Şimdi Ara

Zavallının tekiyim keşke ölsem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gittim aylarca uzattığım saçı kestirdim ailem istedi diye. Bütün çirkinliğim kabak gibi ortaya çıktı. Kısa boylu zargananın tekiyim bana maskülen, kısa saç kesimi yaptırmanın anlamı ne ama nerden anlasın boomerin teki. Tamam uzunkende güzel değildi ama en azından çirkinliğimi ve koskoca burnumu bir nebze gizliyordu ve vücudumla daha uyumluydu.

Bir aya dershane başlıcak gram olan mentalimide yok ettim. Akşam tartışacağız bağıracağım çağıracağım artık "iyi" bir insan olmak yok anonlar. Kendi halime takılıyorum bana diyorki bana saygı duyuyorsan saçını kestir benim duygularımla oynuyor.

İncelim asosyalim sıçanım arkadaşım yok mentalim yerlerde dershane tek umudumdu saçımı kestirince o umudumda yok oldu artık. Ne yapacağım bilmiyorum be anonlar keşke serseri, it, normi olsaydım. Blackpilli hiç yutmamış olsaydım. Kafayı tipime vücuduma o kadar taktımkı sokakta yürürken kafamı kaldıramıyorum. Yoncalıda shitpostlamakla geçiyor tüm günüm beynimi öldürüyorum yavaş yavaş. Sahip olduğum tek şey zekam ve oda elimden kayıp gidiyor.

• Konuyu ben açtım zannettim 😭😩

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yoruyorsunuz be abi. İncel ne demek, blackpill ne demek? Gerçek hayatta bunların hiçbir karşılığı yok. Kulaklığı tak bağır çağır dışarıda dans et rahatla biraz. Saç kestirdi diye insan hayata küser mi xD Kökü sende uzar geri merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChristoBangalter -- 17 Ağustos 2022; 15:54:26 >
  • ChristoBangalter kullanıcısına yanıt

Blackpill hayatın tek gerçeği kanka ne demek karşılığı yok. Saç kesilmesi sadece bardağı taşıran son damla oldu. Aynaya baktığımda en azından biraz tatlı gözüküyordum şimdi oda yok oldu

• ergenlik işte. dünya farklı görünüyor ama emin ol kardeşim aradan bir kaç yıl geçince bu günlerini hatırlamazsın bile.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.