quote:Orijinalden alıntı: Abbas The Traveler İlk sen açtın konuyu arkadaş valla tebrikler. Bina göçerse en azından benden ufak bir hatıra kalsın istedim
quote:Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot quote:Orijinalden alıntı: Abbas The Traveler İlk sen açtın konuyu arkadaş valla tebrikler. Bina göçerse en azından benden ufak bir hatıra kalsın istedim
quote:Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot quote:Orijinalden alıntı: Abbas The Traveler İlk sen açtın konuyu arkadaş valla tebrikler. Bina göçerse en azından benden ufak bir hatıra kalsın istedim nere gidiyon hacı lazımsın sen
quote:Orijinalden alıntı: ß@tWo quote:Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot quote:Orijinalden alıntı: Abbas The Traveler İlk sen açtın konuyu arkadaş valla tebrikler. Bina göçerse en azından benden ufak bir hatıra kalsın istedim nere gidiyon hacı lazımsın sen Tamam babacım ya.. Senin işini halletmeden kalmam ben göçük altında
quote:Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot quote:Orijinalden alıntı: ß@tWo quote:Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot quote:Orijinalden alıntı: Abbas The Traveler İlk sen açtın konuyu arkadaş valla tebrikler. Bina göçerse en azından benden ufak bir hatıra kalsın istedim nere gidiyon hacı lazımsın sen Tamam babacım ya.. Senin işini halletmeden kalmam ben göçük altında şaka bilader sana bir şey olmasın önemli olan o ( daha bir kaç sipariş daha var )
quote:Orijinalden alıntı: ß@tWo quote:Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot quote:Orijinalden alıntı: ß@tWo quote:Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot quote:Orijinalden alıntı: Abbas The Traveler İlk sen açtın konuyu arkadaş valla tebrikler. Bina göçerse en azından benden ufak bir hatıra kalsın istedim nere gidiyon hacı lazımsın sen Tamam babacım ya.. Senin işini halletmeden kalmam ben göçük altında şaka bilader sana bir şey olmasın önemli olan o ( daha bir kaç sipariş daha var ) Ayarlarız sorun değil. Ama tabi önce seninkiler gelsin.. Sırasıyla getiririz herşeyden.. Talep fazla, dükkan mı açsak acaba />
quote:Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot quote:Orijinalden alıntı: ß@tWo quote:Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot quote:Orijinalden alıntı: ß@tWo quote:Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot quote:Orijinalden alıntı: Abbas The Traveler İlk sen açtın konuyu arkadaş valla tebrikler. Bina göçerse en azından benden ufak bir hatıra kalsın istedim nere gidiyon hacı lazımsın sen Tamam babacım ya.. Senin işini halletmeden kalmam ben göçük altında şaka bilader sana bir şey olmasın önemli olan o ( daha bir kaç sipariş daha var ) Ayarlarız sorun değil. Ama tabi önce seninkiler gelsin.. Sırasıyla getiririz herşeyden.. Talep fazla, dükkan mı açsak acaba /> iyi fikir bunu bir daha ki görüşmemizde konuşalım