Şimdi Ara

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
14
Favori
49.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

İnventus tan alın. Test edip yolluyorlar, ayrıca garantiside var. sorunsuz, olmadı Z3 Plus alın işinizi fazlasıyla görür

Tamamdir bilgi icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkan23 B kullanıcısına yanıt
    Üstte yazdığım gibi, inventus dan Z5+ siparişi verdim. Pazartesi gelir gibime geliyor. Diğer serideki fanlardan farklı olarak çok iyi değiller galiba. Fakat sonradan parça alıp uğraşmaktansa ve Z11 gibi kasalardaki fanlar iyiyse bence ilk baştan onu alın derim. Benim maddiyat ve hacim olarak beklentim Z5 e denk geliyor. Fakat Z11 fan sayısı olarak ve havalandırma boşlukları olarak daha iyi. Fan kalitesini bilemem fakat. Inventus kargo bedava seçeneği var. Ben de vatandan arkadaşa power, kendime Z5 alacaktım. Fakat 20 tl filan kargo çıkardı. Bir de bonus taksit yoktu ilginçtir. Ben de inventus a yöneldim. Corsair 450 watt psu ve Z5 siparişi verdim.
  • Peki inventustan z5 plus aldik diyelim vatanda yok cunku diger parcalari vatandan alicam ama soyle bi sorun var vatana goturup montaji yaparlar mi ? Kasayi onlardan almamis oluyorum sonucta ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Birkan23

Peki inventustan z5 plus aldik diyelim vatanda yok cunku diger parcalari vatandan alicam ama soyle bi sorun var vatana goturup montaji yaparlar mi ? Kasayi onlardan almamis oluyorum sonucta ?

Hayır yapmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: Birkan23

Peki inventustan z5 plus aldik diyelim vatanda yok cunku diger parcalari vatandan alicam ama soyle bi sorun var vatana goturup montaji yaparlar mi ? Kasayi onlardan almamis oluyorum sonucta ?

Hayır yapmazlar

İnventus montaj yapiyomu veya baska yer varmi montajini yapan ordan alayim parcalari

• Birkan23 B kullanıcısına yanıt
    Aynı siteden alın ürünleri ve satın alırken not düşme yerine ve telefon ederek montesini rica edin.
  • kasa ihtiyacı olan arkadaşlar Zalman Z11 Plus üretimi bitmeden alın derim kasa süper ve fiyatda uygun bence.

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 30 Haziran 2014; 12:46:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

kasa ihtiyacı olan arkadaşlar Zalman Z11 Plus üretimi bitmeden alın derim kasa süper ve fiyatda uygun bence.

Gerçekten şık duruyor, alt kısmada bir fan muhakkak ekleyin, psu nun yanına. Yan kapaklarındaki fanları göremedim., 120mm lik mi 80mm lik mi. Bir de fan sesleri ve ısı değerleri kaç, ölçümleme şansınız oldu mu?

• benim elimde zalman z11 plus kasa var şayet henüz sistem kurmadığım için şunu sormak istiyorum içine extended atx anakart takmayı düşünüyorum bu konuda çok ciddiyim yardım arıyorum kasanın sadece kutusunu çektim neyse tezimle ilgili olarak kasanın içini ölçtüğümde extended atx anakartın ölçülerini tutuyor şayet vidalama sistemi farklı olacağından şüpheleniyorum anakartı ve kasayı değiştirme gibi hiç 1 niyetim yok bu konuda yardımcı olabilecek kişiler arıyorum dediğim çok pervasızca olabilir şayet 1 vidalama biçiminden dolayı 200tl daha bayılmak istemiyorum

• Orijinalden alıntı: BORUBEY06

Gerçekten şık duruyor, alt kısmada bir fan muhakkak ekleyin, psu nun yanına. Yan kapaklarındaki fanları göremedim., 120mm lik mi 80mm lik mi. Bir de fan sesleri ve ısı değerleri kaç, ölçümleme şansınız oldu mu?

merhaba yanda iki tarafdada 80 cm lik fan var sanırım kapak içerisinde görülmüyor ben antalyada yaşıyorum şuan aşırı sıcak hava dışarıdan geldim resmen alev gibi
    odada klimam yok. fan sesi hiç duymuyorum desem yerindedir. kasa masa üzerinde duruyor fan sesi olsa duyardım ama yok. şuan ısı değerleri pek serin sayılmaz termometre oda sıcaklığını 30 gösteriyor

• Z5 biraz önce geldi kargodan. Daha ilk açarken fotoğraf çektim buraya eklemek için bayağı. Müsait olunca burada paylaşacağım. Gözüme çarpan bir tane terslik var şu an, o da pencereli olmayan kapağın, iç sol üst köşesinde elektro statik boya baloncuk yapmış biraz. 4-5 cm' lik uzunlukta balon balon boya kalkmış gibi. Fakat bir sorunu olacağını sanmıyorum? Elimle yokladım, aşağı çökme filan yapmdı baloncuklar. Genel olarak ilk görüş olarak gayet şık bir kasa. İlerleyen saatlerde net bilgi ve resimler paylarşırım inş.
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Boştaki sıcaklıklar ise çok normal. Bende Ankara dayım mesela, oda 30 ve üzeri ise cpu 24-40 derece arası geziniyor. Oyunlarda 57 dereceyi buluyor. Oda resmen hamam gibi oluyor öyle söyleyeyim. Sorun yok ısınmasında. Ben 10 fanlada denedim oda sıcaklığının altına düşürmek zor. +5 -5 o değerlerde geziniyor. Ama sıcaklık artıkça fan devirleri artıyor buna göre seslerde artıyor. Problem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

