Şimdi Ara

Zaten bir dosya indiriyorsunuz diyor! Ne yapacam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hiç bir şey indirmediğim halde h.tfile,r.pidshare gibi yerlerden dosya indirmeye çalıştığımda zaten birşey indiriyosunuz diye indirmeyi yapamıyorum.lütfen yardım edin ne denediysem olmadı.lütfen.

önemlidir sayın adminler lütfen sorunumu çözene kadar silmeyin konumu

• up.lütfen cevap lazım lütfenn
  • Maalesef premium üyeliğin yoksa bir çok download sitesi göster ama elletme taktiğini uyguluyor
  • hayır aslında bu daha farklı birşey... h.tfile'den normalde 15 dk'da bir istediğin dosyayı indirebiliyorsun fakat şimdi zaten bir yükleme yapıyorsunuz aynı anda 2 yükleme yapılmaz diyor.işin garibi de yükleme yapmıyor olmam
  • İnterneti paylaşıyomusun komşularla filan
  • yok tek başıma kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain MacTavish

yok tek başıma kullanıyorum

Wireless varsa kesinlikle şifre kullan. Eğer varsa ve şifresizse kesinlikle şifrele. Millet sömürüyor olabilir.
    Bahsettiğim gibi değilse modeme reset atmayı dene.

• Wirelessini biri sömürüyordur. En basiti modemi resetle tıray egeyn leytır
  • wirelles yok modemi de resetledim,bilgisayarı da resetledim gene de değişmedi... ip değiştirecek birşey lazım bana sanırım...bildiğiniz var mı ip değiştirecek birşey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain MacTavish

wirelles yok modemi de resetledim,bilgisayarı da resetledim gene de değişmedi... ip değiştirecek birşey lazım bana sanırım...bildiğiniz var mı ip değiştirecek birşey?

Modem resetlendiğinde IP'nin değişmesi lazım aslında. Ama bir de çerezleri silmeyi dene. CTRL+Shift+Delete kombinasyonunu kullanarak çerez silme menüsüne ulaşabilirsin.
  • yada birileri senin ip numaranı kullanıyo olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.