Şimdi Ara

zen neeon (5gb) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
19.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

ya ben dün zen 5gb aldm, fakat şarj etmekte sıkıntı çekiyorm. 6-7 saatlik bi şarjdan sonra aleti çıkardığımda batarya boş olarak gösterdi, daha sonra bikaçdefa daha dendim ama hala boş gözkyo, usbyi takmaktan başka bi yöntemi var mı şarj etmek için , yardımcı olursanz sevnrm burdada cevap alamassam geri yollucam çünkü :(
  • Bende yeni aldım ve ayrıca bunu aldım (Creative Universal Power Adaptör 100-240 V)

http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=592&IID=71559

Henüz elime geçmedi. Ayrıca benim öyle bir sorunum yok (en azından şimdilik). İade etsen ya da başka bir pcde denesen iyi olur
  • aleti yeni aldım..hemen rambaldi nin geliştirdiği method la radyo ekledim..

firmware gğncellememe rağman şarkı geçişleri 4sn yi buluyor
    birde arasıra şarkı bozukmuş gibi takılmalar atlamalar oluyor (bilgisayarda dinliyorum dosya sağlam)
    nedendir acaba???
  • selamlar...
    aleti alalı 3-4 gün oldu..ilk önce bilgisayara bağladığımda aletten virüs çıktı :( (bilenler bilirhttp://www.pclabs.gen.tr/2005/09/01/japonyada-virsl-creative-zen-mp3-playerlar/)

neyse format attım sonra şarjını fulledim,güncellemeleri kurdum..arada baya bir radyo olayı için uğraştım ama sonunda becerdim :)
    neyse artık mp3 oynatıcının içini doldurmanın vakti geldi derken yavaş bi hızla ? 2 küsür gb lık şarkı attım..derken dün akşam üstü hiçbirşey yokken normal bir şekilde oynatıcıyı açma eylemine geçtim fakat " açılıştaki CREATIVE yazısında alet donuyor ve hiçbir tepki vermiyor... ardından yapılacak tek şey olan RESETleme olayını gerçekleştiriyorum..bir de USB kablosunu takmayı deniyorum ve bilgisayar normal biçimde tanıyor hemen açılıyor , dosyalar vs
    kendi kendime bir ohh çekmişken..yeniden açmaya teşebüsüm aynı neticeyle sonuçlandı. "creative" yazısında yine donuyor :(

bir tavsiyesi olan ???

not:aleti 2. el olarak aldım..ilk sahibi de martta almış ama akıllı insan garanti belgesini kaşeletmemiş :S

• http://forums.creative.com dan okuduklarıma bakarsam onlarca benim yaşadığım probleme benzer vak'a var..BEla okuyacağım şimdi hea !!

bu donma için muhtemel neden olarak updateden kaynaklandığını söyleyenler var , çözüm olarak ise recovery mode ilgili söylenenler var ama daha işe yaramadı hiçbiri !!

http://forums.creative.com/creativelabs/search?q=Creative+Zen+Neeon+5gb&board_id=dap&submitted=true&page=1

edit: son yaptığım firmwareler arası kombine bi olayla durumu kurtarmışa benziyorum. açıldı.. ama bi dahakine hiç düzelmemek üzere gümleyebilir alet... gıcık etti beni ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsc -- 20 Ağustos 2007; 18:05:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dreamcoast

benim neeon 5gb ama radyo ve radyodan kayıt var. ancak radyo frekans yakalama konusunda pek başarılı diyemem

kardesim bende neoon 5gb kullanıyorum asagı tusuna basılı tutarsan kendisi radyo yakalıyor:=) radyo kıanallarını kayıt edebilirsin 20 radyo kanal kayıt yeri var:=)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydinsc

selamlar...
    not:aleti 2. el olarak aldım..ilk sahibi de martta almış ama akıllı insan garanti belgesini kaşeletmemiş :S
    kardes alırken ne aldın mesala bende 2.el aldım ama garanti belgesi yok sadece cihaz ve ara kablo oldum ark:=)(cok sewdiğim bi abi hediye eddi) neysede bazen kasılma olabilir sana tavsiyem ara kablonu değiştir ve elinde geldiğince mp3 at program yükleme cihaza...
  • aynı model mp3 çalarım yere düştü. cretive yazısında takılı kalıyor (belki o da olmuyordur artık). Pc de tanımıyor. Garantisi bitmiş. ücretli olarak nereye gönderebilirim servisine?
  • nerede oturduğunu da belirtirsen daha detaylı bilgi alabilirsin. izmirde çankayadaki elektronikçilere bir baksan olur ancak içindeki harddisk bozulduysa hiç şansın yok gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rabindranath

nerede oturduğunu da belirtirsen daha detaylı bilgi alabilirsin. izmirde çankayadaki elektronikçilere bir baksan olur ancak içindeki harddisk bozulduysa hiç şansın yok gibi.

diyarbakır da oturuyorum neyinin bozulduğu hakkında da hiçbir fikrim yok!!
  • arkadaşım bir dahaki mesajında sonunda ünlem olan kınayeli mesajlar atmazsan hepimiz sana yardımcı olmayı daha canı gönülden isteriz. saygılarımla.

quote:

Orjinalden alıntı: aLli_28

quote:

nerede oturduğunu da belirtirsen daha detaylı bilgi alabilirsin. izmirde çankayadaki elektronikçilere bir baksan olur ancak içindeki harddisk bozulduysa hiç şansın yok gibi.

• quote:

arkadaşım bir dahaki mesajında sonunda ünlem olan kınayeli mesajlar atmazsan hepimiz sana yardımcı olmayı daha canı gönülden isteriz. saygılarımla.

quote:

Orjinalden alıntı: aLli_28

quote:

Ne alaka sırf diyarbakır yazdım diye bi mok çıkarmayı başarabilmişsin. Ünlemden o kanıya nasıl vardım anlamadım açıkçası.

Her neyse alet hala uyuyor creative yazısında takılı kalıyor. Servisi varmış istanbulda göndermedim ne kadar para gider öğrenmem gerek. Çünkü kargoya verecek kadar param bile yok!!(!). Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

• arkadaşlar benim bir sorum olucak. zen neeon 5 gb kullanıyorum fakat usbden şarj olması konusunda sıkıntılar yaşıyorum aldıktan 3 yada 4 ay sonra yaşadım bu sorunu. elektrikli şarj aletinide kadıköy dahil hiç biyerde bulamadım. usbden şarj olmama sebebi updatalar olabilirmi acaba. ben suana kadar hiçbir güncelleme yapmadım ve kutunun içinden çıkan cdde bende mevcut değil. bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
  • kimse mi bakmaz arklar konuya?:/
  • şu radyo olayını bir türlü beceremedim. yazılan herşeyi baştan aşağıya denememe rağmen kesinlikle bir gelişme sağlayamadım. atladığım birşeyler olabilir mi acaba? mesela cihaza önce bir format atmam gerekiyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.