Şimdi Ara

Zaman Gazetesinin hdp=pkk'yı desteklemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her gün internetten herkesimden gazeteyi okurum. radikal gazetesinin falan pkk=hdp'yi alenen desteklediği apaçık ortada ama dün artık zaman gazetesinde okuduğum şu yazı beni iyice kızdırdı.http://www.zaman.com.tr/yorum_pkkdan-hdpye-kurt-hareketi_2289135.html

geçen haftasonu da, zaman gazetesinin, sevgi pıtırcığı selehattin demirtaşın aile fotoğrafı hakkında övgü dolu cümlelerle o canlıyı şişirdiklerini gördüm.

akp'yi sevmezsin, nefret edersin anlarım ama akp gitsin diye hdp=pkk'yı övemezsin. bunun şehitlerimiz için anlamını hepimiz biliyoruz.

Allah bunlara akıl fikir versin.

Önemli Not: Bağlantısını verdiğim haberde geçen Kürt kelimesi normal hayatta pkk demek değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_hatip -- 17 Nisan 2015; 11:26:21 >

• vatan haini bunlar
  • Adamların mantalitesi bir zamanlar dostum olan düşmanımın düşmanı benim dostumdur.Onların da Türkiye umrunda olmadığı için normal karşılamak lazım.
  • Vatandaş bu kadar aptal yerine konulmaz. Bugün yine ilk sırada hdp=pkk var. Yine sevgi pıtırcıklarını övmüşler.

Soruları bile sırrı denen canlının hdp'yi övmesi için atılmış bir pas; ''Nedir sizi bu seçimde popüler yapan?''

http://www.zaman.com.tr/gundem_sirri-sureyya-onder-ihaleyi-askere-yikacaklardi-genelkurmay-tuzaga-dusmedi_2289957.html
  • Bunlara en büyük destek veren akp ne oluyor bu durumda? Pkk ile görüşenler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen adamlarla masadan kalkmadın görüşen şerefsizdir dedin
    Türklüğü heryerden kaldırdın
    Sonra suçlu zaman gazetesi mi oldu
    Hadi ordan hadi at arabaları anca gidersiniz bu ülkede sizden başka Türklüğü aşağılayan olmadı.
    Siz bunları yalamaya devam edin zamanı gelince biz oy vermedik diyeceksiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • net söylüyorum, hiç isim ve kurum söylemiyorum; HDP=PKK yı destekleyen vatan hayinidir!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • garcibaba kullanıcısına yanıt
    sen bu yazdıklarını eğer benim için yazdıysan, bana hakaret ediyorsun dikkat et.

hükümet apoyla görüştü diye herşey mübah ise hdp=pkk'yı zaman gazetesinin desteklemesi normal mi o zaman? konuyu saptırmayın! kim vatan hainini desteklerse haindir.

benim bu konuyu açmamdaki amaç radikal, zaman, hürriyet sadece akp'yi zayıflatmak amacıyla hdp=pkk ya destek veriyorlar. Türkiye'de oy atacak parti mi kalmadı, hainlerin destekçileri oldular?
  • m_hatip M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.O ite sayın diyenlerde vatan hainidir şehide kelle diyenlerde.

• güneş doğudan yükselir.
    geçmişe gitmeye gerek yok .en son ağrı olayını kim yaptı kim düşündüyse gerçek terörist onlardır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_hatip

Her gün internetten herkesimden gazeteyi okurum. radikal gazetesinin falan pkk=hdp'yi alenen desteklediği apaçık ortada ama dün artık zaman gazetesinde okuduğum şu yazı beni iyice kızdırdı.http://www.zaman.com.tr/yorum_pkkdan-hdpye-kurt-hareketi_2289135.html

geçen haftasonu da, zaman gazetesinin, sevgi pıtırcığı selehattin demirtaşın aile fotoğrafı hakkında övgü dolu cümlelerle o canlıyı şişirdiklerini gördüm.

akp'yi sevmezsin, nefret edersin anlarım ama akp gitsin diye hdp=pkk'yı övemezsin. bunun şehitlerimiz için anlamını hepimiz biliyoruz.

Allah bunlara akıl fikir versin.

Önemli Not: Bağlantısını verdiğim haberde geçen Kürt kelimesi normal hayatta pkk demek değildir.

Hocam sana Erdal Sarızeybek okumanı tavsiye ederim. İnternet sitesinden yazılarını da okuyabilirsin. Biraz okuduktan sonra bunlara şaşırmayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eglon -- 20 Nisan 2015; 13:24:00 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.