Şimdi Ara

zayıflamak için> EA active sports

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hani benim gibi hafiften mütaiit göbeğiniz oluştuysa, sürekli spora başlıcam diyipte kalıyorsa oyle..

wii sports tan sonra önereceğim 2. güzel wii çözümü (wii fit i saymazsak)

deneyin!!!

http://www.youtube.com/watch?v=gxPiZT_n0sg

• Mükemmel bir şey

Acaba ne zaman çıkacak oyun
  • oyun çıktı ben ilk olarak dün denedim kız arkadaşım çok istiodu ona çektim bide ordaki gibi lastik altık hepsiburadadan 5 ytl ye on numara oldu valla :D
  • hocam,

bizde benzer bir bant arıyorduk senin aldığın ürün ne link gonderir misin?
  • hepsiburada.comdaki linki atabilirmisin acaba ?

Bende wii almayı düşünüyorum ama normal aldıktan sonra çip taktıracağım herhalde değil mi?
  • Ürünü ortalama 3-4 gunde geliyor ve gayet kullanışlı tek sorun var tutma yerlerinde plastik silindir şeklinde boru gibi bişey var oda remote ve nunchuck ile kullanırken zor oluyor ama ben tutma yerlerine zarar vermeden onu kırıp çırıkardım ve şuanda çok rahat kullanıorum herkesede tavsiye ederim

UNI59
    şuanda çip taktırmadanda bazı yöntemler mevcut araştır biraz bulursun burda açıklamam yasak :)

Ürünün Linki :http://www.hepsiburada.com/adler-ls-3201a-soft-ayak-yayi/productDetails.aspx?categoryid=367867&productid=sporadlerls3201

• Çok güzelmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • açamadım yaaw ktunnel a da girdiysem search tuşu çalışmıyor neden acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zoginet

Ürünü ortalama 3-4 gunde geliyor ve gayet kullanışlı tek sorun var tutma yerlerinde plastik silindir şeklinde boru gibi bişey var oda remote ve nunchuck ile kullanırken zor oluyor ama ben tutma yerlerine zarar vermeden onu kırıp çırıkardım ve şuanda çok rahat kullanıorum herkesede tavsiye ederim

UNI59
    şuanda çip taktırmadanda bazı yöntemler mevcut araştır biraz bulursun burda açıklamam yasak :)

Ürünün Linki :http://www.hepsiburada.com/adler-ls-3201a-soft-ayak-yayi/productDetails.aspx?categoryid=367867&productid=sporadlerls3201

dahice
    bende evdekilere alamayı düşünüyorum bunu

peki videoda kadının bacağına bağlayıp nunchuk koyduğu kılıfı nasıl hallettin?

• quote:

Orjinalden alıntı: 12henry14

quote:

Orjinalden alıntı: Zoginet

Ürünü ortalama 3-4 gunde geliyor ve gayet kullanışlı tek sorun var tutma yerlerinde plastik silindir şeklinde boru gibi bişey var oda remote ve nunchuck ile kullanırken zor oluyor ama ben tutma yerlerine zarar vermeden onu kırıp çırıkardım ve şuanda çok rahat kullanıorum herkesede tavsiye ederim

UNI59

dahice
    bende evdekilere alamayı düşünüyorum bunu

peki videoda kadının bacağına bağlayıp nunchuk koyduğu kılıfı nasıl hallettin?

cebine koyabilirsin bence... yada shoptoda 13pounda o kılıf ve lastik satılıyor :)

• evet baktım aksesuar paketi olarak geçiyor
    bende cebime koymayı düşündüm ilk başta ama şimdi bu aksesuar paketinden alabilirim
  • Eski bir konu ama,

ben şu nunchuk'ı cebe koyarak denedim yemedi, alet ters duruyor falan diyor ayrıca koşarken cebinizden düşer gibi oluyor illa bu aleti mi almak gerek ya yok mu bir osmanlı çözümü :)
  • başarılı bir uygulama. Ama wii fitten tek farkı bacağa bağlanan zımbırtıyla, sarı lastik. Başka wii fitin yapmadığı bir şey görmedim.
  • ben Bu iş için varis çorabı kullanıyorum şu bacağa boydan geçen çorap. :)

en uygunu bu oldu
  • Wii FIt Plus mi daha iyi yoksa EA Sports Active mi?
  • Wii Fit Plus'da bildiğim kadarıyla Balance Board olmadan oynanmıyordu ama emin değilim.

Ben ebay'dan aldım şu EA Active için gereken zamazingoları ve 2 haftadır programı uyguluyorum, amacım zayıflamak değil bedeni displine etmek, medium modda başladım ilk 2-3 antreman sonrası bayağı hamdım ama artık vücut alıştı ev rahatlığında spor yapmış oluyorum, çok güzel.
  • güzelmiş gerçekten
  • Bu arada yenisi çıkmış...
    EA Sports Active More Workouts

• Evet o yenisini ben de gördüm ama NTSC versiyonu henüz çıkmamış sanırım, denemeye fırsatım olmadı, sanırım yerde haraketler falan eklenmiş.
  • natal çık artık be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.