Şimdi Ara

zen neeon (5gb) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
19.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cetezin

Arkadaşlar bu aldığınız hama adaptörden alıp denedim anladığım kadarıyla kendi orjinal adaptörü ile harici olarak şarj edilebiliyor ancak.Benim cihazda aynı şekilde hamaya bağlandığında sanki adaptörden açıl komutu alıyormuş gibi açılıyordu.Geri verdim (teknosadan almıştım) onlarda adaptörü hamaya(yetkili servisine) göndermişler.Firma cihazla uyumlu olmadığını kabul etmiş bende paramı geri iade aldım.Orjinalini hepsiburada.com dan bulmuştum ama pahalı olduğu için almadım.

Alıntıları Göster
    ben zen neeon 5 gb tr sıtesınden firmware ındırdım radyo fln okdr onemlı deıl neyse ındırdım ama detecting dio ole kalıo mp3 player bulayamıo. nasıl asıcam bu sorunu firmware yuklucem?

• quote:

Orijinalden alıntı: vordach the devil

ben zen neeon 5 gb tr sıtesınden firmware ındırdım radyo fln okdr onemlı deıl neyse ındırdım ama detecting dio ole kalıo mp3 player bulayamıo. nasıl asıcam bu sorunu firmware yuklucem?

Alıntıları Göster
    rambaldi seni tebrik ediyorum supersin radyoyu acamayan ve detecting diyip kalıyo diyen arkadaslar 2. sayfadaki rambaldi nin yazısını okusun ufak bir aldatmacayla oluyo bu is
    saygılar......
  • quote:

Orijinalden alıntı: met_ali_ca

rambaldi seni tebrik ediyorum supersin radyoyu acamayan ve detecting diyip kalıyo diyen arkadaslar 2. sayfadaki rambaldi nin yazısını okusun ufak bir aldatmacayla oluyo bu is
    saygılar......

Alıntıları Göster
    dikkat !

quote:

creaative zen neeon modelini tam beğenmiştim ki şunu öğrendim.

Bu Alet Kronik Sorunlu Olabilir!

sürekli karşılaşılan problemler:
    bir süre sonra başlayan donmalar ve bu sebeple kullanılamaz hale gelme.
    yurtdışı bir sitede(forum) bu konuda birsürü yazı okudum. diğer markaların karalamasıdır diye düşündüm ama şikayet var com'da da aynı sorunla başvurmuş bir kişi görünce aletten vazgeçtim. benim ikinci creative faciam olmasını istemiyorum. (ilki muvo slim'di)

kaynakça:
    http://www.sikayetvar.com/?ara=zen+neeon&s22.x=0&s22.y=0&loc=ara
    http://www.cnet.com.au/mp3players/mp3players/0,239036133,240056109,00.htm ("froze/freeze" diyenler donmalardan bahsedenlerdir. hemen her mesajda görülüyor maalesef)

bu problemle karşılaşan oldumu? yoksa rakip markalar ortalıkmı bulandırıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vvv_com -- 22 Aralık 2006; 0:49:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ossguur

@ Rambildi
    Dediklerine katılıorum kulaklıklar çok ii artık acıtmaya başladı kulaklarımı. Herhalde bende cx300 alıcam
    Ses kalitesi olarak da Ipoddan kalır yanı yok demişsin ama ikisinide dinlemiş biri olarak Zen neeon daha ii. (metal dinlerim )

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: OssGuu®

@ Rambildi
    Dediklerine katılıorum kulaklıklar çok ii artık acıtmaya başladı kulaklarımı. Herhalde bende cx300 alıcam
    Ses kalitesi olarak da Ipoddan kalır yanı yok demişsin ama ikisinide dinlemiş biri olarak Zen neeon daha ii. (metal dinlerim )

Ben de metal dinliyorum. cx300 e sahibim bir de.. Metal için süper bir kulaklık tabi başka kaliteli kulaklık kullanmadığım için öyle geliyor da olabilir. Ama gerçekten bateri sesleri adamı mest ediyor. Hiç rahatsızlık vermiyor. neeon un yanında gelen kulaklıkları denedim ve gerçekten kaliteli sıradan kulaklıklardan değil. İpod shuffle ı da denedim sesi biraz yapay geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: rambaldi

YAPTIM!!!!

evet arkadaslar becerdim!!!

amerikan-türk firmware leri arasında minik bir modding yaptım ve basardım!!!!

öncelikle kafa karısıklıklarına son vereyim:

LİMİTED EDİTİON TAMAMEN BİZ TÜRKLERİN UYDURDUGU İTHALATCININ ÜZERİNE YAPISTIRDIGI BİR ETİKETTEN İBARET BİSEYDİR!! limited edition adında ayrı bir zen 5gb yoktur.. zen 5gb/6g model numarası: DAP-MD0005 tir ve tektir..

benim kutunun üzerindede limited edition yazmasına ragmen amerikan sitesinden indirdiğim güncellemeyi kullanamadım, tr deki haricinde update yapmadı.. bu, aletin radyosuz kalması için alınan birtakım önemlerden ibaret.

