Şimdi Ara

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
14
Favori
49.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hitman

Ben Z3'e taktım Windforce 3X diğerlerine rahat rahat sığar. Önüde çift LED fan yaptım. Buzdolabı gibi oldu.

bnmde bu ara sicakliklarla basim dertte , cpu bf4 de 65 ekran karti 77 dereceleri buluyor fanlari fulledigim halde. cpu sogutucunun miladi dolmus da olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

Z5 geri vericem.
    Üst kapak salllanıyor.
    Power tuşu basılı kalıyor.

zalmanin z serilerinde yapamadigi tek kisim bu power tuslari . cidden kalitesiz . kucuk ayrintilarda cikar sorunlar rahatsiz edici olsada butceye uygun secenek sunmasi benim icin zalman en alinasi urun olarak gorunuyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

Z5 geri vericem.
    Üst kapak salllanıyor.
    Power tuşu basılı kalıyor.

zalmanin z serilerinde yapamadigi tek kisim bu power tuslari . cidden kalitesiz . kucuk ayrintilarda cikar sorunlar rahatsiz edici olsada butceye uygun secenek sunmasi benim icin zalman en alinasi urun olarak gorunuyor..

Alıntıları Göster
    Z5 Plus almayı düşünüyorum kullananlar tavsiye ediyor musunuz?Bir de merak ettiğim ön tarafa kaç fan takabiliyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: DDURANT35

Z5 Plus almayı düşünüyorum kullananlar tavsiye ediyor musunuz?Bir de merak ettiğim ön tarafa kaç fan takabiliyoruz?

Vatandaki Plus değil.

@BORUBEY06
    İade olarak değiştik sorun kalmadı.
    Güzel tuşlar.
    Ancak üst kapak çıkartırken dişleri biraz esnettim. O çok kalitesiz olmuş.

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Hocam pardon Z5 imiş Z5 plus tan farkı nedir?Peki Z5 nasıldır tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Hocam pardon Z5 imiş Z5 plus tan farkı nedir?Peki Z5 nasıldır tavsiye eder misiniz?

Plus 1 fan fazla geliyor.
    2 kademeli fan kontrolcü var pek önemli değil.
    1 adet usb3.0 giriş var.
    Yan kapakta pencere var.

Bana pencere lazım değil masa altındaydı.fan kontrolcü kullanmıyorum zaten.

Yani alınır z5 kaliteli kasa ancak titiz kullanmak gerekiyor.

Hocam teşekkür ederim vatanda pencereli diyor amahttp://www.vatanbilgisayar.com/z5-plus-midt-atx-pencereli-siyah-kasa.html
  • quote:

Hocam teşekkür ederim vatanda pencereli diyor amahttp://www.vatanbilgisayar.com/z5-plus-midt-atx-pencereli-siyah-kasa.html

Temsili resimmiş.
    Ya zaten Plus fark bence yok.
    Yani her türlü alınır
    Kasa devasa boyutta.Masa altında duracaksa gerekte yok

Yok hocam masanın üstün de duracak aslın da pencereli olması güzel olurdu da bakalım artık sağolun cevap için
  • quote:

olay tamamdır. kasada üretim hatası çıktı değiştirdim bire bir. Zalman Z12 den şu an gayet memnunum :)
    Zalman z3 plus beyaz kullanıyorum yazabilirsin
    Not:Kasadan memnun değilim.
  • quote:

Yok hocam masanın üstün de duracak aslın da pencereli olması güzel olurdu da bakalım artık sağolun cevap için

Eminmisiniz ciddi diyorum hayvani boyutta nasıl desem size benimki standart masa 30cm dışarda kaldı kasa

• berkke kullanıcısına yanıt
    Tabi ki zalmanın bu segmenti çok harika kasalar değil. Örneğin Corsair kadar değil fakat, 4 fanı tek başına almaya kalktığınızda neredeyse kasa fiyatına geliyor. Zalman şu an fiyat olarak çok çok iyi, ama kalite olarak aynı şeyi söyleyemeyiz elbette. Sözüm meclisten dışarı ama biraz orta direğe hitap ediyor , Z serileriyle.
  • bozoo1903 kullanıcısına yanıt
    hocam yeni parti üretimde ön usbler anakarta takılıyor artık arkadan bağlamak gerekmiyor z11 pluslarda bu arada sizin fanlarınızda tıkırtı sesi gelmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: southbridge

hocam yeni parti üretimde ön usbler anakarta takılıyor artık arkadan bağlamak gerekmiyor z11 pluslarda bu arada sizin fanlarınızda tıkırtı sesi gelmiyor mu?
    z11plus aldım ben yarın montaj yapılacak
  • southbridge kullanıcısına yanıt
    Yok hocam fanlarımda ses yok. Dediğiniz gibi bir ses olması koşulunda kasanın değişimi mi yapılıyor?
  • bozoo1903 kullanıcısına yanıt
    o konuda bilgim yok hocam, ses biraz da takıntı meselesi, fakat yoksa yoktur ben z11 plusımın fanlarını değiştirdim devir düşse de gıcık bir tıkırtı sesi devam ediyor (öyle takur tukur bir ses yok az ama gitmiyor) zalmanın fanlarında silent yazan bir fanda böle bir durum üzücü
  • quote:

