Şimdi Ara

zen neeon (5gb) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
19.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu cihaza uygun fiyatta harici usb adaptör ve deri kılıf veya stickerlarını nereden temin edebilirim?
  • arkadaslar aranıza yeni katıldım ve radio olayını sitenizden öğrendim.emeği gecen her kese tesekkürler.bence aletin ses kalitesi gayet ii.ipod mini de kullandım ve bence creative seste daa ii.zen neeon un kualklıkları bu güne kadar gördüğüm en ii creative kulaklığı(ürünle gelen).arkadaslar.bi sorum olcak.izmirde stick on ları bulabilceğim bi yer var mı.İnternet te de olabilir.bulursanız lütfen bilgilendirin.simdiden tesekkürler.ek olarak bence alet yavas değil ben suan aletin tamamını kullanıyorum.Sadece 15 mb bos ve bi sarkı 3 sn de değişio bence gayet ii bi süre.Bi arkadsımda da muvo2 vardı 4 gb kesinlikle zen neeon o aletten daha hızlı.
  • hacılar yabancı bi sitede çok fazla donmadan bahsdiliyor. birde dosya transfer hızını merak ettim.mesela 100bmlik dosyayı kaç saniyede yükleyebiliyorz ve geri alabiliyoruz. bi arkadaş denerse süper olur.
  • valla cok yavas bi alet değil,bi aydır kullanıyorum ve bence flash discler kadar hızlı.zaten usb 2.0 kullanıyorsan sorun olmaz.Benim alet sadece 1 defa dondu o da sonuna kadar dolu olduğundan galiba.ama bence güsel bi alet teknosadan alırsan sorun olmuyor.benim ilk aldığım zen neoon bozuktu götürdüm sorgusuz sualsiz değiştirdiler.piyasadaki en kullanışlı alet.tavsiye ederim.fiyat/performans olarak iyi bir alet
  • arkadaslar ben daha yeniyim aranizda.bu radyo olayında emegi gecenlere cok tesekkur ediyorum.hem zen neeonum hemde fx100 mun radyosu oldu.bari benim de size bi iyiligim olsun.sarj adaptoru arayanlar eger istanbulda iseniz kadikoy de vapurdan inince bilgisayarcilarin oldugu gold bil. var onun karsisindaki pasajta bulabilirsiniz.20 milyona.ben bicok sarj aleti denedim (hama,ipodun falan)hiçbiri caliştirmiyo.orjinal istiyo.eger ist. bi kadikoye gidin
  • *** diye gecen yerde altinin ingilizcesini alın o bilgisayarcinin karsisi
  • Arkadaşlar yardım lütfen...... zen neeon 5 gb cihazım açılmıyor creative yazısı çıkıyor sonrada sağ üst köşede anlayamadığım küçük bir kutucuk çıkıyor ve cihaz kapanıyor.format attım yine aynı bir bilen varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cetezin

Arkadaşlar yardım lütfen...... zen neeon 5 gb cihazım açılmıyor creative yazısı çıkıyor sonrada sağ üst köşede anlayamadığım küçük bir kutucuk çıkıyor ve cihaz kapanıyor.format attım yine aynı bir bilen varmı

sen tuş kilidini açmıssın
  • O alet renkli ekran mı peki lcd mi yani.
  • 5 6 farklı renkte arka ışığı var yazı fontu sabit renk 3 satır.
  • alette 7 farklı lcd rengi var,renkli ekran değil 1 gb modellerinde ise renkli oled ekran var ama tabiki fotoğraf falan göstermio sadece yazı renkleri falan değişebilio.bunun dısında 5gb lik modellerinde ses kalitesi daha ii,1 gb lik modeller 90 db 5gb modellerinde ise 98 db.
  • kullanan arkadaşlar zen neeon hakkında bilgi verirmisiniz üründen memnunmusunuz radyo yükleyince garanti kapsamından çıkıyormu ses düzeyi nasıl orjinal kulaklık yetrlimi birde yeni alan arkadaşlar fiyet hakkında bilgi verebilir mi
  • 1 ay önce aldım ben bu zen neoon u bildiğim kadarıyla ayrıca denediğim kadarıyla 5 gb olanların ses kalitesi 1 gb olanlardan daha ii.bende 5 gb zen neoon var ses kalitesi yeterince iyi.1 gb olanların ekranları cok güsel(oled ekran var).benim kullandığım 5 gb modellerinde ise 7 renkli normal ekran var,oled değil.kendi kulaklığı yeterli sayılabilir.bir cok creative modeli kullandım zen touch,nomad,zen nano..en iyi kulaklık zen neonlarda var ama ben yinede sennheiser cx300 almayı düşünüyorum.çünkü metal ve rock dinliorum ve belli bi sesden sora bozulma oluo.(denedim tamamen kulaklıkla ilgili)bunun dısında yeni firmware yane radyo garanti kapsamından cıkarıo ama tekrar eski firmware i yükleyebilirsin bi sorun olursa.kaldı ki zaten hdd sine bisey olursa içindeki yazılımı da görmezler.teknosada fiyatı 299 ytl plantronics marka cok sık ve kaliteli headset kulaklık hediyeli.pc için ve skype aramalarında cok basarılı.bazı arkadaslarımız sorunlu demiş.2 sene garantisi var bence gayet ii.sonuc olarak 5 gb gibi büyük bi kapasite ses kalitesi radyo ses kayır line-in kayıt istiosan şiddetle öneririm.dinlediğin müziği ve ayıracağın parayı sölersen daha fazla yardımcı olabilirm.piyasadaki iriver dısındaki yaklasık tüm kaliteli ürünleri denedim.299 ytl varsa ayırabileceğin mutlaka öneririm.