ZEN NEEON 5GB/6GB MAKİNELERİN RADYOSUZ OLAN VERSİYONLARI "YOKTUR"!!!

ALET TEK TİPTİR, VE HEPSİNİN İÇİNDE HARDWARE OLARAK RADYO MEVCUTTUR.
    (gayet te basarılı buldum.. simdiye kadar kullandıgım bircok mp3 calar/telefon dan daha basarılı ve kullanıslı bir radyosu var)

kiminde radyo olması kiminde olmaması durumu sadece yurt içine sokulurken daha fazla gümrük ödenmemesi için software olarak radyo iptal edilip sokuluyor.. tek yapılması gereken son firmware i kurmak. bir önceki mesajımda yasadıgım sorunu da şu şekilde hallettim. kısaca özetleyecek olursam sorunum şu idi:

güncelleme paketinde önemli olan 2 dosya var. biri güncelleyici, diğeri de firmware dosyası..
    tr sitesinden indirdiğimiz 1.009b (b falan yalan tabi.. türkiyedeki aletlerin radsoyuz kalması için özel olarak üretilmiş bi firmware bu.. bize özel yani.. diğer bütün ülkeleri denedim hepsinde radyolu firmware ler var birtek türkiye sitesinde radyosuz firmware var..)

radyolu güncellemeyi yapmayalım diye önlem de almışlar, ki dün o kadar ugrasmama ragmen tr dısındaki gercek firmware i bi türlü yükleyememiştim.. demekki fm li güncelleyicinin bizim radyosuz aletleri tanımaması için bir takım önlemler alınmış..

radyosunu kullanamayıp direk usa daki firmware ile acabilen arkadaslar olduysa amennah,
    ama benim yasadıgım sorunu yasayan arkadaslar varsa aynen sunu deneyebilir.

arkadaslar yaptıgım şu:
    indirdiğimiz paketler self-extracting winzip dosyaları..
    her iki firmware i de indirdim.. (fm ve no fm..)

winrarla bu exe paketleri acın, ve ayrı yerlere kaydedin.
    1.009_fm in içindeki 4.5 mb lık firmware dosyasını (firmware.img) alın, ve tr sitesinden indirdiğiniz 1.009b_no_fm dosyasını actıgınız yerdeki firmware in üzerine yazın...

yani kabaca yaptıgımız sey, tr updaterın içine amerikan firmware i koyup updater ı kandırmak.. cünkü amerikan updater bizim radyosuz modelleri bir sebepten ötürü detect etmiyor. illaki bizim updaterı kullanmamız lazım.

daha sonra da üzerine yazdıgınız yerdeki "firmwaredownloader.exe" programını calıstırın...
    tr updater.. ama amerikan firmware, hooop detect ediyor ve update edin,
    olala!! işte artık radyolu bir zen neeon 5 gb ınız oldu.. güle güle kullanın :)

kitan_drohell arkadasım :) sende artık iki ayrı alette birden dolasmaya bi son ver, zeninde cok güzel bir radyo var haberin yok... ;)

Not: aldıgımız yerden bir tanede fx120 almıs arkadasım ondada aynı numarayı yapmıslar.. kutuda fm yazıyor ama etiketle kapamıslar, menudede yok radyo ama kutunun her tarafında ve internette yazıyor fm li diye.. basit bir gümrük oyunu.. birazdan onu da acacagım :)

hepinize sevgiler..

Alıntıları Göster
    rambaldi süppersin, sayende radyoya kavuştum, ne kadar teşekkür etsek az sana..
    quote:

Orjinalden alıntı: rambaldi

YAPTIM!!!!

LİMİTED EDİTİON TAMAMEN BİZ TÜRKLERİN UYDURDUGU İTHALATCININ ÜZERİNE YAPISTIRDIGI BİR ETİKETTEN İBARET BİSEYDİR!! limited edition adında ayrı bir zen 5gb yoktur.. zen 5gb/6g model numarası: DAP-MD0005 tir ve tektir..

benim kutunun üzerindede limited edition yazmasına ragmen amerikan sitesinden indirdiğim güncellemeyi kullanamadım, tr deki haricinde update yapmadı.. bu, aletin radyosuz kalması için alınan birtakım önemlerden ibaret.

