Şimdi Ara

zen neeon (5gb) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
19.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

o zaman bu kötü oldu şimdi.elimizde patladı

bugun ilk önce hama yı aldığım nişantaşı d&r a gittim.sorunu anlattım. orda tekrar denedik.onlarda çok ilginç dedi.ve hama da bi sorun olabilir diye yenisi ile değiştirdiler.

fakat sorun hala devam etmekteydi.

sonra mp3 playeri aldığım harbiyedeki teknokolik mağazında gittim. aslında teknosadan alcaktım.fakat fiyatı daha uygun diye teknokolikten aldım.
    derdimi anlattım. ordakı görevli çoçuk "amperleri uymuyordur" dedi. ve ellerinde şarj adaptörü olmadığını söyledi

ordan rumeli caddesindeki teknosaya gittim.anından 3kişi ilgilenmeye başladı.bitane ürünü paketinden çıkarıp hemen orda denedik. aynı hamadakı gibi oldu.sonra teknosadakı bi tane pc ye usb kablosu ile bağlayınca hemen şarj olmaya başladı.

bu arada teknosaya çok teşekkür ederim. ürünü kendilerinden almama rağmen baya ilgilendiler.

hepsiburada.com da CREATIVE SLIM / NEEON / MICRO İÇİN ŞARJ ADAPTÖRÜ var. ama 76ytl

creative nin kendi ürünü.

sanırım pc den şarj etcez aleti.

başka bi çözüm bulmaya çalışcaz...

• OssGuu®

kılıf fotoğrafını atcam.bu aralar yoğunum biraz. kusura bakma.

bu akşam 22-23 civarı pm kutunda olur
  • Arkadaşlar... bende inşallah Zen neeon almayı düşünüyorum..
    USBden kaç saatte şarj oluyor?
    ben PC biraz eski yani USB 1 USB2.0 değil kaç saatte şarj olur acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Napoléon_Bonaparte

Arkadaşlar... bende inşallah Zen neeon almayı düşünüyorum..

usb 1 veya usb 2.0 farketmez sajlarda arkadaşım o sdece veri aktarımında farkeder usb 2.0 1 den daha hızlı atar o kadar ikiside aynı voltajı verir aynı saatte sarj eder yani merak etme benımde zen neeeonum var bilgisayardan 6 saatte doluyor diyor kitapcıgında ama 3 saate doluyor merak etme en fazla 3 saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sardemir -- 2 Eylül 2006; 17:37:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sardemir

quote:

Arkadaşlar... bende inşallah Zen neeon almayı düşünüyorum..

usb 1 veya usb 2.0 farketmez sajlarda arkadaşım o sdece veri aktarımında farkeder usb 2.0 1 den daha hızlı atar o kadar ikiside aynı voltajı verir aynı saatte sarj eder yani merak etme benımde zen neeeonum var bilgisayardan 6 saatte doluyor diyor kitapcıgında ama 3 saate doluyor merak etme en fazla 3 saat

Saol dostumm ozaman şarj aletine falan hiç gerek yok zaten saatlerce PCnin başındayım

• bişi değil dostum güle güle kullan bende pc basında oldugum için sarj aleti almadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: yassino

bugun tamamen bitti pil.
    işten eve geldim. hemen şu hama ile şarj edeyim dedim. beceremedim.aleti bağlıyorum. alet direk açılıo. şarj olmuyor.

şu an pc den şarj ediyorum.

forumu kurcaliyorum bende hama ile ilgili yorumlara bakiyorum.nasıl olur diye

http://forum.donanimhaber.com/m_6074204/mpage_2/tm.htm
    buraya yazdım. bakalım bi cevap gelcek mi

arkadaşım firmware yükleyebildin mi sonra veya soru n yaşadın mı yaşadıysan nasıl bu sorunu aştın ??

anlatırsan sevinirim

• arkadaşlar bende de 1gblık olanı var acaba bizde de fm özelliği var mı..kutusuna baktım special bölümünde bi yer var orayı gazı kalemle çizdikleri için okuyamıyorum büyük bi ihtimal radyosu var. Bi de creative'in sitesinde türkçe firmware yok. diğer ülkelerin firmware var.ama o firmware lerde de yazmıyor radyo özelliği diye. bi bilgilendirirmisiniz
  • yaaa arkadaslar bişey sorcam ama kimse galiba böyle bi sorunla karsılasmamış bende creatıve zen neeon var yaa ama ben buna sarkı yükleyemiyorum biri yardımcı olsun yal varıyom yaa pcye baglayınca record dosyası acılıyo oaraya yüklüyom en fazla 38 sarkı calıyo daha fazlasınıcalmıyo sarkının yarısında takılıyo cd yi kurunca nasıl yükleniyo ben bulamadım nolur biri yardımcı olsun yaa yalvarıyom bende suan 30 sarkı varve bellek 5 gb ama süsdiye tasıyorum yanımda yardım edin msn adresi vere bilirim EQULIDRIUM@hotmail.com mail okanx3@gmail.com yardımcı olun lütfen

• quote:

Orjinalden alıntı: crazy89

quote:

Orjinalden alıntı: yassino

bugun tamamen bitti pil.
    işten eve geldim. hemen şu hama ile şarj edeyim dedim. beceremedim.aleti bağlıyorum. alet direk açılıo. şarj olmuyor.

