Şimdi Ara

Zayıflık+Askerlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
22.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. benim boyum 171 ve kilom 45. diyabet hastasıyım ayrıca. her türk asker doğar diyeceksiniz de 26yaşındayım ve bir kez bile 50 kilo ve üzerine çıkamadım. hormonal rahatsızlığım var. tiroid tedavisi görüyorum. siyasi olarak yaklaşıp her türk asker doğar demeyin. ben asker olarak doğmadım. açıkca söylemek istiyorum. askere gitmek istemiyorum. zayıflıktan dolayı çürük ihtimalim nedir?

• bende 5 sene sonra gitcem diyabet hastasıyım merak ediyorum askerdeki diyabet hastalarını
  • aslında doğrusuda isteyen gider , istemeyen gitmez zaten , kimse kimseyi zorlayamaz

akerlik şubelerine bi sor napıcam nedicem diye , olmazsa az daha zayfla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skymarc

aslında doğrusuda isteyen gider , istemeyen gitmez zaten , kimse kimseyi zorlayamaz

zaten gitgide kilo kaybediyorum. 1 ay önce 48idim. 45e düştüm. askerlik kağıdı geldi martta. ama askerlik şubesine gitmedim. sanırsam kaçağım şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

zaten gitgide kilo kaybediyorum. 1 ay önce 48idim. 45e düştüm. askerlik kağıdı geldi martta. ama askerlik şubesine gitmedim. sanırsam kaçağım şu an.

Alıntıları Göster
    Durumunu izah edersen ve sağlık probleminle ilgili yetkili sağlık kuruluşlarından rapor alırsan büyük ihtimalle çürüğe alınırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love You My Angel

aslında doğrusuda isteyen gider , istemeyen gitmez zaten , kimse kimseyi zorlayamaz

isteyen gider, istemeyen zorunlu gönüllü olur askerlik için. aslında şu yaşanan olaylardan sonra bir çok insan askere gitmek istemez. savaş olursa herkes canını verir ama bu durumda kimse canını boş yere vermez. şuanda savaştığımız tek bir illet var, onlarında nasıl karşılandıklarını gördük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

isteyen gider, istemeyen zorunlu gönüllü olur askerlik için. aslında şu yaşanan olaylardan sonra bir çok insan askere gitmek istemez. savaş olursa herkes canını verir ama bu durumda kimse canını boş yere vermez. şuanda savaştığımız tek bir illet var, onlarında nasıl karşılandıklarını gördük.

Alıntıları Göster
    Askerlik Felan hikaye Artık bn Vatan için canımı felan vermem Bunları grdktn sonra

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik Kilo Sınırı
    2 yıl önce açıldı
    Askerlik Tecil Durumu
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5gladio

Askerlik Felan hikaye Artık bn Vatan için canımı felan vermem Bunları grdktn sonra

Doğuda yaralanmış ve bununla şu geçtiğimiz günlere kadar gurur duyan birisi olarak katılıyorum sana.. Kendimi enayi gibi hissediyorum. 2 arkadaşım şehit oldu. Çok zor günler geçirdim. 1 ay tek gözümü kullanamadım. vatan sağolsun dedim. ama bu son olanlardan sonra 2 arkadaşım boşa öldü ben boşuna yaralandım bunlar zaten çoktan vermişler vatanı diyorum. Ben çok şükür sakat kalmadım. Kim bilir onların acısı nasıldır şimdi..
    Konuyla alakalı değil pek kusura bakmayın çok içerlendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaNGMaN_tr

quote:

Orijinalden alıntı: 5gladio

Doğuda yaralanmış ve bununla şu geçtiğimiz günlere kadar gurur duyan birisi olarak katılıyorum sana.. Kendimi enayi gibi hissediyorum. 2 arkadaşım şehit oldu. Çok zor günler geçirdim. 1 ay tek gözümü kullanamadım. vatan sağolsun dedim. ama bu son olanlardan sonra 2 arkadaşım boşa öldü ben boşuna yaralandım bunlar zaten çoktan vermişler vatanı diyorum. Ben çok şükür sakat kalmadım. Kim bilir onların acısı nasıldır şimdi..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar her Türk asker doğar lafını yanlış anlamayın o bir milletin potansiyelidir. Yoksa hasta olan insanların ne işi var askerlikte. Bu cümlede anlatılmak istenen hepimizin potansiyel cesur bir savaşçı oldugunu demek istiyor. Ancak bi insan hastaysa ne kadar potansiyeli olursa olsun işe yarayamayacagını bildigi için askere gitmek istemez bu çok doğal birşey. Yoksa memlekette asker düşmanı bir sürü Türk var. Bu laf onlar için geçerlimi sizce? Bu genel anlamda bizleri tarihimizden cesaretlendiren bir laftır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacksticks

