Sınav için yeterli olan her şey var ama sorun şu mesleki açık liseye gidiyorum ve 3 sene boşluğum var (Bir kaç nedenden dolayı okul ders hiç bir şey yok) bu sürede her şeyi unuttum ve şu anda işe gidiyorum bir yandan okuyorum bu sene mesleki açık lise bitecek ve lise boyunca matematik ve fen dersleri hariç meslek derslerinde çok iyi notlar aldım ve becerim bayağı hayli iyi Web tabanı programlama okudum istediğim bölüme geçen öğrenci sayısı azlığından açılmadı istediğim veritabanı programlama idi şu anda, elektronik programlama vb. projeler yapıyorum (geliştirme kitleri ile RF haberleşmesi, sensörler, otomasyon vb. ) neyse bu kadar şimdi esas sorun şu Matematik ve Fizik 0 yani şu anda en fazla 3 bilinmeyenli denklem çözebiliyorum anlam olarak hızlı ve pratik olsam dahi (Kişisel gelişim kitaplarına borçluyum) yinede o 3 sene çok şey sildi ve şu anda ne dershane var ne bir şey ve üstüne üstlük akşamları çalışma vaktim var belediye hafta sonu dershanesine de almadı. Şu anda staj yapıyorum ve hafta sonu ders çalışma imkanım var ... İşi de bırakamıyorum mesleki derslerde bitti ve bu sene sınava gireceğim tavsiye lazım ne yapmalıyım hiç bilmiyorum ...