Şimdi Ara

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
14
Favori
49.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Z11 ➕ almayi düşünüyorum artılari eksileri nelerdir arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BadCatShero kullanıcısına yanıt
    Artıları fiyat performans canavarı olması . Spor bir kasa yapısı var. Z12 plus ile iç detayları aynı ,sanırım 3 fanla birlikte geliyor. Memnun kalırsınız diyebilirim.
  • BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    Bir kac yerde ssd takmak ucin yeri yok diye yazıyordu galiba bilginiz. Var mı

Ssd için ön panelde çekmecesi var. Corsairler gibi çekmece şeklinde değil biraz daha basit. Ayrıca yan kapağında da ssd bağlantı yeri var gizli olarak. O konuda sıkıntınız olmasın.
    Son sorum :) eski model psu var 20+4 pin kablo anakarta yetisiyormu uzatma mi almamiz gerekecek

Anakartı taktığınız yerin çevresinde bir sürü boşluk var oradan psu kablolarını rahatça dağıtabilirsiniz, yan kapaktaki kablo boşluları biraz dar ama Z11 de bu sorun olmayacaktır. Sıkıntısız bir ürün internetten alacaksanız herhangi bir Vatan mağazasına uğrayıp içini dışını bir kontrol edin derim yinede.
    Vatandan alicam hafta sonu 199 tl ye düşer. Tahminim

• quote:

Orijinalden alıntı: BadCatShero

Vatandan alicam hafta sonu 199 tl ye düşer. Tahminim

Bence Z11 Plus alın, iç hacmi Z12'ye göre biraz daha geniş.
  • Zalman T serisi kasaları gerçekten çok hoş.AMD apu sistemi için biçilmiş kaftan adeta

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronakai

Zalman T serisi kasaları gerçekten çok hoş.AMD apu sistemi için biçilmiş kaftan adeta

Z11 ve Z12 içsel hacim olarak aynı Vatanda yan yana koyup karşılaştırabilirsiniz. Sadece Z11 de yan boşluklar kasa şekli itibariyle biraz daha fazla olabilir.

Ronakai @ kasa çok ufak ve gerçekten kullanışlıya benziyor. Tİp zaten on numara Ama bir oyuncu kasası değil sanırım ,ekran kartı ve bileşenlerini sığdırmak çok zor gibi duruyor.

• z3 aldım memnunum

+ : 4 fanla geliyor, ekran kartı tutucusu gayet iyi ssd destegi var kablo toplama ust duzey olmasada iyi
    - : fanlar sesli cfm ler düşük ,fan kontrol ayarsız sureklı aynı devirde calıstırıyor

bu fıyata cok ıyı ama aynı fanı almaya kalksanız vatanda 25 lıra gıbı fıyat var 4 tane verıyor.

bu kasaya sıgan guzel sogutucu onerısı lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

z3 aldım memnunum

+ : 4 fanla geliyor, ekran kartı tutucusu gayet iyi ssd destegi var kablo toplama ust duzey olmasada iyi
    - : fanlar sesli cfm ler düşük ,fan kontrol ayarsız sureklı aynı devirde calıstırıyor

bu fıyata cok ıyı ama aynı fanı almaya kalksanız vatanda 25 lıra gıbı fıyat var 4 tane verıyor.

bu kasaya sıgan guzel sogutucu onerısı lazım

Hayırlı olsun öncelikle , işlemci fanı olarak bütün soğutucular sığıyor kasaya sadece ekran kartı tutucusundan feragat etmeniz gerekiyor
  • saolun cok pahalı olmayan sunbeam ccf yada akasa nero gıbı sogutucu bakıyorum aslında ama aklımda hyper 212 evo var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

saolun cok pahalı olmayan sunbeam ccf yada akasa nero gıbı sogutucu bakıyorum aslında ama aklımda hyper 212 evo var.

Dedikleriniz kasaya uyar, ama dediğim gibi kart tutucuyu çıkarmanız lazım. Bence sıvı soğutmalarada bakın derim 150 TL civarı sıvı soğutmalar var, yer kaplamıyor, fanını ayarlarsanız sessizde.. Listeye ekledim sizide
  • zm-t3 kullanıyorum uygun fiyatlı mAtx arayanlara tavsiye edebilirim usb 3.0, toz filtresi, kablo yönetimi artıları yalnız tx3 evo soğutucu ucu ucuna sığıyor 1 tane egzoz fanıyla geliyor 3 tane daha fan takılabilir
     ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

• quote:

Orijinalden alıntı: Intrepid

zm-t3 kullanıyorum uygun fiyatlı mAtx arayanlara tavsiye edebilirim usb 3.0, toz filtresi, kablo yönetimi artıları yalnız tx3 evo soğutucu ucu ucuna sığıyor 1 tane egzoz fanıyla geliyor 3 tane daha fan takılabilir
     ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

Zaten zamanla hava soğutucular ile sıvı soğutucular yer değişeceğe benziyor. Biraz ucuz olsa çoğunluk sıvıya geçer sanırım . Şu an en ucuzu CM 120 seidon 150 TL civarı.

evet öyle fakat hava soğutmanın sessizliği sorunsuzluğu birbaşka

• Intrepid I kullanıcısına yanıt
    sıvı soğutmaya da kaliteli sessiz bir fanı taktığınızda daha sessiz olacaktır. CM nin içinden çıkan fan 2800 devir sanırım ve 46 db ses seviyesi var. İyi ama çok sesli. Ölçümlere göre su daha çabuk soğuyor havaya göre ve daha iyi soğutuyor. Bakalım şu an lider hava soğutma gibi. Ama neden devgibi yapıyorlar anlamış değilim hala
  • Zalman Z9 Plus eklersin hocam.
  • Gerekli eklemeler yapıldı iyi günlerde kullanın
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.