• bende geçen hafta aldım teknosadan bana hediyemediye vermediler. ne zamandan bari böyle bir hediye olayı var. yoksa kazıkmı yedim.
    bunu benim gibi bi anlık saflıkla taşınablir disk olarak kullanırım diye düşünen arkadaşlar varsa şunu söyleyeyim. bunun yazma hızı 5MB/s okuma hızı ise 3-4MB/s dir. ayrıca içinde harddisk vardır darbelere duyarlı bi alettir. sadece parçayı çalmaya başlamadan önce hddden parça önbelleğe atılır sonra harddiski uyku moduna geçer yani sürekli çalışmıyor.

benim bi sorunum var arkadaşlar bunu şarj ederken bazen şarj kutucukları olan yerde bi şimşek işareti bide şarj olduğu kısım gözüküyor dönüşümlü ama bazen sadece şimşek ışareti çıkıyor bu sürede hala şarj oluyor mu ben bunu anlamadım. full şarj olduğunu nerdne anlıyorsunuz?

• multimuti arkadasım internet sitesinde dediğine göre zen neeon 5gb lıkların yanında plantronics marka kulaklık hala veriliyo.bence git iste kulaklığı gerçekten kaliteli bişey.piyasa değeri 49 ytl civarında.bece aletin amacı tasınabilir disk olarak kullanma değil ve hızı yeterince iyi sonucta bu bir mp3 player,darbelere karsı da yeterince dayanıklı(yaklasık 50 cm lik yataktan tas zemine düştü tas gibi calısıyor.sarj olayına gelince dediğin gibi sarj olurken arada şimsek işareti gibi bişey bazen de pil sembolü görülüo bu normal öle olması gerekiyor.tam olarak sarj olunca o pil sembolünün içinde bi priz şekline benzer bişi görünüo sürekli o oluyo şimsek ve pil cubukları görünmüo

arkadaslar benim sölemek istediğim bi baska konu var.zen neeon da smartfit diye bi özellik var.kullanıldığı takdirde cok büyük yer kazandırıyo.normal kalitedeki mp3 lerinizi smartfit özelliği sayesinde 96 kbps lık wma lara cevirirseniz SES KALİETESİ KAYBI OLMADAN COK DAHA FAZLA SARKI DEPOLARSINIZ.coğunluğu 128 kbps olan mp3 larimle maksimum 950 sarkı sığdırabildğim playerımda suan 1600 sarkım ve 50mb kadar bos yerim var.İnanın 96 kbps lık wma lar 128 kbps lık mp3 lerden daha kaliteli.kullanımla ilgili ayrıntılı bilgi için mail atabilirsiniz.İnanın cok yararlı bir özelik.

benim de sizden bi ricam olucak su stik on nasıl yapılır eyapmalıyım aletimin cizilmesini istemiyorum.ilginizi bekliyorum.tesekkürler

• mpx200 şarj cihazı oluyor diyen arkadaşlar olmuş deyen arkadaş varsa yorum yapabilirmi şarj kalitesi ve süresini? bende mpx200 kullananlardanımda. ayrıca şu teknosa işini soracağım yarın. kulaklığımı yedirmem kimseye . teknosada 2 farklı neeon 5gb linki var birinde bu kulakıldan bahsediliyor fiyatlarıda aynı oyüzden fark etmemişim orayada bakmıştım halbuki almadan önce.
  • bencee yedirme arkadasım istersen fotoğrafını gönderirim cok güsel bi alet ve cok da kaliteli.
  • 1 senedir kullanıyorum radyo olayını gördüm ve acaip şaşırdım. BU FORUMU SEVİYORUM YA Bilgi veren ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.
  • ya arkadaşlar bu alette
    playlist olayını pc de yapıp mı atıyoz yoksa alette de yapılıyomu
    artı
    sesleri sonyler gibi limitli mi onu sorcaktım .....
    bir de arama yapılıyo mu?
    şimdiden teşekkürler........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lafebesi -- 10 Şubat 2007; 23:44:44 >
  • yok mu cevap yahu
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.