Şimdi Ara

Zamanında 2500 TL verdiğimiz telefonun rezalet şarj süresi (YENİ SS EKLENDİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fotograf olayinda su durum da var siz fotograflari upload ediyorsunuz ve ulkemizde verilen upload hizlari download a gore daha dusuk oldugundan bence o fotograflarin upload edilmesi bayagi uzun suruyor ve devamli internete baglandigi icin de sarji somuruyor

Tabi bolumunuz oldugundan ihtiyac ama belki aksamdan aksama evdeyken acsaniz bu senkron olayini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer yani iyi durumlarda 4-5 saat arası, zorlarsak 5.5 saat falan gördüm.

Batarya ömrünün övündükleri birşey olduğunu duyuyordum yeni S6'nın öyle gitmesi bana garip geldi, bataryanızda sorun olabilir bilmiyorum Samsung kullanmadığım için.
  • Bence çok iyi. Note 4 bunun yarısı kadar gidiyor.

• 2100 TL verdiğim telefonun şarj süresi.
     Zamanında 2500 TL verdiğimiz telefonun rezalet şarj süresi (YENİ SS EKLENDİ)
  • Kardeşim bence git z3 Compact al devam et

• Valla bu iPhone da şarj problemi cok kötü . Onun dışında baska derdim yok süper benim için 4s . Telefondaki uygulamaları mümkün olduğunca azaltıyorum . Cogu şeyi ise kapatıyorum . Siri cok şarj yiyor kullanmasam bile . En cok şarj yiyen ise 3G . Ama telefonu komple silip tekrardan kurmak acayip farkettiriyor . Sıfır kurup az program ile acayip hızlı ve şarj cok uzun gidiyor . Biraz program yükledim performans düştü .

Yakında tekrar format atıp . Sıfır yeni telefon olarak kuracağım . Sonra da mümkün olduğunca az program kuracağım . Bende iPad Air 32gb var ona kuruyorum kasan programları . Üzücü ama gercek . Telefona o kadar para veriyoruz ama tam anlamıyla özelliklerini kullanamıyoruz . Siri varmış artık türkce konuşuyormuş. Mac ve iPad ile iPhone ile aynı anda senkronize olarak aynı döküman üzerinde kaldığın yerden çalısmaya devam edebiliyorsun . Ama şarj gitmesin diye bu özellikleri kapatmak zorundayız . Ben ne anladım bu isten . O yüzden 7.1 deyim .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Birde şöyle bir durum var bugün telefonu satmak için birkaç telefoncu gezdim 32 gb kutulu garantili 5s'e en fazla 800 tl verdiler artık 2. Elde bile değeri kalmamış...

• Arkadaşlar kadıköydeki en güvenilir apple ile ilgili sertifikası olan abim kadıköy yazıcıoğlu karşısı denizci notebook gelin fiyatları ve kaliteyi görün derim apple samsung ve bağımsız laptop servisi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.