PoyrazNET'e geçiş için ön başvuruda bulunarak 1 yıllık aboneliğimi sonlandırmama az kaldı. memnun kalırsam 5 yıllık turknet aboneliğimine sonlandıracağım. |
Zam Sebebiyle TurkNet aboneliğini iptal ettirenler? (2. sayfa)
-
-
Ben hem evi hemde is yerini Internet kutusuna tasidim simdilik memnunum.
-
Valla herkes kaç gündür ping den ve kopmadan şikayetçi sen şanslısın :)
-
Şans değil hocam bütün servis sağlayıcılar sıkıntılı bu firmada da benzer sıkıntılar var ne eksik ne fazla en azından diğerlerinden daha ucuz öyle mesajlar geliyor ki sanki hepsi süper bu kötü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet yaklaşık 2.5 senelik türknetle olan 2 aboneliği de farklı firmalara taşıdım Yazlıkda ki interneti pellicele kışın kaldığım yere ise poyraznete geçtim en çok kışlık ta olan interneti kullanıyorum onunda belgelerini bugün verdim aras kargoya bakalım umarım sıkıntı yaşamam işin komik tarafı ise 2 farklı firmadan aldığım hizmetin ücretinin toplamı pellicel 35 mgbit 12 ay tahahütlü 80 TL Poyraznet 100 mgbit 95 TL toplam: 175 Tl Türknet ise utanmadan benden 1 abonelik parasına 170 TL istiyor size mutluluklar Türkiye geneli yüzde 0.2 zimafiber kullanıcıları ile by by türknet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turkcell Superonlina'a geçtim, 1 aydır tek bir sorun yaşamadım.
-
Yaklaşık 7 yıllık Turknet macerasını sonlandırdım. Hem oyuncu hem de film dizi sever biri olarak çok keyif alarak kullanıdığım ISS.
Direk TT ofisine gittim sabit hattı taşıma başvurusunu yaptım. Hat geçişi olunca da 1200dk/37 TL taahhütte geçicem.
Bugünde (30/07/22) Poyraz Nete internet üstünden başvurdum 75mbit/80TL. Arayıp durumu izah ettim her hangi bir sorun olmayacağını sabit hattın kullanılacağını da ekstra not aldılar.
Severek ve şiddetle tavsiye ederek hizmet aldığım bir firmaydı Turknet. Gerçekten ileriye dönük internet alt yapısına dair bir çok şeyin önünü açtığına, pazarın ve tüketicilerin faydasına hizmet verdiğine inandığım ender firmalardan.
Taahhütsüz hizmet verilebileceğini göstermiştir Türknet. Bunu da kimse unutmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 30 Temmuz 2022; 22:9:47 >
-
Üzüldüm adına kopma vb olması durumlarında tekrar geri dönmek istediğinde yine aynı işlemleri uygulayacaksın
-
Ben Türk Telekom'dan TurkNet'e geçmiştim. Geçer geçmez telefonu iptal ettirdim. Halen TurkNet'teyim başka ISS'ye geçiş için başvurmadım. Şimdi altyapı sorguladığımda şu şekilde çıkıyor.
-
Ağustosta bir zam daha var, 100mb e 169 verirken 200 verip 500mb superonline a geçiyorum. Bu kadar iyi başlamıken.. buraya kadarmış
-
Merhaba, yeni bir fiyat güncellememiz olmayacak. Bu bilgi size kim tarafından iletildi? -
2023 haziran ayına kadar fiyat garantisi fiyaskosundan sonra kimse size inanmaz boşuna uğraşmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bugün 170 TL, 2023'ün ilk çeyreğinde 250 TL. başka firmaya 2 yıl taahhüt verdim. en azından 2 yıl kafam rahat olur. ftth altyapınız varsa bu dönemde en iyisi taahhüt vermek.
-
30 TL zam için 140 TL her ay ödeyen müşterisini kaybetmek tuhaf bir ticaret anlayışları var 6 yıllık aboneliğimi bitirmeyi düşünüyorum 35 mbps için 170 TL çok fazla!!!
-
bir 6 yıllık turk.net internet+telefon müşterisi olarak bu gece itibariyle hizmetimi dondurdum ve yeni bir iss bakınıyordum.
Mesajınızı tam anlamadım, telekomdan 37 tl telefon + poyraz netten 80 tl internet ücretleri ile toplamda 117 tl ye mi hizmet almış olacaksınız? faturalara eklenecek başka ücret olacak mı, ne bileyim telefon sabit ücreti, internet yalın ücreti gibi birşey?
ve böyle yaptığınıza göre poyraz net in türk net gibi ikisi bir arada bir hizmeti yok sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 31 Temmuz 2022; 19:26:30 > -
Sabit Telefonu Turknet'ten Taşıdım
https://forum.donanimhaber.com/sabit-telefonu-turknet-ten-tasidim--153486542
-
Vallahi hız, hizmet ve fiyat tabusunda ortada kaldım.
Yaptığım tek şey ise peşin ödeyip taksite bölerek fatura gibi ödemek oldu.
Eğer TürkNet işi abartır da yine bomba bir zam yaparsa hah işte o zaman ayrılırız.
İptal edenler bir kez daha düşünsün. Diğer ISS geçenler ya ping sorunu, ya kopma, yada hesapları kapanıyor. Sonra pişman olup tekrar gelmek istediğinizde kurulum ücreti ve port sıkıntısı yaşayabilirsiniz.
-
iyi güzel de bu fiyata düşünmeye gerek yok 170 vereceğime gider 190 a telekom bağlatırım 2 sene zam derdi olmaz hemde daha kaliteli hizmet alırım. 6 ay sonra yeni zam olmayacagının ne garantisi var. paket ayrımı bile sunmuyor 35 mbpsyi avantajlı fiyattan verebilir ama yok yani. Diğer iss ler de dediğiniz gibi sorunlu değil. Netspeed kullandım turknet ile zerre farkı yoktu. Gıbırnet var senelerdir memnun şekilde kullanıcıları var. bir firmaya takılı kalmaya gerek yok. Gigafiber altyapın vardır mükemmel hizmeti ucuz fiyata alırsın onlar hala avantajlı ama telekom altyapısı için mantıklı değil. Türknetin aslında gigafibere zam yapması gerekiyordu. Şimdi bu firmada adsl hizmeti alanların ne suçu varda 8 16 hızlar için 170 lira ödeyecekler.
TT ' tarife + 15TL modem ücreti var.. TUrknet de dns sansürü yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X