Şimdi Ara

Zaman Mat-Geo Lys Denemesi 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınavdan sonra cevap anahtarı verilmedi bize, cevap anahtarı dağıtılan biri özelden cevap anahtarını atabilirse sevinirim.

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: grbz_ylmz

Sınavdan sonra cevap anahtarı verilmedi bize, cevap anahtarı dağıtılan biri özelden cevap anahtarını atabilirse sevinirim.

Matematiğin 20.sorusunu nsasıl çözdün açıkla veriyim bende cevap anahtarını
  • Ben bu haftadan itibaren zaman denemesi almaya karar verdim de siz dersanedesiniz diye mi lys verdiler yoksa artık ygs denemeleri bitti de lys denemelerine mı başladılar?ben normal gazete bayisinden alicam da bu hafta hangisi satılıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emma morley

Ben bu haftadan itibaren zaman denemesi almaya karar verdim de siz dersanedesiniz diye mi lys verdiler yoksa artık ygs denemeleri bitti de lys denemelerine mı başladılar?ben normal gazete bayisinden alicam da bu hafta hangisi satılıyor?

Daha 10 tane ygs denemesi var.Bugunku lys sinavi bence oylesine araya serpistirilmis.
  • cevap anahtarı olan var mı
  • cevap anahtari olan pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayt geo sorusu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mat ve geo cevap anahatarı olan pm lütfen
  • tarih,coğrafya 2,felsefe grubu cevap anahtarı olan varsa pm lütfen
  • cevap anahtarı bana da gönderin
  • cvap anahtarı yollayacak var mı
  • Mat-geo cevap anahtarını yollayabilir misiniz?
  • pm alabilrmyim lütfen
  • cevap anahtarı istiyoruzzz
  • Dersanenin cevap anahtarı vermemesine sinir oluyorum.
    Hayır, sınava girmeden bir öğrencinin eline cevap anahtarı geçse ve bütün sorular doğru yapsa ne değişecek?Dersane için bir kayıp yok sınıf fln değiştirmiyorlar.Öğrencide gerizekalı değilse bakmaz zaten sınava girmeden önce.Hayret bir şey. 2 saattir cevap anahtarı bekliyorum.
  • (Dersanenin cevap anahtarı vermemesine sinir oluyorum.
    Hayır, sınava girmeden bir öğrencinin eline cevap anahtarı geçse ve bütün sorular doğru yapsa ne değişecek?Dersane için bir kayıp yok sınıf fln değiştirmiyorlar.Öğrencide gerizekalı değilse bakmaz zaten sınava girmeden önce.Hayret bir şey. 2 saattir cevap anahtarı bekliyorum.)

kardeşim doğru söylemiş
  • Cevap anahtarı cok makbule gecer
  • Cevap anahtarı varsa alabilir miyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.