(gayet te basarılı buldum.. simdiye kadar kullandıgım bircok mp3 calar/telefon dan daha basarılı ve kullanıslı bir radyosu var)

kiminde radyo olması kiminde olmaması durumu sadece yurt içine sokulurken daha fazla gümrük ödenmemesi için software olarak radyo iptal edilip sokuluyor.. tek yapılması gereken son firmware i kurmak. bir önceki mesajımda yasadıgım sorunu da şu şekilde hallettim. kısaca özetleyecek olursam sorunum şu idi:

güncelleme paketinde önemli olan 2 dosya var. biri güncelleyici, diğeri de firmware dosyası..
    tr sitesinden indirdiğimiz 1.009b (b falan yalan tabi.. türkiyedeki aletlerin radsoyuz kalması için özel olarak üretilmiş bi firmware bu.. bize özel yani.. diğer bütün ülkeleri denedim hepsinde radyolu firmware ler var birtek türkiye sitesinde radyosuz firmware var..)

radyolu güncellemeyi yapmayalım diye önlem de almışlar, ki dün o kadar ugrasmama ragmen tr dısındaki gercek firmware i bi türlü yükleyememiştim.. demekki fm li güncelleyicinin bizim radyosuz aletleri tanımaması için bir takım önlemler alınmış..

radyosunu kullanamayıp direk usa daki firmware ile acabilen arkadaslar olduysa amennah,

arkadaslar yaptıgım şu:

1.009_fm in içindeki 4.5 mb lık firmware dosyasını (firmware.img) alın, ve tr sitesinden indirdiğiniz 1.009b_no_fm dosyasını actıgınız yerdeki firmware in üzerine yazın...

yani kabaca yaptıgımız sey, tr updaterın içine amerikan firmware i koyup updater ı kandırmak.. cünkü amerikan updater bizim radyosuz modelleri bir sebepten ötürü detect etmiyor. illaki bizim updaterı kullanmamız lazım.

daha sonra da üzerine yazdıgınız yerdeki "firmwaredownloader.exe" programını calıstırın...

kitan_drohell arkadasım :) sende artık iki ayrı alette birden dolasmaya bi son ver, zeninde cok güzel bir radyo var haberin yok... ;)

Not: aldıgımız yerden bir tanede fx120 almıs arkadasım ondada aynı numarayı yapmıslar.. kutuda fm yazıyor ama etiketle kapamıslar, menudede yok radyo ama kutunun her tarafında ve internette yazıyor fm li diye.. basit bir gümrük oyunu.. birazdan onu da acacagım :)

hepinize sevgiler..

• quote:

Orijinalden alıntı: denizdeniz

rambaldi süppersin, sayende radyoya kavuştum, ne kadar teşekkür etsek az sana..
    quote:

Orjinalden alıntı: rambaldi

YAPTIM!!!!

arkadaslar yaptıgım şu:

hepinize sevgiler..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bi arkadaşımda zen neeon 5gb var, türkiyeden almıştı ve buna amerikan fw'si yüklemek istiyor. hem pil ömrü artışı hem de radyo özellii için. cihaza birşey olmaz değil mi? forumda bu tür sorunlarla karşılaşanlar var da: başka bir ülkenin fw'sini yükleyip cihazı kullanılamaz hale getirenler. neeon'larda da var mı böyle bir sorun? yükleyen arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum. şimdiden teşekkürler ilgilenenlere.

• quote:

Orijinalden alıntı: cetezin

Arkadaşlar bu aldığınız hama adaptörden alıp denedim anladığım kadarıyla kendi orjinal adaptörü ile harici olarak şarj edilebiliyor ancak.Benim cihazda aynı şekilde hamaya bağlandığında sanki adaptörden açıl komutu alıyormuş gibi açılıyordu.Geri verdim (teknosadan almıştım) onlarda adaptörü hamaya(yetkili servisine) göndermişler.Firma cihazla uyumlu olmadığını kabul etmiş bende paramı geri iade aldım.Orjinalini hepsiburada.com dan bulmuştum ama pahalı olduğu için almadım.

Alıntıları Göster
    abicim radyo felan süper oldu. ses seviyesi artti. su anda zen neeon 5gb son vresiyonla hem radyo dinliyorum hemde ses seviyesi yüksek dinliyorum. çok saolun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D30C9DA10

abicim radyo felan süper oldu. ses seviyesi artti. su anda zen neeon 5gb son vresiyonla hem radyo dinliyorum hemde ses seviyesi yüksek dinliyorum. çok saolun...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar zen neon 5 gb. çaldığımız parçanın ismini ekranda yazıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih4242

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fatih4242

yazıyodur heralde yaa..

• quote:

Orijinalden alıntı: amator_asci

quote:

yazıyodur heralde yaa..

Alıntıları Göster
    Fiyatı ne kadar bu aletin ya? Türkiye'de nerelerde var?

• quote:

Orijinalden alıntı: yampir

Fiyatı ne kadar bu aletin ya? Türkiye'de nerelerde var?

