Şimdi Ara

zen neeon (5gb) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
19.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @kernell gibi benim de 1 GB zen neeon radyo konusunda sorunum var.
    Sitelerde firmware update görülmüyor.
    Update olmasa bile orjinal firmware biryerlerde olmalı, ama nerede...?
    Ne yapabileceğim konusunda fikri olan...
  • Pardon arkadaşlar,
    İyi araştırmamışım ..
    Sorumun yanıtı:
    http://forum.donanimhaber.com/m_6433073/tm.htm
    adresindeymiş..
  • arkadaşlar sakın yapmayın eğer makinanızın garantisi varsa garanti kapsamından çıkıyormuş, yapanlara geçmiş olsun. eğer garantiniz yoksa güvenle yapabilirsiniz dediler teknosa ve bimteks'teki adamlar. ben genpatech'ten aldım bu işlemi yaptığım taktirde garanti kapsamından çıkacağını söylediler. Dikkat edin arkadaşlar.
  • ne yani radyoyu açtığın zaman garanti dışımı oluyormuş? ne saçma iş ya radyosu var aletin kullanmak yasak niye yaptın ozaman...
  • arkadaşlar Zen Neeon garantisiz alsam spot kaça bulurum 160-170ytl varmıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kernell

arkadaşlar sakın yapmayın eğer makinanızın garantisi varsa garanti kapsamından çıkıyormuş, yapanlara geçmiş olsun. eğer garantiniz yoksa güvenle yapabilirsiniz dediler teknosa ve bimteks'teki adamlar. ben genpatech'ten aldım bu işlemi yaptığım taktirde garanti kapsamından çıkacağını söylediler. Dikkat edin arkadaşlar.

ya biz yutturmasını biliriz canını sıkma sen ne garanti dışısı ya kardeşim nereden anlayacaklar cok merak ediyorum eger servise gotureceksen batarya filan için o zaman hemen tr versiyon firmware yukle zaten makinede yazılım haricinde makine komple gittiyse sorun yok canım onu zaten cozemezler sen boyle seylerle ugrasma biz hertürlü çözümünü buluruz canını sıkma sennnn

tr firmwarenı yükleyince fm radio geri kapatılır.

• quote:

Orjinalden alıntı: daffodil

Peki değişik stick-onları nerden bulabiliriz acaba

Bilgisi olan var mı?

Türkiyede yok zannedersem.. Ama bulursanız banada söyleyin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rambaldi

selam arkadaşlar.. bayadır bakmıodum yardım isteyen birkac arkadas olmus onlardan cok cok özür.

hala problemleri devam ediyorsa fx100 ü radyoya kavusturma olayı şöyle..

onda zen neeon 5gb taki numarayı yani sadece 2.5 mb lık firmware dosya transferi olayını yapamıyoruz.. yaparsak alet acılmıyor sakın denemeyin :))))
    ordaki numara kısaca hatırlatmak gerekirse şuydu: self-extract exe dosyalarını winzip ya da winrarla actıgımızda içlerindeki dosyalardan sadece firmware dosyalarını (.img) degistiriyorduk..

onun yerine bu sefer şöyle bir alicengiz yapacagız:

fx100 ve fx120 firmware exelerinin ikisinide indirin
    yine ikisinide birer folder a ayrı ayrı acın..

fx100 folderı içindeki "DMPFX100.exe" adlı dosyayı alın
    ve fx120 folderı içine koyun ve orda bulunan "updater.exe" dosyasını silin

gecen sefer sadece firmware dosyasını degistirmiştik..
    bu sefer yaptıgımız sey updater executable ı degistirmek. bunun nedeni fx100 ü 120 yapmak iiçn ordaki diger dosyalara da ihtiyac duyuluyor ve bu sebeple sadece "resource.bin" adlı dosyayı degistirmek işi kurtarmıyor. fx 120 nin orjinal dll lerinin de orda olması lazım.

sonuc olarak yaptıgımız sey:
    fx100 ün updater ını (DMP100FX) aldık, fx120 folderına koyduk ve diger exeyi siildik..
    dosya isminin dmp100fx.exe olması önemli degil. rahatsız olursanız onu da rename edebilirsiniz :D ama .exe kısmına dokunmayın..

ve en sonunda cihaz usb baglıyken kopyaladıgımız bu exeyi calıstıralım.

iyi radyolar :D

eyvallah süper oldu çok teşekürler

• Arkadaşlar lütfen yardım edin.

CREATIVE zen neeon 5 gb mp3 player'a radyo yazılımını yükledim ve içine yaklaşık 1 gb lık şarkı attım. daha sonra sorunsuz bir şekilde şakıları ve radyoyu dinledim. fakat daha sonra tekrar şarkı yüklemek isteyip usb ile pc'ye bağladığımda bir türlü cihazı pc tanımadı.

usb 1.0 kullanıyorum ve windows xp sp2 işletim sistemim var. lütfen bilen biri varsa yardım etsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi griffe -- 17 Eylül 2006; 19:11:02 >
  • ben 1,1i denedim
    oldu
  • rambaldi hocam süpersin yaw teşekkürler eline koluna sağlık dediklerini yaptım benim radyoda çalıstı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unstained -- 27 Eylül 2006; 19:31:07 >
  • arkadaşlar ben de zen neeon 5gb almayı düşünüorum da,acaba şarkı dinlerken menu de gezinebilio muyuz...menüsü zen microya benzio mu?yoksa muvolar gibi mi?
    yardımcı olursanız sevinirim...
  • @crowley

gezebiliyorsun,zaten pek bir menüsü yok :) ayarlarıyla falan oynayabiliyorsun.şarkı klasörlerine de girebilirsin.
  • sycrone_one eywallah..merak ettim muvo lar gibi olup olmadığıydı...artık alabilirim...
  • bende neeon 5 gb aldım 1 ay önce.ama önü çok çizildi.parlak siyah olması iyi değil,mat olsaydı önü daha iyi olurdu.radyo olayını hallettim.radyosu çok iyi.ses kalitesi de fena deil.benim kutudan sadece stik on bi tane çıktı ya.ama onu da kullanmak istemiyorum.istanbulda bulamaz mıyız stick on lardan??kılıfı da güzel değil.
  • hay allah bu fm radyoyu bulan arkadaşımızdan razı olsun
    sonra bunu uploading.coma koyandan razı olsun
    gerçekten yaptım çok teşekkür ederim.bu arada iki arkadaşada yazı yazmıştım yaptığım için onlara da maiiler boşuna gitti.kendilerinden özür diliyorum vbe teşekkür ediyorum
  • benimki hala çizilmedi ilk geldiğinde plastiği vardı zaten, o çıkar gibi olunca da stick on u yapıştırdım.bi tane çıkmıştı zaten.çıkar gibi duruyor ama bir süre daha çizilmeden gider heralde.zaten ondan sonra da hevesimi almış olurum çiziksiz bir şekilde.

pc harici şarj olayına da aklıma ilginç bir fikir geldi ve şu an deniyorum.benim ps2 nin üzerinde usb girişleri var,dedim acaba bundan şarj olur mu diye,az önce denediğimde şarj durumuna geçti,umarım sorun çıkmaz ve sabah baktığımda dolu bir şarj bulurum.denedikten sonraki durumu da burada açıklarım.sanırım bu çözüm koskoca pc yi yanına alamıyacak ve gittiği yere ps2 sini de götürenlere yarar.

edit: işe yaramadı,çıkardığımda bi gıdım bile şarj olmadığıı gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sycrone_one -- 18 Ekim 2006; 21:17:45 >

• arkadaşlar noldu bu linkler yardımcı oldu mu?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.