Boştaki sıcaklıklar ise çok normal. Bende Ankara dayım mesela, oda 30 ve üzeri ise cpu 24-40 derece arası geziniyor. Oyunlarda 57 dereceyi buluyor. Oda resmen hamam gibi oluyor öyle söyleyeyim. Sorun yok ısınmasında. Ben 10 fanlada denedim oda sıcaklığının altına düşürmek zor. +5 -5 o değerlerde geziniyor. Ama sıcaklık artıkça fan devirleri artıyor buna göre seslerde artıyor. Problem yok

evet boşdaki sıcaklık değerleri bunlar . dediğiniz gibi alta bir tane daha fan eklicem ama şuan ekran kartını işlemci grafik kartından kullanıyorum 24 inc monitorde. ufak tefek oyun oynuyorum bazen. bir ara alıcam iyi bir ekran kartı. ozaman üste ve alta birer tane fan eklicem

•  ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

Z5+ kasayı kutudan çıkartır çıkartmaz, fotoğraflar çekip, alacaklara yardımcı olmaya çalıştım. Kutu içeriği gayet zengin. Kutuya sorun olmaması için çok iyi yerleştirilmiş. Kutuyu ilk ben açtım. Gözüme çarpan bir tane terslik var şu an, o da pencereli olmayan kapağın, iç sol üst köşesinde elektro statik boya baloncuk yapmış biraz. 4-5 cm.'lik uzunlukta balon balon boya kalkmış gibi. Çektiğim fotoğrafların tekinde görülüyor çok az. Fakat bir sorun olarak görmedim. İşlerim olduğundan montajı daha yapamadım. Onunla alakalı eklemek istediklerimi yine bu mesajı düzenleyerek eklerim. Almak isteyip aklına takılanlar varsa, ben de yardımcı olabilirim elimden geldiğince. Fotoğrafları buradan eklemek zor olduğu için başka siteye albüm oluşturdum. Altta adres var.
    http://www.hizliresimyukle.com/album/vK

Kasanın ön plastiği ve üst plastiği üstte arkadaşların yazdığı gibi kalitesiz. Dikkat etmezseniz, ızgaralarda vs. mutlaka kırılmalar olacaktır. Kasayı taşırken alt dışında ön ve üstten tutmayın. Arka, egzoz fan molex bağlantı. Yani hız ayarı yok. 12V bağlantı ile, kaç devir dönüyorsa artık, o şekilde sabit çalışıyor. Ön ve üst fanlar ise 3 kablolu çalışıyor. Bunu ana karta da takabilirsiniz ve ana karttan hızına bakabilirsiniz. El ile ayarlamak isterseniz kasanın üstünde devir ayarı olan tuşun soketlerini ikisini bağlayarak, düşük ve hızlı olarak 2 kademe ayar yapılabilir. Ortada ise kapalı oluyor, üst ve ön fan dönmüyor. Kasanın iç hacmi resimlerde göründüğünden ufak. Benim 92 mm. cpu fanı değiştirilip diğerleri takılırsa sığar mı tereddüt etme başladım. Güzel hoş kasa, fakat kasa için bütçesini artırma şansı olanlara üst modelleri tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 2 Temmuz 2014; 2:58:17 >

• selamlar bu resimlerde benden z11plus alacak arkadaşlar içim üst panele led şerit çekince mükemmel bir ışık hüzmesi oluşuyor üst pleksi sayesinde, boştaki sıcaklıkları da koydum

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi southbridge -- 30 Haziran 2014; 23:34:32 >

•  ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

Arkadaşlar, üstteki fotoğrafta, usb 3.0 için mavi bağlantı kablosunu nereden geçirip arkadaki usb 3 portuna takabilirim? Ana kartımın modelinde direk kart üstünde 3.0 yeri yok. Arkada yer alan usb 3.0 portuna takmam lazım. Monte işlemine başlamadım fakat sizin deneyiminiz vardır mutlaka.

• heavyrocker kullanıcısına yanıt
    selamlar kırmızılı işaretlediğim yerlerden kablo geçiyor mu?
  • southbridge kullanıcısına yanıt
    Kasayı biraz önce aktardım yeniye. Şimdi oyunda sıcaklıklara bakıyordum. Ben mavi USB 3.0 kablosunu en üstte işaretlediğiniz delikten geçirdim. Onun içinde önce üstteki plastiği söktüm ve plastik ile kasa arasındaki boşluktan geçirdim. Diğer deliklerden de kablo geçebilir. Her ne kadar sıvı soğutma için ayrılmış olsa da, sonuçta boş durmaktansa işimize yarasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 2 Temmuz 2014; 0:35:35 >

• heavyrocker kullanıcısına yanıt
    sanırım o geçirdiğiniz yeri zaten onun için yapmışlar özel olarak hayırlı olsun sisteminiz
  • southbridge kullanıcısına yanıt
    @southbridge
    Tşk. Dediğiniz gibi ilk aklıma orası geldi mavi kablo için. Kitapçığında çok geniş bir bilgi yok. Fakat kasanın içi çok karıştı kablodan. Toplu olacağına sanki bana daha bir karıştı gibi geldi. Fotoğraflarını da eklerim üstteki z5 iletime.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.