Şimdi Ara

ZAPALS'ta USB data kablo bileklik bedava(Lightning de var Micro usb de)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
8
Favori
5.910
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zapals sitesinde ZAPALS160112 kupon kodunu girerek aşağıdaki linkteki ürünlerden birini bedava alabilirsiniz.

http://www.zapals.com/deal/usb-data-charge-sync-bracelet-cables.html

Daha önce bu sitedeki avantajlardan yararlandıysanız yeni üyelik olmadan bedava alamıyorsunuz.
    Benim önceki siparişim 1,5 ay civarında geldi.

Saygılar,

• zapals nedir gelen giden var mı?Trabzondayım çok sinirliyimdir fazla beklemeyi sevmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

zapals nedir gelen giden var mı?Trabzondayım çok sinirliyimdir fazla beklemeyi sevmem
    benim aldıgım iphone dock geldi mesela
  • Ne işe yarıyor bu
  • Daha önce led ışık almıştım gelmedi. Yeni hesap açtım, bir tane aldım. Umarım gelir. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day_dreamer -- 12 Ocak 2016; 16:48:10 >
  • Bende hata veriyor. Kupon çalışmıyor
  • urun ne ise yariyor anlamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

urun ne ise yariyor anlamadim

USB Kablo. Bileklik şeklinde yapmışlar.
  • yeni hesapla sipariş geçtim bakalım 1 aya gelir büyük ihtimalle.

Eski aldıklarımdan led ışıklı kablo ile çakmak şarjı gelmişti. Diğerleri yok.
    Gelirse gelir artık gelmezse de yapacak bişe yok. Taş atıp da kolumuz yorulmuyor sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: swatsat

zapals nedir gelen giden var mı?Trabzondayım çok sinirliyimdir fazla beklemeyi sevmem

• quote:

al 1 haftaya gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkka

quote:

Alıntıları Göster
    Coupon code "ZAPALS160112" is not valid. hatası alıyorum
    Düzenleme: siteye üye olup denediğimde oldu teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 12 Ocak 2016; 16:55:55 >

• Led almıştım gelmedi bana
  • daha önceki siparişlerimde "complete" yazmasına rağmen ne gelen var ne giden. Sipariş vereli tam bir ay olmuş. Bu ne demek acaba ? Firmaya teslim edildi bilgisi gitti anlamındamı yoksa bizden çıktı anlamındamı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

al 1 haftaya gelir

ya gelmezse hocam şu aliexpresste çok dövüşmüşlüğüm var çinlilerle 45 gün bir sipariş beklenir mi?Adama yazıyorum yok geldi gelecek efendim işte gümrük efendim 11.11 yoğunluğu edendim sinirden patladım aklıma ne gelirse yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rush10

Led almıştım gelmedi bana

Suç çinlilerde mi yoksa bizim çinlilerde mi?2016 yılına girdik 50 gün kargomu beklenir çok sinirliniyorum bu işe bu işin yetkilileri kim acaba telefon açıp ağzımdan ne çıkarsa sallayacam bu sorumsuzlara
  • balamirkan B kullanıcısına yanıt
    Yeni hesap Alman lazım, önceden başka kampanyadan faydalandığından hata veriyor.
    Amaç yeri müşteri kazanmak.
  • Ücretsiz ürün, doğal karşılayın. Parayla alınanlarda kesinlikle takipli şart bana göre 4 liranın hesabını yapmamak lazım.
  • Bu sinirle zaten aliexpres vesaire alışveriş yapman hata..ha beklemek zorsa bastırırsın ücretini 4 günde dhl getirir eline..siz dua edin aliexprese..ordan 1 dolara gönderilen aynı kargoyu biz burdan 15 liraya gönderiyoz ptt ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: rush10

Led almıştım gelmedi bana

Bana da gelmedi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.