Zam Sebebiyle TurkNet aboneliğini iptal ettirenler? (3. sayfa)
-
-
Yakında ben de iptal edeceğim. Şuanda araştırıyorum
-
Her şey dahil fiyatlar. 2in1 uygun fiyatlı yok evet...
-
Ben millenicom'a geçtim.
0 sıkıntı 1 günde geçiş sağladım hiç bir problemde yok.
Türknettede problem yoktu.
VDSL yeni port yok hattımda bu yüzden geçiş işlemi yaptık.
-
Yaklaşık 5yillik Turknet birlikteliğim bugün 15:30 itibariyle sonlanmış oldu. Poyraznet e geçtim. 75 TL idi. Eylul ayi itibariyle 85TL olacak diye mesaj geldi. Ev telefonuma üzülüyorum. 1986 yılından beridir kullanıyoruz. Şimdi Turknet tarafından telefon hattım iptal edilecek. Telekom havuzuna düşmesini bekleyeceğim , 3 ay içinde numaramı actirabiliyormusum. Tekrar aktif hale getireceğim. 35 mbps internet + 1000 dk heryone Aralık ayında 98TL fatura oduyorduk ; 95 TL internet 3TL telefon ; ve sözde Haziran ayından Haziran ayına zam yapıyorlardı yılda bir kere ; sağolsun bunlarda meydanı boş bulmuş oldukları için daha Mayıs Ayinda; 95TL internet 129 TL ye ; 3TL ev telefonu 10TL ye çikardilar. İçimizden biraz kırılmış olsak ta Hadi dedim susalım, demeye kalmadı zam sonrası 3. Ayda 139,9 olan interneti 170 TL ye çıkaracaklarını bildirdiler. Utanın diyorum kendilerine ; Lokantaya gidip çorba içip kebap parası oderlermi ; yada sıfır araba alsalar dacia alipta Mercedes lux model parası ödemeyi kabul ederler mi. Yahu TurkTelekom altyapısını kullanan benim gibi binlerce 35mbps hız aboneleri ile yüzlerce megabit fiber hız abonelerini aynı ücrete tabii tutmak ne kadar etik... herkes görüyor.
Bende Poyraznet taşıdım. Sağolsun 2 is gununde taşıma gerçekleşir dediler ve oldu. Turknette canlı telefon operatörü hizmeti yok. Bugün bile kaç kere aradiysam sağolsun kar Poyraznet müşteri hizmetleri telefonun karşı tarafında konuşarak çözüme gidebileceğinizi gösteriyorlar.
Ev telefonunu da buradaki arkadaşların yaşadıkları tecrübeye dayanarak paylaşımlar doğrultusunda bende bir operatöre taşırım. Bazı arkadaşlar hala " Padişahım çok yaşa " diyorlar Turknette. Onlara saygı duyuyorum. Bende fiber hız alsam yada 100mbps hız alıyor olsam neden rahatımı bozayim ki. Bu diğer İSS lerede destek olmamız lazım ki Turknet misali tek el zihniyeti hortlamasin.
Kalın sağlıcakla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCAB -- 1 Ağustos 2022; 18:32:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bence taşıyan çoğu insan için konu sadece zam değil. Bir söz verip tutmadılar, üstüne insanları aptal yerine koymaya çalıştılar. Biraz aklı başında rakip bir firma müşteriye ilgi gösterip destek olur.
-
Kusura bakmayın ama Turknet bu zamana kadarki reklamlarında taahhüt yok dedi millet o yüzden tercih etti. Fakat gelinen noktada turknet taahhütsüz hizmet sunmasından çok yaptığı zamlar ile kendinden bahsedenler arasına girdi. Haziran 2023 fiyat garantisi sundu bunu yok yeni müşterileri kapsar dediler ama gelin görün ki böyle bir ibare yok. Nerede kaldı şimdi bunların dürüstlüğü...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
170tl Turknet 100mbit fiber veriyordu. 220tl e Superoline a gectim; 500mb hiz + Tv+ (tv+ i da sırf formula1 için aldım). Nasıl olsa Turknet yılbaşında zam yapar aynı paraya gelir. 2 sene taahütü verdim.
