Şimdi Ara

Zedge 2.0 (Binlerce zil sesi ve duvar kağıdı bu programda)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık binlerce android uyumlu zil sesi ve duvar kağıdı tek bir uygulama ile android cihazınızda... Üstelik bedava. Tek yapmanız gereken programı açıp beğendiğiniz zil sesini ve duvar kağıdını cihazınıza indirmek. Ayrıca indirmeden önce zil sesini dinleyebilme, duvar kağıdını ön izleme yapabilme özelliği de mevcut. İndirilen zil sesi olduğu gibi ayarlar-zil sesi-zedge kısmına taşınıyor ve buradan tercih yapabiliyorsunuz. Dünya üzerindeki binlerce android kullanıcısının paylaşımı ile zenginleşen uygulamada binlerce zil sesi ve duvar kağıdı mevcut. Arama butonu ile sevdiğiniz parçaların zil sesi yapılmış halini de bulabiliyorsunuz. Örneğin ben kurtlar vadisi şeklinde arama yaptım ve 60'ın üzerinde zil sesi çıktı. Bu arada hepimizin malumu android sistemindeki zil seslerinin düşüklüğünden yakınıyoruz. Ben vodafone 945 model telefondaki ses düşüklüğünü bu programdaki zil seslerinin temizliği ve yüksek ses kalitesi ile giderebildim. Bence bu program da android cihazlarımızın olmazsa olmazları arasına girmeli. Deneyin ve keyfini çıkarın...

Zedge 2.0

Download Link
    Zedge 2.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molierac -- 28 Şubat 2011; 14:14:47 >

• güzel bir program duvarkagıtları fazla is yapmaz ama zilsesleri gerçekten güzel.
  • paylasim icin tesekurler
  • Çok güzel bir program.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

paylasim icin tesekurler

rica ederim.

Özellikle VF 945 kullananlar muhakkak yüklemeli farkı hissedeceksiniz
  • zil sesleri haricinde alarm sesleri mesaj sesleri yanı bildirim uyarılarını nasıl değiştirebiliyoruz vodafone 945 te acaba?
  • zil sesleri haricinde alarm sesleri mesaj sesleri yanı bildirim uyarılarını nasıl değiştirebiliyoruz vodafone 945 te acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulkarneyn___

zil sesleri haricinde alarm sesleri mesaj sesleri yanı bildirim uyarılarını nasıl değiştirebiliyoruz vodafone 945 te acaba?

zil sesi ayarlarinda olduğu gibi mesaj ve alarm ayarlarinda da zedge seçeneği çıkıyor oradan tercihinizi yapabilirsiniz
  • teşekkür ederim güzel proğram.dediğiniz ibi sedge üzerinden farkettim olayı:)
    bildirim seslerinide değişirebiliyormuşuz:)
    tekrardan teşekkürederim
  • programa hiç gerek yok uraşmaya deymez.www.zedge.net girin bilgisayardan istediğiniz tüm telefonlar için temalar resimler var ordan seçiyorsunuz sonra bilgisayara atın sonra telefona atarsınız hergün temalarımı yeniliyorum..
  • güzel paylaşım. teskkürler
  • cok guse bı program cok begendım ozellıkle zıl sesleı cok ıyı
  • Tam aradığım program teşekkürler.
  • bn zedgeyi indiremiom erorr verio sürekli güvenli bir siteden nasıl indirebilrim bildiğiniz güvenilir bir site var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.