Şimdi Ara

Zed Şampiyon Sayfası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://gameinfo.tr.leagueoflegends.com/tr/game-info/champions/zed/

Acaba yeni kostüm mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 27 Aralık 2015; 2:17:11 >

• kod adı'nı yeni alabildik daha biraz ara verin be allahsızlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultimate zed ?
  • Kostüm olma ihtimali düşük gibi geliyor, yeni şampiyonla bağlantılı olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shen görsel güncelleme listesinde

• Ao shin olabilir iona koruyucusu oldugu icin bu arada yeni bir adc de olabilir strateradan boyle teoriler gordum bence cok mantikli garen sona zed ve ismini unuttugum bi jung da isin icinde oldugu icin adc li birsey olmali bu veya sadece shen reworku

• quote:

Orijinalden alıntı: dogac-gs

Ao shin olabilir iona koruyucusu oldugu icin bu arada yeni bir adc de olabilir strateradan boyle teoriler gordum bence cok mantikli garen sona zed ve ismini unuttugum bi jung da isin icinde oldugu icin adc li birsey olmali bu veya sadece shen reworku

vi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dash. kullanıcısına yanıt
    Heh aynen. Bu teaser beni baya heycanlandirdi herolar arasinda bi baglantida yok nedense.
    Edit: herolar lane sirasina gore demacia piltover iona demacia olarak gidiyor valoran haritasinda cizgi cekerek gidince ortada sadece zaun kaliyor zaunla alakali birsey olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogac-gs -- 27 Aralık 2015; 4:43:19 >
  • ben shen den ziyade yeni bir adc olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dash. -- 27 Aralık 2015; 4:54:28 >
  • Some new information - Opening the video file in a text pad shows references to similar upcoming teasers for Vi, Garen, and Sona as well as mention of "DeadEye" and "Jhin" !

DeadEye kelimesi adc bir şampiyon mu geliyor diye düşündürdü ama Jhin ile ilgili en ufak bir fikir yok.

Vi, Garen ve Sona ya benzer teaserlar gelecekmiş, ne olduğunu gelince anlarız umarım

Edit: Şimdi redditte gördüm de lunar revel için bir teaser olabilir demiş biri. Bana mantıklı geldi. DeadEye bir adc yi temsil ediyorsa Caitlyn olma ihtimali çok yüksek çünkü kelime anlamından yola çıkarsak, tam ultisini anlatan bir kelime ve yeni kostüm geliyor. Ayrıca renklendirmeler de bu sene çıkacak olan lunar revel kostümlerinin tasarımlarına çok yakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irrelevance -- 27 Aralık 2015; 5:19:51 >
  • Bence basit bir kostum icin boyle bir teaser dusuncesi harcanmamali bu yeni bir adc buyuk ihtimal

• çıkan son safkan adc kalista. çıkış tarihi yaklaşık 1 yıl önce. kasım 2014

çıkan son şampiyon illaoi. kasım 24.

son 1 yılda çıkan şampiyon sayısı: 6 (aralık 2014 reksai - bard - ekko - tahm - kindred - illaoi)

kısaca ort 2 ayda 1 şampiyon geliyor.

bu verilere göre 6.1 yamasıyla pbe'ye ve 6.2 yamasıyla oyuna yeni bir adc gelecektir.
  • ismi Jhin olabilirmiş.
  • Bir sup maini olarak adc cikmasindan korkuyorum

• Dead Eye keskin nişancılara takılan bi sıfat diye hatırlıyorum. Marksman = Nişancı yani yeni adcmiz hayırlı olsun
  • Japonya serverı nın açılışı için bir tanıtımdır.

Zed = Ninja
    Ninja = Japonya

• Yeni AD itemiyle birlikte suikastçi gelirse fena olmaz.
  • Zed ölmüş beyler

• Herkes ortaya bir teori atmış ama kimse buna dikkat etmemiş :

Zed Şampiyon Sayfası

Dikkat ederseniz Ao Shin'e aşırı benziyor . ( Boynuzları ve yüzü :D ) Ayrıca Ao Shin için 2016'da çıkacak demişlerdi .

Zed Şampiyon Sayfası

Benim tespitim bu arkadaşlar . Lunar Revel olma olasılığı da var ancak bana bu çok daha yakın bir olasılık geliyor .

Edit : Ayrıca şimdi aklıma geldi silah sesi gibi bir ses var aslında bu ses bir yıldırım sesi ve Ao Shin'de ''The Storm Dragon'' olarak geçiyor .

Edit 2 : Lunar Wraith Caitlyn olma ihtimali de var . Ama bu ihtimal Ao Shin ihtimaline göre çok çok düşük gibime geliyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Javelin. -- 27 Aralık 2015; 12:38:14 >

• Shen reworkten fazlazı olmaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.