Şimdi Ara

zen neeon (5gb) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
19.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar peki ben de ZEN NEEON 2 : 1Gb alacağım Teknosa'da ve kutunun üzerinde etiketle NON-FM VERSIYON yazıyor. @Rambaldi nin yazdığı NEEON FM update bu modellerde de oluyor mu? Yoksa sadece NEEON 5GB/6GB modeline mi ait. Cunku Creative 'in firmware listesinde model seçerken sadece NEEON 5GB/6GB diye yazıyor?

Bilen var mı?
  • arkadaşlar;

multimedya'nın sitesinde ürün özelliklerinde "Codec Desteği" diye bir özellik geçio..
    yani bu playera ogg aac gibi türleri de açtırabilir miyiz? yoksa sizce üfürme mi bu..

bide bikaç alışveriş sitesinde gürültü oranı 90db diye okudum bunun aslı var mıdır?
    yani benim önceki mp3 player olan zen nano plus 98db idi ve sesi yeteri kadar yüksek değildi. şimdi bu 90 db..

kullanıcılardan yorumlar bekiom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 6 Nisan 2007; 17:27:42 >
  • neeon kullanıcıları pek uğramıolar artık heralde..
  • Ben de geçen hafta aldım ve burda yazılan şekilde firmware yükledim çok saolun yalnız gerçekten kilitlenme sorunu var , reset düğmesine baıyorum işe yarıyor ama böyle beklemiyordum .Cihazın yanında gelen kulaklık da pek iyi değil creative ama benim 10 milyona aldığım avec marka bariz çin malı şeyle aynı sesi veriyor.Playlist olayını zaten kendi çalarıyla yaptık tak-kullak-sürüke olayı iyi ama hafiften yavaş geldi bana ben de bunu 5 GB olmasına bağlıyorum.
  • http://us.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=213&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+XP&region=1&Product_Name=Zen+Neeon+5GB%2F6GB&Product_ID=12214&modelnumber=&driverlang=1033&OS=10&drivertype=0&x=20&y=2

bu linkte 3. sıradaki dosyadaki program (Creative MediaSource Player/Organizer 5.10.38 (39.77 MB))

her dildeki karakterleri düzgün göstermeye yarıomuş.. türkçe karakterler için de bi çözüm olabilir..

• Arkadaşlar merhaba,1 hafta önce zen neeon 5GB aldım,çok memnunum herşeyi harika,ancak çooook büyük bi sorunum var,o da alet sadece şarkı isimlerini gösteriyor,benim eski dandik CD li mp3playerım bile sanatçı isimlerini gösteriyordu :( acaba ben mi bulamadım ayarını yoksa gerçekten grup-sanatçı isimlerini falan göstermiyor mu bu alet?göstermiyorsa bi çaresi var mı upgarde falan?bilemiyorum çok canım sıkıldı bu işe,5GB mp3 ün hangi birinin sanatçı ismini tahmin edeyimmmm lütfen bilen varsa yardımcı olsun acill
  • ne yazık ki bu aletin en kötü tarafı bu dostum.Bencede çok kötü ama yapıcak bir şey yok benim bildiğim kadarıyla
    quote:

Orjinalden alıntı: Autumnal

Arkadaşlar merhaba,1 hafta önce zen neeon 5GB aldım,çok memnunum herşeyi harika,ancak çooook büyük bi sorunum var,o da alet sadece şarkı isimlerini gösteriyor,benim eski dandik CD li mp3playerım bile sanatçı isimlerini gösteriyordu :( acaba ben mi bulamadım ayarını yoksa gerçekten grup-sanatçı isimlerini falan göstermiyor mu bu alet?göstermiyorsa bi çaresi var mı upgarde falan?bilemiyorum çok canım sıkıldı bu işe,5GB mp3 ün hangi birinin sanatçı ismini tahmin edeyimmmm lütfen bilen varsa yardımcı olsun acill

• ID3 Tag'de şarkı ismi kısmına sanatçı ismini de ekleyebilirsin. tabi bütün mp3'lerinle tek tek uğraşman gerek bunun için :|
    veya ID3 tag'deki herşeyi silersen sadece dosya ismini gösterir alet. dosya isimlerinde sanatçı isimleri de varsa bu yolu deneyebilirsin. ama yine tek tek uğraşman lazm..
  • ark............... bu firmware resim gösterin nasıl yüklediğinizi ben yükleyemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: [hyper]

ID3 Tag'de şarkı ismi kısmına sanatçı ismini de ekleyebilirsin. tabi bütün mp3'lerinle tek tek uğraşman gerek bunun için :|
    veya ID3 tag'deki herşeyi silersen sadece dosya ismini gösterir alet. dosya isimlerinde sanatçı isimleri de varsa bu yolu deneyebilirsin. ama yine tek tek uğraşman lazm..

