Şimdi Ara

Zeki ve güzel ama dominant olmayan kız fetişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vasıfsız kadınlardansa benden daha yüksek mevkide kadınlara fetişim var. Mesela karım evde çocuklarını büyütsün ben eve ekmek götüreyim fikri hiç yaşamaya değer bir hayatmış gibi gelmiyor. Üniversiteye gittiğim zaman kaliteli bir beyni ve kalbi olan ve fiziksel olarak toplum sözleşmesiyle kabul ettiğimiz güzellik standartları çerçevesindeki(beyaz, zayıf) kız veya kadınlara yöneleceğim. Yanlış anlaşılmak istemiyorum şu ana kadar forumda alt tabaka insanlara laf atıp dursam da ben de alt tabaka insanlardan farklı değilim. Arayacağım kadının soylu sınıfından olması gerekmiyor alt tabaka da olsa soyumuzu biz inşa ederiz yeter ki o da benim gibi nirvanayı işaret ederken gözleri parlasın. Düşünseniz ben cengde o(she) tıpta. Ortaya koyacağımız küçük insanın ne kadar şanslı olacağını tahmin edemiyorum. Okulun ilk günü hoca teker teker öğrencileri ayağa kaldırıp anne babanın mesleğini sorduğu zaman babam bil. müh. annem doktor diyor bunun vereceği güveni hiçbir zaman yaşamadım yaşayamam da artık ama çocuğumun yaşamasını isterim. Ben sıra bana geldiği zaman babamın fabrika çalışanı olduğuna söylemeyi utanan çocuk olarak öleceğim. Hiçbir zaman çocuk yanlısı olmadım ama dolu dolu bir gençlik yaşar ve ekonomik olarak ortalamanın üstünde olursam düşünebilirim.

şu şekil bir kadın istiyorum geçmişini önemseyeceğim tabi. Nerede nasıl karar almış insanlara nasıl davranıyor öfke sorunları var mı vs vs. ilişki durumu beni alakadar etmiyor isterse 5 kişiyle ilişkiye girmiş olsun isterse açık evlilik de yaşayabiliriz benim için kıstas onun mutluluğu.

bunları yazarkenki fon müziğim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam bence siz beceremiyorsunuz karı kız işini. 3 4 sene sevgili olmak okey de ilişkiye girmek için evlenmeyi bekleyelim derse basarım tekmeyi. Bana namuslu kız lazım değil. Aradığım kızın özelliklerini yazıyorum:
    Dinlerle alakası olmayacak.(koyu chpli olacak)
    Diz boyu edepsizlik arsızlık olacak.
    Kara mizahtan anlayacak.
    İngilizcesi, gavur kültürü iyi olacak.
    Ahlaksız laflar edip aklı baştan alacak.
    Yazın crop, tayt ve şort dışında bir şey giymeyecek sokakta sevgilim olduğunu görenler beni kıskanacak.
    Paragraf paragraf yanlışlarım da üşendim, tek söyleyebileceğim “makam mevki sahibi” bir kadının dominant olmama olasılığı yok. Zaten o kadın da sana gelmez. Şu olabilir, iyi okullarda, bölümlerde okumuş etmiş, ortalama beyaz yaka+çok güzel olabilir dominant olmadan. Maalesef o da gelmez sana bra xd
    Sınıf ortamında statü konuşur? Sanırım, aklın ilkokulda kalmış. Daha kendi dışkını daha yeni yeni kendin yapmaya başladığın çağlarda statünün farkını nereden anlayacaksın? Hatta şöyle örnek vermek gerekirse, -ilkokulda- genellikle annesi ev hanımı, babası işçi olan çocuklar daha başarılı olur. Çünkü onların çalışmaktan başka seçeneği yok diye avutulur, motive edilir. Bu doğru ve gerçek bir şey. Babası, annesi zengin olan da “olsun senin baban, annen zengin sırtın yere gelmez” rahatlığıyla ve torpiliyle okur. Bunlar da pek başarılı olamazlar zaten. En azından Türkiye’de böyle. Bahsettiğin kadınlara gelirsek de, kadının ne kadar zeki ve ya ne kadar güzel olduğunun önemi yok. İlişkilerde önemli olan şey eğlenebilmek, partnerinle arkadaş olabilmek. Tabii ki de aynı kafaya, aynı mizah seviyesine sahip olabilmen lazım.
  • Keşke bu hayali kurmadan önce babanın fabrika çalışanı olmasının utanılacak bir şey olmadığını anlasaydın, buna rağmen seni bu günlere getirip ceng kazanacak duruma sokabildiyse her şey meslek ve unvan değil demek

• ders çalışmanı öneririm

• YKS2025Hedef15K

• ZillaKami kullanıcısına yanıt
    hocam kendimizi kandırmaya gerek yok bence. Sınıf ortamında statü konuşur annesi doktor olan çocukla annesi ev hanımı olan çocuğun aynı muameleyi göreceğini sanmak deli saçmasıdır. Babamın beni okurken desteklediği için müteşekkirim tabi ama babamın babasından kalan miras olmasaydı babamın çalışmasıyla a noktasından b noktasına bile gidemezdim.

