Şimdi Ara

Zamanınız mı ölüyor yoksa halleriniz mi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
5
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu sene mezun oldum.Hedefim çok yüksekti ama elimde olmayan nedenlerden dolayı sınavlara doğru düzgün çalışamadım.Aslında birazcık daha fırsatlarımın olmasını isterdim.Etrafımda 70 yaşındaki teyzenin bile kazanamazsın dediğinde ben de kazanacağım dediğimde yine de içimin acımasını engelliyebilseydim.Bu kadar istediğim halde ve olmayacağını düşünmek istemediğimde keşke aslında içimde büyüyen korkularımı bastırabilseydim.Ama yine de başka bir bölümü tercih de edemezdim.Çünkü tek bir hayalim vardı o da hukuk...
    Ve şimdi hukuk için çok iyi bir sıralama için taptaze günlerim var.Ama bu sefer fırsat beklemeyeceğim.Bu sefer keşke demeyeceğim.Elimden ne geliyorsa sonuna kadar değerlendireceğim.
    İnsanların asıl sorunu da gerçekten inanmamak kendine.Güvenmekten bahsetmiyorum.Kendime güvenmiyorum ama artık inanıyorum.Çünkü olabilecek bütün başarısızlıkları yaşadım kendi içimde.Bunun devam etmesine izin vermem artık.
    Benim en büyük yanlışım ise ertelemek oldu.bunu lügatınızdan çıkarın.Ertelemek kelimesini tamamen hayatınızdan silin.Açık konuşuyorum kitabınız mı yok.çalışmayı ertelemeyin.Aynı enerjiyle çalışamazsınız sonradan çünkü.Pc oyunlarını çok mu seviyorsunuz,facebook ta çok mu zaman harcıyorsunuz, televizyonda dizi,yabancı filmleri çok mu izliyorsunuz,çok mu geziyorsunuz...Hepsini bir kenara atın.Bir düşünün sadece 1 dakika düşünün Bunları yaparken aldıklarınız ve sizden gidenler neler...Kısa süreli mutluluk mu önemli sizce yoksa uzun süreli mutluluk mu???Zamanınız mı ölüyor yoksa halleriniz mi???Bir düşünün Bence her ikisi de.Asla ertelenmemesi gereken zamanı erteliyorsunuz aslında.Sİzin için en verimli zamanı...Bu sizin hayatınız sizin hayalleriniz.Emin olun en çok üzülen kırılan sizin kalbiniz olur.ErTeLeMeYin Asla...
    Ben düz lise mezunuyum.Çok iyi bir eğitim görmedim.sonradan başka bir şehirde başka bir okula devam ettim.Hiç sevmediğim bir şehir ve okul.Artık sevmem de mümkün görünmüyor zaten Bu şekilde hiç istemediğim başarısızlıklarım oldu.Sonra düşündüm.Eğer bu yaşadığımız evrende karanlık çöküyorsa ve sonunda yine güneşin aydınlığı doğuyorsa Ve ben de her sabah gözlerimi açabiliyorsam,bunu görebiliyorsam,nefes alabiliyorsam.Herşey için her zaman umut var benim için demektir.Ve yarın diye birşey yoktur.Bugün vardır.Sadece bu gün.Çünkü kalbindekileri ertelediğin vakit giden yarınların değil,bugünlerin oluyor.Bunu aştığımda ise Çok zor, olmaz , dememeyi öğrendim.İnsanların gözünde imkansız diyen bakışlarına aldırmamayı öğrendim.Ve dediğm gibi eğer bu dünyada karanlığın sonu aydınlıksa benim dünyamda neden olmasın...yine aynı heyecanla,aynı tutkuyla kocaman hayallere sahibim.Ve sonunda işte bu diyeceğim.Bu sensin.İşte şimdi hayallerini gerçekten yaşayabilirsin diyeceğim...Kısacası nasıl bir aileye sahip olduğunuz, nasıl bir yaşama,çevreye sahip olduğunuz önemli değil.sizin için herkeste olan en önemli şey Zamandır.yeter ki kararlı olun
    Ve *Asla vazgeçmeyin,Ertelemeyin* Okuduğunuz için teşekkürler

• Üşenme erteleme vazgeçme!!!

Yazını çok sevdim :))
    benim de bu sene en büyük hatam ertelemek oldu..lys çalışmayı ertelemeseydim şu an üniversite dersleriyle ilgili araştırma yapıyor olurdum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3626416A3 -- 14 Ağustos 2015; 16:00:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazımı beğendiğine sevindim :) İşte bu yüzden çevreye bağlı kalmayacaksın ve en iyi kararı sen vereceksin.En doğru kararı, kalbinin ve aklının birleşimiyle gerçekleştirebilirsin.Senin için yeni fırsatlar var.Kendin için en iyisinin ne olduğunu anladığında başaracağına da inanacaksın.Üzülme bence bu sene daha iyisini yapacaksın İnan kendine
  • Başaracağıma inanıyorum :)) İnşallah hepimiz başarırız :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel şeyler yazmışsın
  • Güzel şeyler yazmışsın
  • mezun musunuz hocam ve dershaneye gidiyor musunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HAKLI İSYAN
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mezunum dersaneye gitmiyorum.Evde çalışıyorum.Videolar fln var.Kitaplarımı da tamamlasam,bunlar yeterli gibi görünüyor.Dersaneye 5 10 bin verecek param yok.Olsa da vermezdim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: komediaBean

Mezunum dersaneye gitmiyorum.Evde çalışıyorum.Videolar fln var.Kitaplarımı da tamamlasam,bunlar yeterli gibi görünüyor.Dersaneye 5 10 bin verecek param yok.Olsa da vermezdim :)

Bende taksit taksit alıyorum kitapları 3.senem evde çalışabirlim umarım.
  • Aynen :)
    Aslında elinde videoların , sorularını çözdürebilecek birileri , çok iyi kitapların ve AZMİN olduğu sürece bence derece de yapılabilir üniversite de kazanılabilir.Ben de bu doğrultuda çalışacağım.Önce Seni engelleyen herşeye dur demen , sonra da hayallerin için daha fazlasını feda etmen gerektiğini bililiyorsun...Bence bu sefer kazanabilirsin istediğin bölümü...İnan Kendine :)
  • Bir deli olarak okumadım ama ertelemek kısmı gözüme çarptı aynı benim hatam buydu umarım bu sene bizim senemiz olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel şeyler yazmışsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.