Şimdi Ara

Zaman Geçirici Şeyler Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm beyler.Üniversite 1. sınıf öğrencisiyim.Yeni kazanmadım.Geçen sene ingilizce hazırlık okudum ve şu an 1. sınıfım.Neyse konuya geçiyorum.1.öğretimim ve okulum en geç saat 2 de bitiyor ve cuma cumartesi pazar günleri tamamen boşum.Bu arada elek-elektrnoik müh. okuyorum.Hafta sonları kalkış saatim 11 gibi.Kalkarım kahvaltımı falan yaparım pc nin başına geçerim ve ya ödevim varsa ödevleri yaparım.Saat 2 falan olur her şey biter benim için.Yapıcak bi şey bulamıyorum.Zaman geçsin diye autocad indirdim öğrenmesi 2 haftamı aldı.Sizdem ricam;sizler zamanınızı nasıl geçiriyorsunuz.(asosyalim:))arkdaşlarınla çık dolaş falan deseniz yaparımda dışardaykende de canım sıkılıyor.Kısacası pc başında zaman öldürücek bi şi ler lazım

• Dşarda cafeye gt otur motorsiklet alıp gez :d kız ayarla basket oyna futbol oyna

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaldığım yurt 330 kişilik ama baskete adam bulamıyorum :( bana pc başında zman öldürecek bir şeyler lazım.Yorumlara açığım ama yine de
  • anime falan izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: flopy

kaldığım yurt 330 kişilik ama baskete adam bulamıyorum :( bana pc başında zman öldürecek bir şeyler lazım.Yorumlara açığım ama yine de

Bilerek sosyalleşmen için onları önerdim bilgisayar istiyorsan Programlamaya başla seversen kendini alamazsın bilgisayardan ( php öneriirm) önce mantık çalış sıkıcı gelicek ama faydasını görüceksin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • php üst seviye değil mi?Ben mi yanlış biliyorum acaba.C öğrenmeyi düşünüyorumda nasıl öğrenicem bilmiyorum.bi yardım etseniz
  • Sağlam bir makinaya sahipsen 3Dmax öğrenmeni öneririm, hem uğraşılarak öğrenile bilecek bir programdır hemde işine yarar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.