Şimdi Ara

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
14
Favori
49.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o da tırnakla giriyor sanırım kapaktaki tırnaklar kırık mı ? üst tarafta yer aldığı için bir şekilde tutturursanız problem olmayacağını düşünüyorum ama titreşimden ses yapar mı acaba
  • BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    akasa mavi ledli fan siparişi verdim 2 tane, hayalkırıklığına uğramam umarım acaba ledli fanlar genel olarak ledsizlerden daha mı kalitesiz oluyor,
  • Z5 ile z11 arasinda kaldim
    Z5 bana daha saglam duruyo ve one iki tane fan takiliyor siz olsaydiniz ne alirdiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mstfylmz08 kullanıcısına yanıt
    kardeş zalman z11 i bugün geldi gerçekten harika z5 yerine z11 i al derim arada 40 tl fark var 5 dan zalman 11 de 2 tanede fan takma yeri gördüm güzel
  • arkadaşlar bu iki ksblo birbirinemi takılacak yoksa başka yerimi var bunlar uçları serbest çıktı
     ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]
  • regedit_2 kullanıcısına yanıt
    guzel makıneymıs ben z11 alayım o zaman rica etsem daha fazla resım yuklşermısınız ?
  • sağlam kaliteli kasayı açınca iyiki almışım diyorsun banada bjk_murat önerdi teşekkür ediyorum

bir çanta içindne kablo ve vidalar çıkıyor
    yan kapak çok şıkk sağlam kaliteli kapaklarda fan üstte bir fan arkada ve önde fan var ben birde yeşil zalman fan alıp üste takacam mavi yeşil yapacam ben al derim parana değer

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5014

birde burda ucuz
    http://www.hizlial.com/zalman-z11-plus-usb-30-atx-mid-tower-kasa/10376174

burdada temelli ucuz ama güvenliğini bilemiyom: http://www.sanalreyonum.com/urun/zalman-z11-plus-mid-tower-kasa/siyah_1030455.aspx?CatId=29992https://store.donanimhaber.com/28/08/8c/28088cbebd4a0a66c1a4aa1e8308abb1.JPG
     ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

iki resim daha al kardeş bekleme
     ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

saol kardesım z11 alacağım
  • Benide eklemeni rica ederi, kasamdan cok memnunum.

ZALMAN MS 800 PLUS :))

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]  ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]  ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

• Gerekli eklemeleri yaptım arkadaşlar , ms 800 plus güzel kasa gerçekten , güle güle kullanın.. Daha sonra olmazsa kasa içi sıcaklıkları karşılaştırırız beraber
  • İyi günler, bugun Zalman Z5 Plus alarak zalman ailesine katıldım. Bir kaç sorunum var şuan kullandığım anakart Gigabyte x58 usb3, kasanın kendi içindeki bağlantıları yaptım, fan kontrolu bağlayamadım bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memorello

İyi günler, bugun Zalman Z5 Plus alarak zalman ailesine katıldım. Bir kaç sorunum var şuan kullandığım anakart Gigabyte x58 usb3, kasanın kendi içindeki bağlantıları yaptım, fan kontrolu bağlayamadım bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkürler.

Sizide ekledim. güle güle kullanın Kasa ile anakart bağlantısı yapacaksanız, anakartın alt kısmında (ekran kartı pci slotunun altında) minik slotlar yer alır , kasadan gelen resimdeki gibi küçük bağlantı kablolarını yerine takmanız lazım. Üzerinde led,power , reset , gibi ibareler yazar. Anakartta da yazar aynı şekilde. Anakartı gerekirse yerinden çıkarıp takın çünkü bazen görünmüyor yazılar.

Bu tip videolara bakın daha kolay olur işiniz..
    http://www.youtube.com/watch?v=unKLoraZPDU

• Merhaba z11 plus almayi dusunuyorum kasa kac fanla geliyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laech

Merhaba z11 plus almayi dusunuyorum kasa kac fanla geliyor ?

Z12 plus ile iç yapı birebir aynı.. Z12 Plus 3 fan ile geliyor. önde 1 , üstte 1 , ve egzos fanı. Sanırım Z11 de 3 fanla geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

quote:

Orijinalden alıntı: Laech

Merhaba z11 plus almayi dusunuyorum kasa kac fanla geliyor ?

Z12 plus ile iç yapı birebir aynı.. Z12 Plus 3 fan ile geliyor. önde 1 , üstte 1 , ve egzos fanı. Sanırım Z11 de 3 fanla geliyor..

Hocam dun aldim kasayi 5 fanla geldi.

• Laech kullanıcısına yanıt
    5 mi kasa bedavaya gelmiş desenize iç görünüşü Z12 ile aynı dışı farklı, +2 fan acaba yan kapaklarda falan mı? ( 1 üstte,1 önde ve 1 de egsoz kesinde)
  • quote:

5 mi kasa bedavaya gelmiş desenize iç görünüşü Z12 ile aynı dışı farklı, +2 fan acaba yan kapaklarda falan mı? ( 1 üstte,1 önde ve 1 de egsoz kesinde)

Evet yan kapaklarda bu arada kasayi siddetle tavsiye ediyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: memorello

İyi günler, bugun Zalman Z5 Plus alarak zalman ailesine katıldım. Bir kaç sorunum var şuan kullandığım anakart Gigabyte x58 usb3, kasanın kendi içindeki bağlantıları yaptım, fan kontrolu bağlayamadım bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkürler.

Sizide ekledim. güle güle kullanın Kasa ile anakart bağlantısı yapacaksanız, anakartın alt kısmında (ekran kartı pci slotunun altında) minik slotlar yer alır , kasadan gelen resimdeki gibi küçük bağlantı kablolarını yerine takmanız lazım. Üzerinde led,power , reset , gibi ibareler yazar. Anakartta da yazar aynı şekilde. Anakartı gerekirse yerinden çıkarıp takın çünkü bazen görünmüyor yazılar.

Bu tip videolara bakın daha kolay olur işiniz..
    http://www.youtube.com/watch?v=unKLoraZPDU

Yardımınız için teşekkür ederim. Anakart bağlantılarını yaptım sorunsuz kullanıyorum. fan kontrolü de kendim deneyerek buldum. Ondada sorun yok aklıma bi kaç bişey takıldı onuda sormak istedim . Fan kontrolde sadece 2 aşama var değilmi? High ve Low şeklinde orta ayar gibi bişey yok. Highdan Low a gelirken orta kademede fanın ışıkları sönüyor fanlar duruyor low gelince fanların devirleri düşüyor ledlerin ışıklarıda azalıyor bu normalmidir ? 2. sorum yukarıdaki egzoz fanın oldugu yer ve ön fanın oldugu panel çıkıyormu ? öne fan takmak istedim ama hdd kısmını ayırıcak bi yer bulamadım. Öne nasıl fan takabilirim ?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.