Alıntıları Göster
    türkiyede hemen her yerde var ve fiyatı 280-320 arası değişiyor. benim en ucuza gördüğüm yer hepsiburada.com . 280 ytl falandı orda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspcü

türkiyede hemen her yerde var ve fiyatı 280-320 arası değişiyor. benim en ucuza gördüğüm yer hepsiburada.com . 280 ytl falandı orda.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende de neeon 5 gb var yanlızz gecen gun kıtlendıı makına resewt attım olmadıı bılgısarada ıcıne gırebılıyorum fakat müzik filan dinliyemıyorum acmaya calsııyorum fakat acıldıgızaman sadece creatıve yazıyoo gecxıs yapmıyoo sorun nedırr sıze zahmett bır bılgı alabılırmıyıımm
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreani

arkadaşlar bende de neeon 5 gb var yanlızz gecen gun kıtlendıı makına resewt attım olmadıı bılgısarada ıcıne gırebılıyorum fakat müzik filan dinliyemıyorum acmaya calsııyorum fakat acıldıgızaman sadece creatıve yazıyoo gecxıs yapmıyoo sorun nedırr sıze zahmett bır bılgı alabılırmıyıımm

Alıntıları Göster
    tabıı acılmadıgı ıcn bende format attım yıne acılmadıı bunuda belırteyıım
  • quote:

tabıı acılmadıgı ıcn bende format attım yıne acılmadıı bunuda belırteyıım

Alıntıları Göster
    bozulmus servise gitmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjv16

bozulmus servise gitmesi lazım

Alıntıları Göster
    arkadaşlar

bu son çalışan firmware dosyasını upload yapıp, buraya bir link ekleseniz çok iyi olacak.
    ben cihazı i elden aldım, denemek istiyorum..
  • quote:

arkadaşlar

bu son çalışan firmware dosyasını upload yapıp, buraya bir link ekleseniz çok iyi olacak.
    ben cihazı i elden aldım, denemek istiyorum..

Alıntıları Göster
    baska bır sebebı olamazmıı bunun alet calsııyoo fakat sadece müzık fılan dınlıyemıyorum yoksa verı fılan tasıya bılıyorum sunu rıcaedecem zenın ıcın dekı sabıt dosyaları bana söyleye bılırmsıınızz
  • quote:

baska bır sebebı olamazmıı bunun alet calsııyoo fakat sadece müzık fılan dınlıyemıyorum yoksa verı fılan tasıya bılıyorum sunu rıcaedecem zenın ıcın dekı sabıt dosyaları bana söyleye bılırmsıınızz

Alıntıları Göster
    arkadaşlar rambaldinin dediğini yaptım cihazı güncelledim radyoya kavuştum.

teşekkürler rambaldi..

yalnız radyo 76 mhz ile 90 mhz frekansları arasında yayın alıyor.. türkiyede ise fm bandı 88 ile 108 arasında yayın var. dolaysıyle yayın bulamadım siz nasıl yayın buluyorsunuz sizde frekanslar ne alemde lütfen yardım.

firmware dosyasını upload ediyorum isteyen aşağıdaki linkten indirip radyoya kavuşabilir..selamlar...

http://dosyam.net/?id=palo7o

• quote:

teşekkürler rambaldi..

yalnız radyo 76 mhz ile 90 mhz frekansları arasında yayın alıyor.. türkiyede ise fm bandı 88 ile 108 arasında yayın var. dolaysıyle yayın bulamadım siz nasıl yayın buluyorsunuz sizde frekanslar ne alemde lütfen yardım.

firmware dosyasını upload ediyorum isteyen aşağıdaki linkten indirip radyoya kavuşabilir..selamlar...

Alıntıları Göster
    radyo firmware linki

cihazı bağlayıp klasörün içindeki firmware downloader klasörüne tıklayın açılan pencerede az bekleyin starta basın iş tamamdır.

kolay gelsin

• quote:

teşekkürler rambaldi..

Alıntıları Göster
    quote:

teşekkürler rambaldi..

Dostum yanlış anlamadıysam sen autoscan yapıp presetleri otomatik doldurmuşsun o yanıltmış seni. Eğer manuel arama yaparsan frekans sınırlaması olmaması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizdeniz

quote:

teşekkürler rambaldi..

Dostum yanlış anlamadıysam sen autoscan yapıp presetleri otomatik doldurmuşsun o yanıltmış seni. Eğer manuel arama yaparsan frekans sınırlaması olmaması lazım.

Alıntıları Göster
    teşekkürler

denizdeniz...
    dediğin gibiymiş presetleri delete yaptım.
    fm region menüsünde ınternationali seçtim o zaman 108 mhz göründü..
    yalnız 2 yayın buldum.. olsun bakalım..

birde bu kumanda tekeri bazen bastığımda umursamıyor.
    dün akşam soğuk bir ortamda düğündeydim bir türlü çalıştıramadım kafasına göre çalışıyordu....
    bugün, evde iyi, sorun yok..

selamlar..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.