Şimdi Ara

Zen3'te Curve Optimizer Nasıl Ayarlanır? (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
762
Cevap
64
Favori
49.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pbo2 tuner diye bşy mi çıktı şimdi de pratik :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mecbur pratik çünkü x3d modellerde biosta curve yok çoğunda.ne işe yarar dersen mesela cpuz'de anında etki ediyor aç kapa artema ya da bir de şunu deneyeyim dediğinde biosta dön yükle yok yaz dene baya pratik ama açıkçası ben biosta olmadığı için ekledim pek de x3d kullanıcısı olmasa bile ama vakit olacak tek tek uğraşacan çekirdeklerle.

@Woody WP Woody WP

yani bütün zen3 kullanıcıları için pratik bir kullanım sunuyor.OCN'ye de adamın biri getirmiş gelmiş x3d konusuna artık yazan mıdır Allah razı olsun diyoruz.

• Yıldız yani sarı olanlara -10 grilere -15 diğerlerine -20 verdim bi sorun yok şu anlık ama bakalım deniyecem yine bunu neler yapabilir diye. Otoda mı kullanmak gerek cpuyu?

• ugrpkr kullanıcısına yanıt

tabi bios default olsa iyi olur bununla açarsın işin bitince kapattığında defaulta almak için bir daha biosa girmezsin.en hızlı çekirdeklere 15 verme bence çok gelebilir oyunlarda atma yapabilir.10 iyi.

• artı değil hocam eksi 10 verdim ikincilerde eksi 15 diğer kalanlara eksi 20 verdim, 10 saat 20dk kadar cpu üzerinden rdr2 yayınıda yaptım tık yok.

eksi işareti koymamışım işte takılma sen dediğimi yap eksi 10 ver hızlılara.rdr2'de sorun olmaz ummadığın oyunda olur 15 çok oyun için.fazla yaptığında değil her çekirdeğe uygun yaptığında full performans alıyorsun bilmem hiç gördün mü adam 9-21-10-18 falan diye giderek yapmış o yüzden vakit olacak tek tek bulacaksın aslında çekirdeklerin değerini bu programla demiştim.patlatan bir programı var ayarladıkları çekirdeği sokuyorlar sanırım teste tek.corecycler mi bir şey kullanıyorlar ben sormuştum birine YT videosunun birinde ama uğraşamamıştım.

• İkinci hızlılarada eksi 10 ver diyorsun yani 4 çekirdek eksi 10 geri kalan eksi 20 mi diyorsun doğru mu anladım?

yes ama 20 az 25 ver.

• Şuan bi sorun yaşamadım ama vakit olunca denerim. Sıcaklıkları düşürmek için ppt edc vs limitlerini de düşürdüm bide. Ciddi zaman harcıyor.

Aslında fanları 70-75 derecede hızlandırıyorum ancak fanlar daha az devreye girmesi için sıcaklığı düşürebileceğim ekstra ayar varsa neden olmasın diyerek, bahsettiğiniz değerleri nasıl düzenleyebilirim?

• Woody WP W kullanıcısına yanıt
    Zen3'te Curve Optimizer Nasıl Ayarlanır?
    Zen3'te Curve Optimizer Nasıl Ayarlanır?

Bu şekilde ayar yaptım işaretlediğim yer 210w a kadar çıkıyordu anakarta bıraktığım zaman manuel olarak daha düşük girdim render testlerinde 71 72 dereceyi geçmiyor.

Teşekkürler, deneyeceğim.

Kasaya fan aldım egzoz için, öncelikle onları monte edeceğim. Üzerine anakarta bıraktığım ayarı auto'ya getirip test edeceğim. Yine istediğim gibi olmaz ise sizin bahsettiğiniz ayarlara müdahale etmeyi düşünüyorum.

yıl 2022 hala bıostan ekran görüntüsü alınamıyor mu?

• sething S kullanıcısına yanıt

2022 yılında tek derdimiz bu olsa keşke awk.

• aşırı karışık geldi terimlerinizi anlamıyorum 5900x için ne yapmak lazım yokmu youtube üzerinde güzel bi tutorial

• gigabyte anakart kullanıyorum ve Clock Override kısmı bende yok ve bu yüzden max 4.6 ghz de kalıyor ryzen 5600x işlemcim gigabyte anakart kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim

• Üstat ben sizin tüm yorumlarınızı kitap okur gibi okuyorum ve bilgileniyorum. Yanlış anlamayın, ama gerçekten de çok karmaşık yazılar yazıyorsun, cümleler birbirine girmiş noktalama virgül işaretleri yok, yazdıklarını anlamak için ayrı bir çaba sarf ediyor insan. Çok bilgilisin bu net. Ama gerçekten çok karmaşık yazıyorsun. Noktalamaya virgüle dikkat ederseniz, insanlar sizi daha rahat anlar ve bilgi ve tecrübelerinizden herkes faydalanır. Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fre4k -- 4 Temmuz 2022; 13:52:42 >
  • Hocam aynen biraz karışık sırası ile gitmeye çalışıyor insan bi anda nerde ne yapılması gerektiğini anlamıuor insan. En azından madde madde gidip tane tane anlatılırsa çözülür gibi.

• Arkadaşlar 5950x için ayar var mı bildiğiniz? Anakart msi x570 unify. Bu negatifler tam olarak ne işe yarıyor anlamadım. Mesela hepsine 25 verdim, iyi çekirdeklere 0 verdim. Sistem boşta 50 derece falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcpcpcpc -- 7 Temmuz 2022; 1:39:59 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.