Şimdi Ara

Zamanında 2500 TL verdiğimiz telefonun rezalet şarj süresi (YENİ SS EKLENDİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 6. 4 aylık. 3G full açık %60-70 civarı wifi vardır kullanım. Oyun müzik internet karışık yani öyle kasmadım. Aldığımdan daha uzun gidiyor şarjı. İlk aldığımda 7 saat kullanım veriyordu, şu an 8,5 ila 9,5 arası rahat kullanık veriyor.
     Zamanında 2500 TL verdiğimiz telefonun rezalet şarj süresi (YENİ SS EKLENDİ)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İşsiz Güçsüz

Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim şimdiye kadar iphone'u 4 serisinden beri her seriyi kullanmış birisi olarak iOS 8 ile birlikte böyle bir rezalet görmedim, apple belki bu sefer sunduğu stabilitenin yanında belki birazda şarjı iyileştirmiştir diye düşünüyordum ama yok şarj süreleri her geçen gün berbatlaşıyor, 1 sene önce çok büyük umutlarla belki bu sefer yapmışlardır düşüncesiyle hatta bu kez direk sazan gibi atlamayıp almadan uzun araştırmalarım ve kullanıcı yorumları sonucu gittim 2500 TL'yi bayılıp 5S aldım verdiğim paranın bi önemi yoktu telefonu günlük yaşantımda çok aktif olarak kullanan birisi olarak sırf stabilitesi yüzünden iphone kullanmak zorundayım eğer herhangi bir telefon benim işim olduğunda 1 saniyelikte olsa donma, çökme gibi bir sıkıntı yaşatıp beni zora sokacaksa sadece o telefon değil o markada benim için bitmiştir ama iphone bende donma yada çökmeyle değil şarj süresi yüzün bitti yeniden büyük umutlarla cihazı 8.3'e güncelledim ve öyle bir hayal kırıklığına uğradım ki hesaplamalarıma göre telefonumu günde 6 saatte 1 şarj edip gün içerisinde 4 defa şarja takmam gerekiyor ve ha şimdi şarjı bitecek şimdi nerde nasıl şarja takıcam ben diye korkmaya ve paranoyak olmaya başladım iphone 6 serisi çıktığında almak için apple online store sadece 1 tık uzaktaydı ama bu sefer akıllandım tekrardan 2000 küsür bayılmıycam dedim sadece 1 saat fazla gidiyor diye o telefona o parayı bayılmak hiç içimden gelmedi, lafın kısası sen apple gibi dev bir firmasın telefonu 1 mm incelteceğim diye rezalet bir batarya performansıyla dünyaya sunuyorsun bu telefonu ve bu açıkcası çok gülünç bir durum :)

üstad sen 2500 e iPhone 5S alıyorsan foruma değil kendine Soracaksın Önce kusura bakma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim şimdiye kadar iphone'u 4 serisinden beri her seriyi kullanmış birisi olarak iOS 8 ile birlikte böyle bir rezalet görmedim, apple belki bu sefer sunduğu stabilitenin yanında belki birazda şarjı iyileştirmiştir diye düşünüyordum ama yok şarj süreleri her geçen gün berbatlaşıyor, 1 sene önce çok büyük umutlarla belki bu sefer yapmışlardır düşüncesiyle hatta bu kez direk sazan gibi atlamayıp almadan uzun araştırmalarım ve kullanıcı yorumları sonucu gittim 2500 TL'yi bayılıp 5S aldım verdiğim paranın bi önemi yoktu telefonu günlük yaşantımda çok aktif olarak kullanan birisi olarak sırf stabilitesi yüzünden iphone kullanmak zorundayım eğer herhangi bir telefon benim işim olduğunda 1 saniyelikte olsa donma, çökme gibi bir sıkıntı yaşatıp beni zora sokacaksa sadece o telefon değil o markada benim için bitmiştir ama iphone bende donma yada çökmeyle değil şarj süresi yüzün bitti yeniden büyük umutlarla cihazı 8.3'e güncelledim ve öyle bir hayal kırıklığına uğradım ki hesaplamalarıma göre telefonumu günde 6 saatte 1 şarj edip gün içerisinde 4 defa şarja takmam gerekiyor ve ha şimdi şarjı bitecek şimdi nerde nasıl şarja takıcam ben diye korkmaya ve paranoyak olmaya başladım iphone 6 serisi çıktığında almak için apple online store sadece 1 tık uzaktaydı ama bu sefer akıllandım tekrardan 2000 küsür bayılmıycam dedim sadece 1 saat fazla gidiyor diye o telefona o parayı bayılmak hiç içimden gelmedi, lafın kısası sen apple gibi dev bir firmasın telefonu 1 mm incelteceğim diye rezalet bir batarya performansıyla dünyaya sunuyorsun bu telefonu ve bu açıkcası çok gülünç bir durum :)

hocam wifi ile kullanmışsınız galiba bende 8.3 kullanıyorum iphone 5 gibi batarya sorunlu bir cihazda onda bile almadım ben bu süreleri bataryanızda sorun olabilir

• İphone kullanıcılarında müthiş bir tüketim çılgınlığı var. Bunu hepimiz biliyoruz. Iphone gayet stabil kullanımı zevkli telefon ama bir o kadar da narin şarj konusunda. Satış konusunda bu kadar başarılıyken batarya kozunu şimdiden kullanmıyor olsa gerek apple. Ne de olsa cihaz hertürlü satacak diyerek yazılım sayesinde düşük donanımla işini görüyor. Resmen çakallık anlayacağınız. Kimse 5 sene sonrasının işlemcisini, kamerasını veya ramini istemiyor ama rakiplerine kıyasla bu kadar düşük pil kullanıyor olması resmen müşteriyi enayi yerine koymaktır. Gerçi apple nin bu sinsi politikasına neden olan başta söylediğim tüketim çılgınlığı.

