< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Keşke bu hayali kurmadan önce babanın fabrika çalışanı olmasının utanılacak bir şey olmadığını anlasaydın, buna rağmen seni bu günlere getirip ceng kazanacak duruma sokabildiyse her şey meslek ve unvan değil demek |
YKS2025Hedef15K |
Hocam bence siz beceremiyorsunuz karı kız işini. 3 4 sene sevgili olmak okey de ilişkiye girmek için evlenmeyi bekleyelim derse basarım tekmeyi. Bana namuslu kız lazım değil. Aradığım kızın özelliklerini yazıyorum:
Dinlerle alakası olmayacak.(koyu chpli olacak) Diz boyu edepsizlik arsızlık olacak. Kara mizahtan anlayacak. İngilizcesi, gavur kültürü iyi olacak. Ahlaksız laflar edip aklı baştan alacak. Yazın crop, tayt ve şort dışında bir şey giymeyecek sokakta sevgilim olduğunu görenler beni kıskanacak. |
Paragraf paragraf yanlışlarım da üşendim, tek söyleyebileceğim “makam mevki sahibi” bir kadının dominant olmama olasılığı yok. Zaten o kadın da sana gelmez. Şu olabilir, iyi okullarda, bölümlerde okumuş etmiş, ortalama beyaz yaka+çok güzel olabilir dominant olmadan. Maalesef o da gelmez sana bra xd
|
Sınıf ortamında statü konuşur? Sanırım, aklın ilkokulda kalmış. Daha kendi dışkını daha yeni yeni kendin yapmaya başladığın çağlarda statünün farkını nereden anlayacaksın? Hatta şöyle örnek vermek gerekirse, -ilkokulda- genellikle annesi ev hanımı, babası işçi olan çocuklar daha başarılı olur. Çünkü onların çalışmaktan başka seçeneği yok diye avutulur, motive edilir. Bu doğru ve gerçek bir şey. Babası, annesi zengin olan da “olsun senin baban, annen zengin sırtın yere gelmez” rahatlığıyla ve torpiliyle okur. Bunlar da pek başarılı olamazlar zaten. En azından Türkiye’de böyle. Bahsettiğin kadınlara gelirsek de, kadının ne kadar zeki ve ya ne kadar güzel olduğunun önemi yok. İlişkilerde önemli olan şey eğlenebilmek, partnerinle arkadaş olabilmek. Tabii ki de aynı kafaya, aynı mizah seviyesine sahip olabilmen lazım.
|
Keşke bu hayali kurmadan önce babanın fabrika çalışanı olmasının utanılacak bir şey olmadığını anlasaydın, buna rağmen seni bu günlere getirip ceng kazanacak duruma sokabildiyse her şey meslek ve unvan değil demek |
ders çalışmanı öneririm |
YKS2025Hedef15K |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shizo skit -- 22 Ocak 2024; 20:2:18 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YKS2024Hedef15000 -- 22 Ocak 2024; 20:9:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shizo skit -- 22 Ocak 2024; 20:17:13 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Öyle kız sana niye baksın la |
bir de taksın makinayı becersin seni istersen. kafa lisede kalmış senin. ve geçmişini önemsemeyecek misin? bir insan kendi geçmişi değilse nedir zaten? başka neyi önemseyebilirsin. insan yaşadığı ve yaşattığıdır. |