Orijinalden alıntı: southbridge

o konuda bilgim yok hocam, ses biraz da takıntı meselesi, fakat yoksa yoktur ben z11 plusımın fanlarını değiştirdim devir düşse de gıcık bir tıkırtı sesi devam ediyor (öyle takur tukur bir ses yok az ama gitmiyor) zalmanın fanlarında silent yazan bir fanda böle bir durum üzücü
    z3 beyaz modelini çok begendim. acaba kullanan var mı? çok fazla kirleniyor mu, gerçi siyah olunca da hemen toz tutup belli ediyor. o kadar para vermişken z3 alma üzerine ekle şunu al der misiniz? ama belirteyim iç hacim olarak z3 şuan fazlasıyla yeterli benim elimdeki parçalara o yüzden 190 liraya z11 alırsam da fazla fuzuli bi masraf olacak görüşündeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangez

z3 beyaz modelini çok begendim. acaba kullanan var mı? çok fazla kirleniyor mu, gerçi siyah olunca da hemen toz tutup belli ediyor. o kadar para vermişken z3 alma üzerine ekle şunu al der misiniz? ama belirteyim iç hacim olarak z3 şuan fazlasıyla yeterli benim elimdeki parçalara o yüzden 190 liraya z11 alırsam da fazla fuzuli bi masraf olacak görüşündeyim.

Alıntıları Göster
    Eklemelere devam ediyorum arkadaşlar. Bu sayede o kasayı kullananlar kendi aralarında daha kolay bilgi alışverişinde bulunabilir.

Tıkırtı, uğultu sesleri bende de var. Sanırım bu ses kasanın ön kısmındaki ızgaradan geliyor. Ön fanın olduğu yeri açarsanız içeri giren hava orada bulunan filtreye çarpıyor. Çok mühim değil bence "0" ses şu an bu kasalarda imkansız gibi birşey.. Dediğiniz tıkır tıkır bir sesse kablo ve fanlara bakın derim olmadı filtreleri kontrol edin kesin birşey çarpıyordur.

Z3 iyidir. Toz kir bunlara çok takılmayın bence. Normal bir oem ürünün ömrü yine normal kulllanım için 2-4 yıl arasıdır. Ondan sonra zaten değişim gereklidir. "Bu benim İşimi görür diyeceğinizi" alın bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BORUBEY06 -- 16 Haziran 2014; 9:37:03 >

• quote:

Eklemelere devam ediyorum arkadaşlar. Bu sayede o kasayı kullananlar kendi aralarında daha kolay bilgi alışverişinde bulunabilir.

Tıkırtı, uğultu sesleri bende de var. Sanırım bu ses kasanın ön kısmındaki ızgaradan geliyor. Ön fanın olduğu yeri açarsanız içeri giren hava orada bulunan filtreye çarpıyor. Çok mühim değil bence "0" ses şu an bu kasalarda imkansız gibi birşey.. Dediğiniz tıkır tıkır bir sesse kablo ve fanlara bakın derim olmadı filtreleri kontrol edin kesin birşey çarpıyordur.

Z3 iyidir. Toz kir bunlara çok takılmayın bence. Normal bir oem ürünün ömrü yine normal kulllanım için 2-4 yıl arasıdır. Ondan sonra zaten değişim gereklidir. "Bu benim İşimi görür diyeceğinizi" alın bence..
    Zalman z3 plus için ön taraftaki ledli fanın altına bir tane daha fan aldım ama fantı takmam için ön kısımdaki kapağı sökmem gerekiyor ama sökemedim çok sert geldi kırılacak diye korktum nasıl sökebilirim?

• berkke kullanıcısına yanıt
    selamlar yuvarlak çentikleri kargaburunla hafif sıkıp ön kapağı çekerseniz gelecektir. Aşağıdan ortaya ve yukarıya doğru ilerleyin yani önce alttaki çentikleri geri attırın. ben z11 plusın önünü 5 kere söktüm daha kıramadım kırılacak gibi ama dikkatli olunursa kırılmıyor
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.