şu an pc den şarj ediyorum.

forumu kurcaliyorum bende hama ile ilgili yorumlara bakiyorum.nasıl olur diye

http://forum.donanimhaber.com/m_6074204/mpage_2/tm.htm
    buraya yazdım. bakalım bi cevap gelcek mi

arkadaşım firmware yükleyebildin mi sonra veya soru n yaşadın mı yaşadıysan nasıl bu sorunu aştın ??

anlatırsan sevinirim

firmware i aldığım gün update ettim. hiç bir sorunla karşılaşmadım.
    hemde böylece fm radyosunu açtım

ama dersen aldığın zamankı versiyonu ile son firmware arasında ne fark var. o konuda yorum yapamam.çünkü eski firmware ile kullanmam max 15-20dk oldu

hemen update ettim.

update işlemi çok basit bişey.ne çok karışık bi program var nede kafa karıştıran seçenek.
    creative sitesinde ürünü seç.updatei indir. tıkla start de. firmware makineyi buluoo yüklüyo sonra finish.de

creative bu konuda baya iyi hazırlamış.

@kernell

valla 1gb lık versiyonlarda o olay var mı bilmiom.
    en desem yalan olur. yanıltmıyım

• Arkadaşlar... peşin nakit 300'e bulabilirmiyim Zen Neeon?....
  • valla fiyat konusunda bir cok secenek var mavide 187 artı kdv kafana göre her yere bakmanı tavsiye ederim
  • yassino pc nin biosundn pc kapalıyken bile 5 voltu açık tut seçeneği var onu aç boş ver şarj aletini

icedi ben yeni aldım hatta okadar yeniki elime gelmedi daha çarşamba elimde olur heralde ama sizden ses kalitesi ve gücü hakkında yorum istiyorum sony mdr q 33 kulaklık da alıcam yanında

315 lira kdv dahil

memlekette muvo 2 bulamadığım için bu icadı aldım umarım başım arımaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mast106 -- 4 Eylül 2006; 21:43:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mast106

yassino pc nin biosundn pc kapalıyken bile 5 voltu açık tut seçeneği var onu aç boş ver şarj aletini

icedi ben yeni aldım hatta okadar yeniki elime gelmedi daha çarşamba elimde olur heralde ama sizden ses kalitesi ve gücü hakkında yorum istiyorum sony mdr q 33 kulaklık da alıcam yanında

315 lira kdv dahil

memlekette muvo 2 bulamadığım için bu icadı aldım umarım başım arımaz

nerden aldın? peşin mi?
  • arkadaşlar yeni firmware isimleri değişmiş biri sonunda b yazıyor bu türkiye versiyonu diğerlerinde hiç bir sey yazmıyor arkadaşlar durum boyle yeni firmware deneyip sonuca ulaşan varsa bize yazabilirmi ürünü daha almadım 1haftaya kadar alayı düşünüyorum ancak bana şu firmware konusunu yeni firmwarela sonuca ulaşan arkadaşlar bir yazssın o na göre alacagım. aldıktan sonra birde eski firmware aramayalım kolay gelsin
  • son firmware creative türkiye sitesinde "ZenNeeon_PCFW_LF_1_011b" ismi ile var

US creative de "ZenNeeon_PCFW_LF_1_011_FM" olarak var

yani US firmware de fm radyo özelliği de var.

bende 1,011 yüklü. hiç sorun yok. boşuna takma kafana.

mp3 playeri aldıktan sonra bu topii oku. orda radyonun nasıl açılacağı anlatiliyor
  • Peki değişik stick-onları nerden bulabiliriz acaba

Bilgisi olan var mı?
  • arkadaşlar bende aldım zen neeon (ama 512 mb)
    bu 512 lerde de radyo olayı oluyormu ben baktım ne türk nede amerikan sitesinde firmware yok (hatta amerikan sitesinde sadece 5-6 gb olanı var 512 hiç yok :()
    bi yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Arkadaşlar... peşin nakit 300'e bulabilirmiyim Zen Neeon?....

Mavibilgisayar'da nakit 310'a veriyolar.
    Teknosa'da 5 gb olanı taksitli 329 tl. Ayrıca yanında Plantronics kulaklık veriyo.(muhtemelen bu:http://www.hepsiburada.com//productDetails.aspx?CategoryId=88282&productId=bd46013)
    Bu durumda Doğubank tarzı bi yerden nakit 250 civarına bulunabilmesi lazım. Ankara'da o fiyata bulabilirsem ben de nakit alcam yoksa zaten cazip değil o zaman Teknosa'dan almak daha mantıklı hem garantili, taksitli hem de yanında hediyesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozger -- 6 Eylül 2006; 11:42:06 >

• yaaa arkadaslar bişey sorcam ama kimse galiba böyle bi sorunla karsılasmamış bende creatıve zen neeon var yaa ama ben buna sarkı yükleyemiyorum biri yardımcı olsun yal varıyom yaa pcye baglayınca record dosyası acılıyo oaraya yüklüyom en fazla 38 sarkı calıyo daha fazlasınıcalmıyo sarkının yarısında takılıyo cd yi kurunca nasıl yükleniyo ben bulamadım nolur biri yardımcı olsun yaa yalvarıyom bende suan 30 sarkı varve bellek 5 gb ama süsdiye tasıyorum yanımda yardım edin msn adresi vere bilirim EQULIDRIUM@hotmail.com mail okanx3@gmail.com yardımcı olun lütfen

lütfen arkadaslar yardımcı olun yaaa pek fazla bişey istemiyorum biri yardımcı olursa sevinirim nolur yaaaaaa

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.