Şimdi Ara

Zaman mat sınavları gerçek sınava göre nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkisini karşılaştırırsak soru tipi olarak benzer olduğunu düşünüyorum fakat zorluğunu kestiremiyorum peki sizce nasıl?
    Netlerim çok iyi değil mat 15-20 net arası yapıyorum zamanlarda ve çok moralim bozuluyor.
    Gerçek sınavda bana mat 20-25 net arası gerekli olur mu sizce, temelim var fakat çok işlem hatası yapıyorum.
    Türev var, integral uygulamalar dışında 0

• up
  • ılk bastakı sınavlar pek zor degıldı ama son sınav gecen senekı lys matından bıle zordu
  • fem kapsülde 40 yapıyordum bu aralar, bugün sınavda 35 yaptım. zaman da zar zor yetti.
  • beyler twittera giremiyorum rica etsem mat b kitapcıgı cevap anahtarını yollarmısınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs zamanla alakasizdi guvenmemek gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zammanın busene ygs ile uzaktan yakından alakası yoktu fem dershanesinde sınavdan yüzde 50 daha zor dediler aldık denemelerde 320 alıyodum sınavda 250 aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yarın ki sınav
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaman lys matematik ösym'ye oranla çok basit.
  • tamamen alakasiz sacma kasinti sinav

• quote:

Orijinalden alıntı: bakkalgazi12

zammanın busene ygs ile uzaktan yakından alakası yoktu fem dershanesinde sınavdan yüzde 50 daha zor dediler aldık denemelerde 320 alıyodum sınavda 250 aldım

Ben de zamanda 400 alıyodum sınavda 441 aldım Güvenderde 371 aldım güvenderde 430 alan arkadaş sınavdan 400 aldı.
    Arkadaşlar bu ygs de çok değişken sınav anına çok bağlı
    Lysde pek fark olmaz ne yapıyorsanız onu alırsınız az çok
  • xColdplay X kullanıcısına yanıt
    bu sene ygs bideğisikti cemaat hükümet çatışması yüzünden zamana benzer soru çıkmadı fem deki hocalar kendileri söyledi yani artık onların kitap satışlarındada düşüş olacak
  • Ben geçen sene sınava girdim. 22-23 yapıyordum. Sınavda 19 yaptım. Ama ben doğru bir örnek miyim bilemiyorum, sosyalden 33-35 arası yapardım annem tarih öğretmeni dayım coğrafya, normal sınavda 23 yaptım.
    Bunun aksine normalde Zamanlarda Türkçe'de 30-33 yapıyordum, normal sınavda 37 yaptım dershane hocalarım inanmadı hatta yanlış hatırlıyorsundur falan dediler... Ama normalde 350 alıyordum bir şekilde güvenderde de 340 almıştım normalde 350 aldım.

• Bence uygun bi sınavdı

• gerçek sınavlara oranla kolaydı son sınav zor diyorlar ama integral ve karmaşık sayı hariç kolaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mèrt

Zaman lys matematik ösym'ye oranla çok basit.

+1
  • Hiçbir sinav 2013 lys matematik gibi olamaz. Girmeyen de bilemez o sınavı anlatilmaz yaşanır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.