Şimdi Ara

zen neeon (5gb) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
256
Cevap
0
Favori
19.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cdsini yükle ordaki programlarla playlist yapacan ama bende yapamamıştım bidahaki şarja deneyecem. ses çıkışı bence yeterli asya romunu attım ben birazdaha fark ediyor diyorlar ama ben kıyaslama yapamadım eski romu çok kullanamadan radyo için asya romunu yükledim. arama yapmıyor sanırım zaten 3 satır ekran topu topu 6 7 fonksiyona sahip 4 tuşu var.
    sennheiser cx300le kullanıyorum tavsiye ederim.www.sanalmarketim.com dan aldım çok hızlı yolladılar orjinal ürün.bu kulaklıkla son ses ben dayanamıyorum yüksek ses seviyorsan bilemem walla seni tatmin edebilirmi.
  • bu arada bu sennheiser nasıl okunuyo ? bilmemek değil öğrenmemek ayıp
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutimuti

cdsini yükle ordaki programlarla playlist yapacan ama bende yapamamıştım bidahaki şarja deneyecem. ses çıkışı bence yeterli asya romunu attım ben birazdaha fark ediyor diyorlar ama ben kıyaslama yapamadım eski romu çok kullanamadan radyo için asya romunu yükledim. arama yapmıyor sanırım zaten 3 satır ekran topu topu 6 7 fonksiyona sahip 4 tuşu var.
    sennheiser cx300le kullanıyorum tavsiye ederim.www.sanalmarketim.com dan aldım çok hızlı yolladılar orjinal ürün.bu kulaklıkla son ses ben dayanamıyorum yüksek ses seviyorsan bilemem walla seni tatmin edebilirmi.

eyvallah abi bilgiler için yok abi bende çok aşırı yüksek ses dinlemiyom da sonylerde falan limit vardıda ondan dedim

olmassa ben de alayım diyorum arama yapılmaması kötü ama ses iyi diyosun kalite açısından ...

• quote:

Orjinalden alıntı: hitokiri7274

bu arada bu sennheiser nasıl okunuyo ? bilmemek değil öğrenmemek ayıp

senhayser olsa gerek ie ay diye okunuyordu herhalde 10 sene önceki almanca dersinden kalma bukadar oluyor. bilen varsa banada söylesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitokiri7274

bu arada bu sennheiser nasıl okunuyo ? bilmemek değil öğrenmemek ayıp

şınayzır diye okunuyo galiba.....
  • teşekkürler rambaldi radyo oldu
  • stik-on bulan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistiq

stik-on bulan var mı?
    />
    />

ya o zımbırtılar türkiye satılmıyormuş...
  • arkadaşlar bunda da şarkıdan şarkıya atlarken pıt pıt diye hafif bi ses geliyomu acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: lafebesi

arkadaşlar bunda da şarkıdan şarkıya atlarken pıt pıt diye hafif bi ses geliyomu acaba

yok öyle bi ses gelmiyo..
    arkadaslar bu playlist olayını çözebilen var mı?
    bi türlü beceremedim playlist oluşturmayı.
  • cddeki programları kur. sonra aleti bağlayınca kendi playlist dizini oluşturuyor sonra mp3leri playlist dizinine atıyorsun sanırım :).
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

quote:

Orjinalden alıntı: lafebesi

arkadaşlar bunda da şarkıdan şarkıya atlarken pıt pıt diye hafif bi ses geliyomu acaba

yok öyle bi ses gelmiyo..
    arkadaslar bu playlist olayını çözebilen var mı?
    bi türlü beceremedim playlist oluşturmayı.

eyvallah da anlatabildim mi ben sana o sesi şimdi şöyle zen nanolarda falan oluyoya hani hafif bişey böyle...
  • o ses içindeki harddiskten geliyor olabilir. alete yakınsanız ince bi zırıldı duyarsınız ama kesinlikle kulaklıktan gelmiyor. cx300 le kullanıyorum gelse kesin duyardım. alet parçayı çalmadan önce önbelleğe alıyor o ara harddisk çalışıp dosya okunuyor ve kapanıyor.
  • quote:

o ses içindeki harddiskten geliyor olabilir. alete yakınsanız ince bi zırıldı duyarsınız ama kesinlikle kulaklıktan gelmiyor. cx300 le kullanıyorum gelse kesin duyardım. alet parçayı çalmadan önce önbelleğe alıyor o ara harddisk çalışıp dosya okunuyor ve kapanıyor.

anladım abi sağol.bilgiler için
  • ARKADAŞLAR HALA RADYO OLAYINI ÇÖZEBİLMİŞ DEĞİLİM BİR EL ATIN ŞU OLAYA NASIL AÇCAĞIM BEN BU RADYOYU
  • sen okudnmu bu forumu yazıyor burda. herkese tek tekmi cevap verilecek okuyun lütfen. bizde burda okudukda yaptık. hem takıldığın yer neresi onu yazsana. böyle açık olmayan mesajlara nasıl cevap verilebilir.
  • quote:

cddeki programları kur. sonra aleti bağlayınca kendi playlist dizini oluşturuyor sonra mp3leri playlist dizinine atıyorsun sanırım :).

ben cd'deki programları kurmadım. direk winamptan playlist oluşturdum .m3u dosyası onlarıda attım alete. onları playlist olarak görünüyor zaten.
  • arkadaşlar geçen hafta hepsiburada aracalığıyla zen neeon aldım.6 saatten fazla usb cihazında takılan cihazın ön göstergesine creative yazısı haricinde hiçbirşey çıkmıyor o da usbden bilgisayara takınca.usb kablosunu çıkardığımda rec tuşu yazan yere uzun bastığımda boş bir şarj kutusu çıkıyor ama hemen yokoluyor.cihaz usbden bilgisayara bağlandığında ısınıyor ama çalıştıramadım birtürlü.bilgisayarda donanım bulundu uyarısı vermedi.yardımlarınızı bekliyorum.
  • hacı ince bişeyle reset tuşuna bas. yine açılmazsa aynen geri yolluyorsun başka yapcak bişe yok. bende bikere usbye bağlıyken bilgisayayrı yeniden başlattım çakıldı benzer bi şekilde resetledim açıldı. sende öyle bişey yapmış olabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: worldman801

arkadaşlar geçen hafta hepsiburada aracalığıyla zen neeon aldım.6 saatten fazla usb cihazında takılan cihazın ön göstergesine creative yazısı haricinde hiçbirşey çıkmıyor o da usbden bilgisayara takınca.usb kablosunu çıkardığımda rec tuşu yazan yere uzun bastığımda boş bir şarj kutusu çıkıyor ama hemen yokoluyor.cihaz usbden bilgisayara bağlandığında ısınıyor ama çalıştıramadım birtürlü.bilgisayarda donanım bulundu uyarısı vermedi.yardımlarınızı bekliyorum.

Dostum ben de cihazda birtakım sorunlar yaşadım kilitlendi reset işe yaramadı falan, teknosadan almıştım cihazı fakat teknosaya değil Multimedya'ya (distribütör) götürdüm cihazı 10 dakikada yapıp verdiler. Aldığın yere götürürsen iş uzar. Multimedyahttp://www.multimedya.com/v1/?module=iletisim adresinde direk oraya götürmeni tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizdeniz -- 12 Mart 2007; 16:03:09 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.