Şimdi Ara

Zamanlama Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamamen php öğrenmeye yönelik yazdığım(çalıştığım) bir script var. bir sorguyu çalıştırdıktan sonra aynı sorguyu çalıştırmak için x süre geçmesini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ? Başlangıç aşamasındayım. Script dediğime bakmayın 3 sayfayı anca bağladım birbirine açıklayıcı bi cevap yazarsanız daha bi makbule geçer

Düzeltme: Dün gece internette biraz araştırma yapmıştım buna benzer
    $zaman = time(); 
    if ( $zaman > 30 )
    bir kodu denedim. Kod çalıştı yalnız bilgisayarın saatini değiştirdiğimde zamanlamada buna orantılı olarak değişti. Benim istediğim hiç bir şartta o süre değişmesin. Varmıdır bunun kolay bir yolu

Düzeltme2: Hani mysql db benim bilgisayarda kuruluya. ondan ötürü olabilirmi bu süre değişimi. Sonuçta bilgisayar server vazifesi görüyor şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falper -- 27 Kasım 2012; 12:19:35 >

• eğer ekranda görmek istiyorsan php ile bunu yapamazsın javascript kullanman gerekir .
  • Benim istediğim hiç bir şartta o süre değişmesin. varmıdır bunun kolay bir yolu php veya javascript herhangi bir dil mutlaka bir zamanı referans almak zorunda bu senin sorduğun soru benim mantığıma uymadı ama vardır muhakkak bir sebebi şöyle yapabilirsin belki php sayfası çalıştığında başka bir siteden zamanı çekip kullanırsın vs vs.
  • DB yi kendi bilgisayarın üzerinden kullanmak yerine ücretsiz host + subdomain veren sitelerden birine üye ol.
    000webhost.com kullanabilirsin, hem ücretsiz hemde gayet başarılı.
  • Db yi kendi bilgisayarın üzerinde kullanman işlemi değiştirmez :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SMS olayı nedir
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.