Şimdi Ara

Zed mi rengar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mümkünse orta veya üst korüdorlardan birine giderim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Nedenlerinide yazarsanız sevindirirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mid için zed solo için rengar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiDH

Mümkünse orta veya üst korüdorlardan birine giderim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Nedenlerinide yazarsanız sevindirirsiniz.

orta veya ust koridorlardan biri nden kastin mid ve top mu oluyor? oyle bi yazmisinki ustte +2koridor varmis gibi
    .
    zed midde iyidir
    rengar.midde biraz useless kaliyor calilara cok uzak lane
    .
    rengar normalde jungler old.dan +10ekstra ad ile basliyor bu baya guzel bi +
    topta shen falan gelirse ikiside kolay kill alamaz ordan
    zed in kacis mekanizmasi daha iyi
    gerci rngardada slow stun hoplama var
    sustain var ikisinide al bence
    bide rengar a rework gelcekti galiba

• quote:

Mümkünse orta veya üst korüdorlardan birine giderim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Nedenlerinide yazarsanız sevindirirsiniz.

Ikiside var. İkisindede proyum. İlk zed sonra rengar al. (Rengar kesilmiyor bu Arada zed desen 1v1 de kasılmş fiorayıda alır jaxide alır dariyede tek atar)

• Rengar op. Eskisi gibi tek atmasada 2-3 item ile tek atmaya devam ediyor. Top da cok tank hero varsa seçmeyin ama early squishy olan hero karşısına kesin rengar alın
  • Rengar junglede çok etkilidir . Zed ise midde ama bana kalırsa Zed biraz daha banko bir hero o yüzden zed diyorum .
  • her türlü zed. rengarnda iyi ama zedle yarışamaz bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Vladimir mi Ezreal mı?
    9 yıl önce açıldı
    Jinx mi Xayah mı ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asasian kasilmis rengar bence ama triple q sart
  • Tabiki zed !
  • Zed ultisi cd da iken çok etkisiz kalıyor.Benim gönlüm Rengar'dan yana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

quote:

orta veya ust koridorlardan biri nden kastin mid ve top mu oluyor? oyle bi yazmisinki ustte +2koridor varmis gibi
    .
    zed midde iyidir
    .

rengarda stun var derken?

• Rengar'ın sustaini Zed'e göre oldukça fazla.Top'ta sustainin önemini bilirsin.Karşına Renekton, Yorick, Nasus gibi şampiyonlar gelirse Zed ile base yapmaktan minyon alamazsın.O yüzden top için şiddetle Rengar öneririm.Ayrıca Rengar tam bir kule canavarı.Q yeteneği ile kulelerin içinden geçersin.Ligini bilmiyorum ama üst liglerde Split Push oyun kazanmak için çok gerekli.Bu işi de Rengar'dan iyi yapamaz Zed.

Zed'i ise mid için tercih etmelisin.AP şampiyonlarının çoğunda Zed'i durdurabilecek stun ve kaçış mekanizması yok.HP bakımından fakir olan mid şampiyonlarını Zed ile tek komboda öldürebilir, alt ve üst koridorlara çok rahat ROAM yapabilirsin.

Özetle:2 şampiyonda hesabında bulunmalı.Top için Rengar, Mid için Zed', seçmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutux64

quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

quote:

.
    zed midde iyidir
    .

rengarda stun var derken?

opps snare*

• İyi oynuyorsan zed.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Rengar'ın sustaini Zed'e göre oldukça fazla.Top'ta sustainin önemini bilirsin.Karşına Renekton, Yorick, Nasus gibi şampiyonlar gelirse Zed ile base yapmaktan minyon alamazsın.O yüzden top için şiddetle Rengar öneririm.Ayrıca Rengar tam bir kule canavarı.Q yeteneği ile kulelerin içinden geçersin.Ligini bilmiyorum ama üst liglerde Split Push oyun kazanmak için çok gerekli.Bu işi de Rengar'dan iyi yapamaz Zed.

Zed'i ise mid için tercih etmelisin.AP şampiyonlarının çoğunda Zed'i durdurabilecek stun ve kaçış mekanizması yok.HP bakımından fakir olan mid şampiyonlarını Zed ile tek komboda öldürebilir, alt ve üst koridorlara çok rahat ROAM yapabilirsin.

Özetle:2 şampiyonda hesabında bulunmalı.Top için Rengar, Mid için Zed', seçmelisin.

Valla zedden soğuttunuz beni ya geçen topa zed alıyorum adam topa zedmi alınır dedi çıktı

• 30 level değilsen 2 sinide alma.

Zed bence daha iyi .
  • Rengar Jungle için harika bir şampiyon kesinlikle al ve jungle oyna hazır indirimde kaçırma derim.

• Maini Zed olan biri olarak Rengar daha güçlü geliyor. Zed atlayınca yine stun falan koyup kaçabiliyorsun ama Rengar hiçliğin ortasından çat diye atlayıp atladığı salisede 2/3 canını götürüyor ne olduğunu ve ne yapman gerektiğini hızlıca kavrayamazsan ölüyorsun, kavrayabilirsen de oyunculuklar konuşuyor biraz.
  • Zed her turlu daha iyi bir assassin. Kaçış mekanizması var gap closerı var. Laneing i rengardan çok daha iyi gank yeme potansiyeli daha az. Snowball yapması daha kolay. Mid için kesinlikle zed zaten. Top zed sevmesem de top için bile rengardan iyidir. Rengar harbiden oynayan adam hariç useless. Split oush bilen top lanein mantığını çözmüş adam oynar anca rengarla. Jungleda ise pek sevmiyom.

• Zed ultisi yokken çöp kardeşim çok kırılgan geliyor bana hemen eriyor rengar en dayanıklı suikastçi ve hasarıda cok iyi zedde ultin yoksa şansında yok gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.