• Para bulunca 5000 liraya son çıkan bir MACINTOSH ve 2000 liraya APPLE WATCH ve 1500 liraya yeni çıkacak APPLE TV yi 3500 lira verip yeni aldığım IPHONE 6 gibi almayı düşünüyorum :)

Fakat bu cihazlara ayıracak para şu an yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RaSCaL_

Anlaşılan aşırı yoğun kullanıyorsun cihazı.
    O yoğunluğa sadece ıphone değil hangi cihazı alırsanız alın yine dayanmaz.tavsyem powerbank türevi bir cihaz almanız

Sürelerde sıkıntı var gibi ANCA çok aşırı yoğun kullanılıyorsa 3G açık full yüksek kaliteli oyunlar oynanıyorsa şarjı bu kadar hızlı biter benim rekorum 4 saat iPhone 5 ile şimdi apple fanı olmaya gerek yok. Piyasada uzun şarj isteniyorsa Sony z3 var ondan sonra da note4 var
    Edit: arkadaş atmış aslında sadece Fotoğraflar yemiş şarjı note 4 olsaydı bu kadar olmazdı yada iPhone 6 plus olsaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA9189F46 -- 12 Nisan 2015; 1:46:27 >
  • Pilini yenile ölmüş

• Hep diyorum iphone kullanıyoruz evet seviyoruz ama şarj berbat heleki 5s gerçek bir hüsran şarj da kafa rahatlasın derseniz çare 6+

• ponchik P kullanıcısına yanıt
    32 gb 5s ilk çıktığında kaç tl'ydi canım kardeşim?
  • Yukarıda verilen tavsiyeler ve söylenenlerin dışında şunu da söyleyeyim hattınız Avea ve 1 çekiyor. Yani bu da şarjınızın çabuk bitmesine etken oluyor. Şebeke sürekli arama yaptığı için şarjınızı çabuk bitiriyor.
  • quote:

32 gb 5s ilk çıktığında kaç tl'ydi canım kardeşim?

kusura bakma yeni aldın gibi zannetmişin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidip sony xperia z3 compact alınız 10 saat erkan süresi var siz yoğun kullanımda rahat 6-7 saat görürsünüz.
  • İşsiz Güçsüz kullanıcısına yanıt
    Hocam değerleriniz hiç normal değil. Ben de telefonu yoğun kullananlardanım fakat 8 saate yakın(yarım saat-1 saat kadarı 3g açık) alıyorum. Ancak sizin değerleriniz normal değil. Hatta şans eseri dün gece şarjı %1'e indirince pil durumumun ekran fotoğrafı çekmiştim. Bu da benim 5S'in pil değerleri:

Dediğim gibi garantiye başvurun derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

Yukarıda verilen tavsiyeler ve söylenenlerin dışında şunu da söyleyeyim hattınız Avea ve 1 çekiyor. Yani bu da şarjınızın çabuk bitmesine etken oluyor. Şebeke sürekli arama yaptığı için şarjınızı çabuk bitiriyor.

pil kullanımında %8 telefon görüşmesi onun altında zayıf sinyal diyor gerçekten onunla alakası olabilir mi? Bulunduğum yerde avea zor çekiyor.
  • ota üzerinden mi güncellediniz temiz bir restore mi yaptınız itunes üzerinden ? bende iphone 6 var ve ota üzerinden güncellediğimde şarjı kuallanımda 4 saat gidiyordu,itunes üzerinden yeni kurulum ve yeni cihaz olarak seçtim ve şarj süresi normale döndü. 8.3 te şarj sorunu yaşayanlar bu durumu denesinler ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: theknife

ota üzerinden mi güncellediniz temiz bir restore mi yaptınız itunes üzerinden ? bende iphone 6 var ve ota üzerinden güncellediğimde şarjı kuallanımda 4 saat gidiyordu,itunes üzerinden yeni kurulum ve yeni cihaz olarak seçtim ve şarj süresi normale döndü. 8.3 te şarj sorunu yaşayanlar bu durumu denesinler ..

ilk başta ota ile güncelledim 1 gün kullandım bu sorunu yaşayınca itunes üzerinden indirdiğim ipsw dosyasından temiz restore ettim yeni cihaz olarak ayarlayıp yedeklemeyi yine itunes üzerinden geri yükledim sorun yine aynı şuan şarjım %20, konuda bulunan tavsiyeleri uyguladım %10 civarı yeni ss ekliycem ama yinede pek gelişme yok gibi sanırım sorun bataryada.
  • Şars süresi biraz aldata bilir ama müzik dinleyince böle oldu

• -güncel

Yeni ss eklendi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

Yukarıda verilen tavsiyeler ve söylenenlerin dışında şunu da söyleyeyim hattınız Avea ve 1 çekiyor. Yani bu da şarjınızın çabuk bitmesine etken oluyor. Şebeke sürekli arama yaptığı için şarjınızı çabuk bitiriyor.

pil kullanımında %8 telefon görüşmesi onun altında zayıf sinyal diyor gerçekten onunla alakası olabilir mi? Bulunduğum yerde avea zor çekiyor.

Evet tabiiki çok etkiliyor.
  • Değerler gerçekten çok düşük, Apple'in iPod Touch 5 ve iPad Mini'sini kullanıyorum ancak iPhone almamıştım telefon olarak bu değerleri görünce de ileride almayı planladığım telefondan korktum. Ancak iPhone 6 Plus'ın bataryası 2915 mAH bataryası var, ondan memnun bir çok tanıdığım, maddi imkanınız el verirse bir iki görüş alıp onu deneyebilirsiniz. Bu telefonu da bir garantiye gönderin bence.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.