ufak bir artis yok. Hep soguk kaliyor. Cevremde olan 2 arkadasima da aldiricam bu urunu. Ciddi manada tavsiye ederim.

Eksi tek yonu, on usb 3.0 portlari arkadan tasima ile aliniyor. Ama hic bir perf. kaybi yok sn de 120-145 mb data transfer rate alabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: regedit_2

z11 hakkında: arkadaşlar z11 plusa DVD romu vidasız takıp çıkarmak için alab,leceğim bir aparat varmı

dvd romuda hdd gibi kolay söküp çıkartamazmıyız

bilgisayarcılara sor bir kızak diye ama z11 ' e uyma konusunda birşey diyemem
  • BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    Ben Z3'e taktım Windforce 3X diğerlerine rahat rahat sığar. Önüde çift LED fan yaptım. Buzdolabı gibi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDV

R9 280 uzunluğu 28.45sm. Zalman sitesinde ekran kartı uzunluk alanı 29sm olarak verilmiş

Asus R9 280 Z11 plus a sığar mı?

son cikan ekran kartlari , 3 fanli olanlar dahil sorunsuz bi sekilde zalman kasalara sigar.. cunku 30 cm vga alani var.. onun disinda daha da artan bir alan var ekran karti sorun olmaz

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.