• Sınıf ortamında statü konuşur? Sanırım, aklın ilkokulda kalmış. Daha kendi dışkını daha yeni yeni kendin yapmaya başladığın çağlarda statünün farkını nereden anlayacaksın? Hatta şöyle örnek vermek gerekirse, -ilkokulda- genellikle annesi ev hanımı, babası işçi olan çocuklar daha başarılı olur. Çünkü onların çalışmaktan başka seçeneği yok diye avutulur, motive edilir. Bu doğru ve gerçek bir şey. Babası, annesi zengin olan da “olsun senin baban, annen zengin sırtın yere gelmez” rahatlığıyla ve torpiliyle okur. Bunlar da pek başarılı olamazlar zaten. En azından Türkiye’de böyle. Bahsettiğin kadınlara gelirsek de, kadının ne kadar zeki ve ya ne kadar güzel olduğunun önemi yok. İlişkilerde önemli olan şey eğlenebilmek, partnerinle arkadaş olabilmek. Tabii ki de aynı kafaya, aynı mizah seviyesine sahip olabilmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shizo skit -- 22 Ocak 2024; 20:2:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • shizo skit kullanıcısına yanıt
    Sayısal 5k öğrencilerine bakarsan çoğunun tuzu kuru olduğunu görürsün. Doktor anne babanın tüm çocukları okuyup yüksek sıralamalı bölümlere gidiyor. Eğitimli aileden anca iyi bölüme çocuk çıkıyor. Sayısal 10kdan sonrası piyango denebilir. Çoban olayı yüzyılda bir olacak bir şey zaten o yüzden haberlere çıktı.

Evet sınıf ortamında statü konuşur sadece ilkokul değil lisede de öyledir ama kimse çaktırmaz. Dişi bir birey olduğunu düşün babası doktor olan er kişinin mesajına mı cevap verirsin yoksa babası fabrikada çalışan çocuğun mu? Babası fabrikada çalışan her ne kadar yakışıklı da olsa babası doktor olan hayatta her zaman bir adım öndedir. Bende bile bu izlenim oluşuyor annesi babası saygın mesleklerden olan görünce dibim düşüyor ama zaten bu kişilere ulaşmak imkansız oldukça yüksek standartlı ortamları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YKS2024Hedef15000 -- 22 Ocak 2024; 20:9:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben üniversite sınavına girdiğimde kullancı adından bi 10 yıl geriye gitmek gerekiyor, adı falan da değişikti Ygs ve Lys idi. İlk sıradakiler genellikle ergen bıyıklı, hiç öyle “soylu” gibi yaşamış saçlara sahip olmayan, hatta kitapları ve defterleri ezberlemekten ampüte gibi bakan çocuklardı. Her doktorun zeki olduğunu sanmıyorum şu anki türkiyedeki eğitim seviyesiyle alakalı bu. Tıp bölümü yine de çok etkilenmese de uzaktan eğitim yüzünden falan iyi eğitim aldıklarını da sanmıyorum. Devlette çalışan doktorların çoğunun daha fazla okumuş eczacılar olduğu kanaatindeyim.

Editlediğin kısmı yeni görüyorum. Babası okumamış bi laz müteahhit statü ve zenginlik olarak babası doktor olandan daha lüks bir hayat yaşıyor türkiyede bu arada. Elin kasabı Messiyle fotoğraf çektirirken, doktor okumamış adam dayak yiyor. Liseyi Nişantaşı, Bebek’te okumuyorsan baban Doktor diye dışlarlar bile seni. Güce ve paraya önem veren kadınlar ne kadar gücün olsa dahi senden daha güçlüsünü ve zenginini görünce seni de bırakır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shizo skit -- 22 Ocak 2024; 20:17:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

yalanla avutacağını kendini bırak hakikat incitsin

haberde bile diş hekimi gökçe hanım diye belirtilmiş. Sence gökçe hanım fabrikada çalışıyor olsaydı fabrika çalışanı gökçe hanım diye yazacaklar mıydı?

• kız dediğin budur zaten ama erkek dominant olmak zorunda yoksa eğlence olmaz o ilişkide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  

• Paragraf paragraf yanlışlarım da üşendim, tek söyleyebileceğim “makam mevki sahibi” bir kadının dominant olmama olasılığı yok. Zaten o kadın da sana gelmez. Şu olabilir, iyi okullarda, bölümlerde okumuş etmiş, ortalama beyaz yaka+çok güzel olabilir dominant olmadan. Maalesef o da gelmez sana bra xd

• Öyle kız sana niye baksın la

• bir de taksın makinayı becersin seni istersen. kafa lisede kalmış senin. ve geçmişini önemsemeyecek misin? bir insan kendi geçmişi değilse nedir zaten? başka neyi önemseyebilirsin. insan yaşadığı ve yaşattığıdır.

• ortaokulda bi arkadaşım vardı annesi ev hanımı babası çalışıyor abisi üniversitede para gönderiyorlar çok durumu yoktu ama çocuğun yakın arkadaşları harici herkes varlıklı biliyordu çocuğu çünkü öyle davrsnıyordu,liseye geçtik çocuk yakışıklı değil hatta kızların erkek tanımına göre çirkin denilebilicek bi çocuk maskülen bi tipi filan yoktu ama herkesle konuşurdu özgüveni tavandı biri laf attı mı altında kalmaz karşılık verirdi cıvkını çıkarana kadar, instadan tskipleştiğimizden biliyorum melek gibi kızlarla story atıyor çoğuyla takıldığını da bizzat biliyorum,para yok tip yok ama alkollü mekanlarda takılıp(oraya insan getirmeye anlaşarak) lisenin melek gibi kızlarıyla gününü gün ediyor.çocuk uç bi örnek ama sen de uç bi örneksin fazla ezik psikolojisindesin başta troll oldugunu düsünüyodum ama bazı baslıkların sagolsun gercek oldugu ortada,sen ezik psikolojisinden çıkmadıkça öylr bir kızı bırak hiç bir kız hayatına girmeyecek maalesef,en kötü kıza dünya kadar talep varken daha kendisine ailesine saygı duymayan erkeğe bakcak kız yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.