Arkadaşlar her Türk asker doğar lafını yanlış anlamayın o bir milletin potansiyelidir. Yoksa hasta olan insanların ne işi var askerlikte. Bu cümlede anlatılmak istenen hepimizin potansiyel cesur bir savaşçı oldugunu demek istiyor. Ancak bi insan hastaysa ne kadar potansiyeli olursa olsun işe yarayamayacagını bildigi için askere gitmek istemez bu çok doğal birşey. Yoksa memlekette asker düşmanı bir sürü Türk var. Bu laf onlar için geçerlimi sizce? Bu genel anlamda bizleri tarihimizden cesaretlendiren bir laftır.

Alıntıları Göster
    valla abicim seni askere almazlar bence alsalar bile ne bilim mutfakta patatesmi soyarsın yerlerimi süpürürsün wcyemi gönderirler yoksa mesleğin varsa mesela bilgisayar oturak bi iş verirler seni asla eğitime cıkarmazlar cok zayıfsın eline silah bile vermezler bence gerekli basvuruları fln yap askere gitme bi torpil fln bul

• quote:

Orijinalden alıntı: Dedeli28

valla abicim seni askere almazlar bence alsalar bile ne bilim mutfakta patatesmi soyarsın yerlerimi süpürürsün wcyemi gönderirler yoksa mesleğin varsa mesela bilgisayar oturak bi iş verirler seni asla eğitime cıkarmazlar cok zayıfsın eline silah bile vermezler bence gerekli basvuruları fln yap askere gitme bi torpil fln bul

Alıntıları Göster
    benım boyda 196 kilo 61 alırlarmı askere arkadaslar? tecilde ettiremedım bır turlu aofu iptal ettiremedım gitti :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

benım boyda 196 kilo 61 alırlarmı askere arkadaslar? tecilde ettiremedım bır turlu aofu iptal ettiremedım gitti :/

Alıntıları Göster
    ++++++++++++
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

++++++++++++

Alıntıları Göster
    Zayifliktan dolayi askere alinmama olmaz ancak obezite sozkonusuysa curuge ayirirlar. Ayrica seker hastalari askere alinmamaktadir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuniga

Zayifliktan dolayi askere alinmama olmaz ancak obezite sozkonusuysa curuge ayirirlar. Ayrica seker hastalari askere alinmamaktadir.

Alıntıları Göster
    askerlik şubene git ve muayene için hastaneye sevkini iste. heyete girersin ve büyük ihtimalle askerlik yapamaz raporu alırsın
  • quote:

Tabiki olur ya . Olurmu oyle sey adam atıyorum 40-45 kilo techizat verıyorlar 25-30 kg. nasıl tasıyacak bu adam 2-3 km ??

Ama obeziteden yırtma ihtimalin daha fazladır az kiloya oranla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

quote:

Tabiki olur ya . Olurmu oyle sey adam atıyorum 40-45 kilo techizat verıyorlar 25-30 kg. nasıl tasıyacak bu adam 2-3 km ??

Ama obeziteden yırtma ihtimalin daha fazladır az kiloya oranla.

Alıntıları Göster
    bizim bölükte vardi bir arkdas gercekten cok zayıf komtanlar bile derdi seni nasıl askere aldılar cocuk geri hizmette idi

tuvalet temizleme
    mıntıka
    bulaşık bu tarz seyler yaptiii hic silah tutgunu gormedim zaten boyuda kısaydı kendi zor taşıyordu..

askerlik yapmıs ve (doguda bende bacagımdan vuruldum)

o kadar insan gördüm bana sorsalar kesinlikle askere almayın derim ama hersey GATA'da bitiyor onlar ne derse oo olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Doğru demişsin.Zaferden gelen askerlerimizi bile öyle karşılamazken dağdan inen PKK'lıları öyle karşılamamız ne Türk'lüğümüze nede Atatürk sevgimize yakışmadı.

