Şimdi Ara

Zen Xfi İçin En iyi Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Zen x-fi de en iyi ses verecek kulaklık hangisidir. Daha öncede sansa fizu ve MDR-NC22 kulaklık kullanıyordum. MDR-NC22 Cok kaliteli bir sesi var. Zen x-fi ile gelen Ep830 kulaklıkla kıyaslarsam Ep830 Baslarda Biraz daha üstün. (Ep830 Burn-in yapılmamışdır 1saat kullanılmışdır) Westone um1- um2 almak istiyorum ama bulamadım. SENNHEISER CX-500 , SONY MDR-EX90LP Kulaklıklardan hangisini almalıyım. CREATİVE Ep-830 den daha iyi bir ses verirmi? Başka hangi kulaklıgı tavsiye edersiniz? Fiyat sorunu yok. Kulaklık seçmemde yardımcı olcak fikirlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatiheer -- 12 Haziran 2009; 15:27:39 >

• Kulakiçi istiyorsan IE8 olabilir...
  • Sony yi almadan önce Zen X-Fi almaya niyetlenmiştim. Electro World de IE8 ile denedim. Eq suz kullanımda ses kalitesi oldukça iyi bir player. Yalnız sesi oldukça flat ve eqsunu beğenmedim. Daha sonra Mavi Bilgisayarda Sony S638 i ve arkadaşımda Sansa Clip i denedim ve X-Fi den vazgeçtim.

O player ve kulakiçi kulaklık ile canlı, eğlenceli ses istiyorsanız IE8 olabilir..
  • o makınaya dunyanın en ıyı kulaklığınıda alsan boş bence sadece ismi olan kof bir makina cünki kullandım ve ancak 1 ay tahammul edebıldım.shure se 110 kulaklıkta bıle ses veremedı alet bana hele equlaıser ayarları sıfır hemen sat daha ıyı bır makına al bence kulaklık aramakla yanlıs yapıyosuuz ınanın saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottoman75

o makınaya dunyanın en ıyı kulaklığınıda alsan boş bence sadece ismi olan kof bir makina cünki kullandım ve ancak 1 ay tahammul edebıldım.shure se 110 kulaklıkta bıle ses veremedı alet bana hele equlaıser ayarları sıfır hemen sat daha ıyı bır makına al bence kulaklık aramakla yanlıs yapıyosuuz ınanın saygılar

Sanki se110 çok iyi bir kulaklık. Sen x-fi için kötü mp3 player diyorsan, se110'un kulaklıklar içindeki yerine bakarak iğrenç bir kulaklık demen lazım. Se110 bile ses veremedi demişsin. Şu anda x-fi nin bass eksikliği var zaten onu güncelleme ile geliştirirler umarım. Se110'un da bas özürlü bir kulaklık olduğunu düşünürsen ses verememesi pek de x-finin suçu değil

• Bu durumda ie4 hem ucuz hem bass eksiğini kapatan bir kulaklık olurdu sanırım. Paranız varsa ie8 iyidir, tartışmasız
  • akg 324p
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biz boşa yazıyoruz sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottoman75

o makınaya dunyanın en ıyı kulaklığınıda alsan boş bence sadece ismi olan kof bir makina cünki kullandım ve ancak 1 ay tahammul edebıldım.shure se 110 kulaklıkta bıle ses veremedı alet bana hele equlaıser ayarları sıfır hemen sat daha ıyı bır makına al bence kulaklık aramakla yanlıs yapıyosuuz ınanın saygılar

• Sansa clip gercekden güzel ses veriyor. Zaten ben Sansa clip ve fuze modelini kullandım. Zen xfi ile aynı anda dinleme imkanım oldu. Ama arkadaşlar cidden fark var. Xfi daha iyi. Kulaklık için ie8 almaya karar verdim. Peki Ben SENNHEISER IE 8 nerden temin edebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatiheer -- 15 Haziran 2009; 9:43:13 >
  • Distribütör MeTan ile iletişime geçebilirsin. veya elmasepeti.com da satıyor..

http://www.elmasepeti.com/product.php?pID=9403

quote:

Orjinalden alıntı: fatiheer

Sansa clip gercekden güzel ses veriyor. Zaten ben Sansa clip ve fuze modelini kullandım. Zen xfi ile aynı anda dinleme imkanım oldu. Ama arkadaşlar cidden fark var. Xfi daha iyi. Kulaklık için ie8 almaya karar verdim. Peki Ben SENNHEISER IE 8 nerden temin edebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 15 Haziran 2009; 10:01:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatiheer

Sansa clip gercekden güzel ses veriyor. Zaten ben Sansa clip ve fuze modelini kullandım. Zen xfi ile aynı anda dinleme imkanım oldu. Ama arkadaşlar cidden fark var. Xfi daha iyi. Kulaklık için ie8 almaya karar verdim. Peki Ben SENNHEISER IE 8 nerden temin edebilirim?

En iyisi genel distribütor Metan dan almak. Son derece iyi hizmet veriyorlar. Birde peşin ödemeye %23 indirim yapıyorlar.

Ben Metan in Gümüşsuyundaki merkezinden aldım, peşin olarak. 325$ ödemiştim.
  • Zen X-FI odyofil seviyesinde flat ses veren bir player. Bangır bangır bas efektleri isteyen Cowon alsın. X-FI içinse 830'un üzerine bence ie4 yanlış seçim olur. Çünkü arada pek fark yok. Hatta bazı yönlerden ie4 den daha iyi bile olabilir 830. Alınacaksa en azından bas ağırlıklı ses için Nuforce NE7 yada analitik dinleme için Ety Er6i alınmalı. Phonak audeo da çok iyi uyum sağlıyor ama diğerlerine göre biraz pahalıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.