-
Mühim olan gerçekten alt yapıymış. İk'ya geçtim, modeme girilen isim şifre dışında hiçbir fark yok. Biri benden habersiz geçiş yapmış olsa fark etmezdim bile.. 100 lira ödemek varken neden 170 ödeyim ki...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet Hocam gördüğünüz gibi. Genel olarak altyapı ile alakalı bir durum. Eğer Telekom altyapısını kullanıyorsanız değişen ne olacak ki. Bende Poyraznet dün geçtim turknetten. Aynı şekilde devam ediyor. Sadece modem içine girerek verilen bilgileri yazdım okadar. Ev telefonumu da Turknet sağolsun iptal edivermis. Artık çalışmıyor. Onu da Telekom dan geri alır devam ederim. İyice abartmisti Turknet kendileri bilir. Fazla naz aşık usandırır derler. Kurumsalım diyorsun bol bol reklam , ahkam kesmeler , verdiğin sözü yutuyorsun. Turknet onbinlerce müşterinin gözünden öyle bi dustun ki. Toparlayabilirmi baksın bı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şimdi iptal ettirmeyelimde ne yapalım? bu hız 170 lirayı hak ediyor mu?
-
ben iss değiştirdim 2-3 ay önce zamlarından ve verdikleri sözleri tutmadıklarından ötürü.. türknet forumdan da üyeliğimi sildirmek istiyorum ama onaylamıyolar.. işlerine gelen yorumu onaylıyolar eleştiri içeren yorumları yayınlamıyolar..
-
Altyapı iyiyse turknet ne hız veriyorsa diğer firmalar da aynısını veriyor Partizanlığa gerek yok Şuan turknet harici diğer altsağlayıcılara hayli yeni müşteri girişi oldu-oluyor İlk zamanlar bazı geçici aksaklıklar olabilir ama zamanla çözülür Burada tek soru işareti diğer firmaların da zam yapma ihtimali
16 aylık malum şirketin abonesiydim. poyraz net e geçtim. kopma donma ping yok. çatla patla @mrtgfb
-
Ben de sekiz yıllık Turknet aboneliğimi sonlandırdım. Yıllarca ADSL kullanarak fiber kullananların faturasını üstlenmiştim. Şimdi de VDSL kullanarak GigaFiber kullananların faturasını üstlenmem isteniyor bu tarife ücretiyle. Ben de artık yeter deyip ayrıldım. GigaFiber kullananlar kendi faturasını kendisi ödesin.
Ayrıca enflasyonun ve dövizin hızlı arttığı şu dönemde taahhütlü abonelik almak daha mantıklı.
-
-
Turknet zam yapıp birde kalitesi düşürdü resmen cahiller yönetiyor gibi bir şey oldu.
edit:
Ayrica belirtmek isterim zam fazla beni ilgilendirmedi sadece sözlerini tutmaları ve müşteri hizmetlerinin kalitesinin düşmesi beni uzdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EREN.SİMSEK -- 7 Ağustos 2022; 17:13:34 > -
Hocam 4mbit nedir.. Allah yardımcınız olsun.
Türknet 100mbps tarifesi uyguluyor herkese, altyapısı kötü olanın türknet seçmesi mantıklı değil.
Bence kar etmeye devam edebilseydi zam yapmazdı. Sonuçta hala müşteri çalmaya çalışıyor. Rekabet de kızıştı.
Dolayısıyla marj çok azaldı veya kalmadığı İçin yapmış gibi geliyor. Daha düşük hız alabilenler de daha ucuza veren sağlayıcıyı tercih etsin diyor.
Yoksa 1000/1000 interneti neden 140₺’ye vermeye devam etsin? Haziran 2023’e kadar ona zam yapmayacak olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar suan TurkNet VDSL2 kullaniyorum TT altyapisi uzerinden 82.-Mbps kablolu 78.-Mbps kablosuz aliyorum binada Superonline Fiber altyapisi mevcut Miilenicom veya baska servis sagliyiciya gecmeyi dusunuyorum bu zamlardan sonra ne oneririsiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X