• quote:

bence yanlış düşünüyorsun dostum! senin gibi yaralananlar ve arkadaşların gibi şehit olanlar sayesinde bayrak dalgalanıyor. şehitlerin ailesi için çok zor, onların durumu buradan ahkam kesmeye benzemez ama "toprak uğrunda ölen varsa vatandır" sözü bence hala geçerliliğini koruyor. vatan için savaşanlar olmasaydı bu ülke nasıl bugünlere gelebilirdi. düşünsenize sırf çanakkale savaşında 200.000 şehit verdik. çanakkale savaşında cephede mermisiz tüfeğiyle taarruz emrini bekleyen mehmetçik 5 dakika sonra kesin olarak öleceğini bile bile geri dönmüyor, saklanmıyor, kaçmıyor. tarihin çok eski dönemlerinden beri düşmanlarımız vardı. bugün de var, bundan sonra da olacak, biz geri çekilirsek vatanı, milleti kim koruyacak. ben cesurca çarpıştığın için sana teşekkürlerimi sunuyorum.
    konuyu açan arkadaşımıza gelince zayıflıktan değil de diyabetten askerden muaf olma ihtimali var. sağlık durumları elverişli değilse illa askerlik yapılacak diye bir şey yok. şubeye gidin hastaneye sevk isteyin askeri hastanede yapılan muayeneden sonra uygun görülürse askerden muaf olursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: karenin

quote:

bence yanlış düşünüyorsun dostum! senin gibi yaralananlar ve arkadaşların gibi şehit olanlar sayesinde bayrak dalgalanıyor. şehitlerin ailesi için çok zor, onların durumu buradan ahkam kesmeye benzemez ama "toprak uğrunda ölen varsa vatandır" sözü bence hala geçerliliğini koruyor. vatan için savaşanlar olmasaydı bu ülke nasıl bugünlere gelebilirdi. düşünsenize sırf çanakkale savaşında 200.000 şehit verdik. çanakkale savaşında cephede mermisiz tüfeğiyle taarruz emrini bekleyen mehmetçik 5 dakika sonra kesin olarak öleceğini bile bile geri dönmüyor, saklanmıyor, kaçmıyor. tarihin çok eski dönemlerinden beri düşmanlarımız vardı. bugün de var, bundan sonra da olacak, biz geri çekilirsek vatanı, milleti kim koruyacak. ben cesurca çarpıştığın için sana teşekkürlerimi sunuyorum.
    konuyu açan arkadaşımıza gelince zayıflıktan değil de diyabetten askerden muaf olma ihtimali var. sağlık durumları elverişli değilse illa askerlik yapılacak diye bir şey yok. şubeye gidin hastaneye sevk isteyin askeri hastanede yapılan muayeneden sonra uygun görülürse askerden muaf olursunuz

eskidendi o dediklerin hep dostum .. bu arada umarım çürüğe ayrılrısın arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: dix1

quote:

Orijinalden alıntı: karenin

quote:

eskidendi o dediklerin hep dostum .. bu arada umarım çürüğe ayrılrısın arkadaşım

Alıntıları Göster
    Konuyu biraz hortlatıyorum ama hep forumlarda vb.yerlerde aşırı kilolu insanlar konu açmıslar sonunda kendime uygun bir yazı bulabildim ve cevap alacağımı düşünüyorum.
    sky_sun a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

bende 21 yasındayım son yoklama ve muayeneye gitmedim henuz.Kaçak durumundayım fakat 2006 yılı 88 doğumlu lisemezunu oldugum için yasak olarak 2 ocak 2011 den önce bakaya durumu söz konusu değil.Asal ın resmi sitesinden öğrendim.

176 cm boyunda 43 kilodayım.Sağlık güvencem olmadıgı için hastanelerde ücretli bakılıyorum.Yaşadıgım bazı psikolojik sorunlardan dolayı askeri şubeye gidemedim.Pazartesi bir şekilde askeri şubeye gidip durumu açıklayacağım.Umarım askeri hastaneye sevk ederler.Sizce de anormal değilmi 176 boya 43 kilo.Bende öğününde yiyorum fakat fazla yediğimde çok rahatsız oluyorum.karnıma miğdeme bağırsaklarıma ağrılar giriyor.

Troid bezinin fazla çalıştıgından şüpheleniyorum inş.askeri hastaneye sevk ederler de test yaparlar.Birde üstüne üstelik psikolojik sorunlar da olunca iyice bunalıma giriyor insan her gören birisi zayıfsın derse zaten psikolojimi kalıyor.
    O yüzden insanlardan bile soğudum.doğru düzgün kız arkadaşım bile olmadı.Bilgisayar ve web tasarım işleriyle ilgilendiğim ve freelance çalıştıgım için benim dünyam yataktan kalktıgımda pc basına geçip çalışmakla başlıyor.İşlerim bittiğinde ise tekrar uyandıgım yataga yatmakla geçiyor.

Bu şekilde zayıflıktan muafiyet raporu alan yada sevk alan vs. ne gibi işlemler yapılıyor bilgi sahibi olanların yazmasını istiyorum .Kalın sağlıcakla.Herşeyin başı sağlık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur512 -- 21 Ağustos 2010; 1:02:46 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.