Bende zen neeon 512 mb dan zen neeon5gb a terfi ettim radyo olayını çözdüm emeği geçen herkese tşk ler. yalnız bu alet şarkı ismi ve sanatçı isimlerini göstermiyor "ID3 Tag'de şarkı ismi kısmına sanatçı ismini de ekleyebilirsin" bunu yapınca hem şarkıcı ismini hemde şarkı ismini gösteriyor ama "ID3 tag'deki herşeyi silersen sadece dosya ismini gösterir alet. dosya isimlerinde sanatçı isimleri de varsa bu yolu deneyebilirsin" bu yolu denedim yine birşey görünmedi 512 mb olan zen neeonda bu yöntemle dosya ismi neyse onu gösteriyordu acaba 5gb olanda bir problemmi var? yardımlarınız için tşk ler.

• kimse gelmiyor mu buraya arkadaşlar ya!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: force1905

kimse gelmiyor mu buraya arkadaşlar ya!!!

arkadaşım,öncelikle iyi geceler.ben sana şöyle bir açıklama yapayım.bu alet ne yazık ki id3 tag ı göstermiyor.creative labs. asia technical support birimi ile temasa geçtim bana alternatif bir sürü yol önerdiler.işte bir program ile tek tek şarkıların bilgilerini girmek gibi ama garanti etmediler sonucu.firmware sordum,yokmus.kısacası tek kötü tarafı bu aletin bu ama o kadar da olsun.ucuz sonucta
  • peki tşk ler napalım bizde attığımız şarkıların bilgilerini düzelticez zor olacak ama yaparız artık evet gerçekten ucuz ucuz etin suyu misali
  • şuan zen neeob 5gb nerde bulabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: rambaldi

YAPTIM!!!!

evet arkadaslar becerdim!!!

amerikan-türk firmware leri arasında minik bir modding yaptım ve basardım!!!!

arkadaslar yaptıgım şu:
    indirdiğimiz paketler self-extracting winzip dosyaları..
    her iki firmware i de indirdim.. (fm ve no fm..)

winrarla bu exe paketleri acın, ve ayrı yerlere kaydedin.
    1.009_fm in içindeki 4.5 mb lık firmware dosyasını (firmware.img) alın, ve tr sitesinden indirdiğiniz 1.009b_no_fm dosyasını actıgınız yerdeki firmware in üzerine yazın...

yani kabaca yaptıgımız sey, tr updaterın içine amerikan firmware i koyup updater ı kandırmak.. cünkü amerikan updater bizim radyosuz modelleri bir sebepten ötürü detect etmiyor. illaki bizim updaterı kullanmamız lazım.

daha sonra da üzerine yazdıgınız yerdeki "firmwaredownloader.exe" programını calıstırın...
    tr updater.. ama amerikan firmware, hooop detect ediyor ve update edin,
    olala!! işte artık radyolu bir zen neeon 5 gb ınız oldu.. güle güle kullanın :)

rambaldi kardeşim sen süpersin valla, sabahtan beridir radyoyu yüklemeye uğraşıyorum, malesef yapamıyordum, ama senin dediğin şekilde yapmam 1 dk. bile sürmedi.. emeğine sağlık

bu arada radyo çok kaliteli, harikaymış yaw

• bu arada radyo kanallarını da playlist oluşturur gibi oluşturabilirmiyiz? tek tek kaydetmek zor oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yves Montand

şuan zen neeob 5gb nerde bulabilirim

ben ankara mavi bilgisayardan almıştım, en son baktığımda yığınla duruyordu kutular üst üste, hala vardır, tavsiye ederim çok güzel..
  • sardemir arkadaşım şu firmware yazılımı nerden indiriliyo
  • http://www.amazon.com/PCMicroStore-Creative-Stone-Neeon-Neoon/dp/B000QX9PHA/ref=sr_1_1/002-3052381-0526428?ie=UTF8&s=apparel&qid=1185959524&sr=1-1
    buradan şarj aleti alayım diyorum ama turkiyede bulamadım (geçen buldum şimdi bulamıyorum iyi mi :) neyse bulsamda 60-70 kayme arasıydı)
    Bi arkadaşta hama alıp ters elinde kaldığı için sorayım dedim (hemde topic hortlatayım dedim :) )
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.