Beyler soru gayet açık, Zencilerin dudakları neden bizlerden çok daha büyük ? Yani hangi emele hizmet [naughty.gif] büyük ?
quote:Orijinalden alıntı: Çakma Zippozenci de demiş ki nerem küçük kiAlıntıları Göster tanrıya sormak gerek
quote:Orijinalden alıntı: ! N I G G A !quote:Orijinalden alıntı: de_dust2 Sadece dudaklari degil VohooAlıntıları Göster burun delikleri de çok büyük oluyor.böyle burunları yana doğru açılmış
quote:Orijinalden alıntı: mrsteve Beyler soru gayet açık, Zencilerin dudakları neden bizlerden çok daha büyük ? Yani hangi emele hizmet [naughty.gif] büyük ? Nesiller boyunca çöl sicaginda susuzluktan bu hale geliyor. Ama zenci bayanlar oralda iyi degiller, tecrubeyle sabit.
quote:Orijinalden alıntı: Angelica quote:Orijinalden alıntı: mrsteve Beyler soru gayet açık, Zencilerin dudakları neden bizlerden çok daha büyük ? Yani hangi emele hizmet [naughty.gif] büyük ? Nesiller boyunca çöl sicaginda susuzluktan bu hale geliyor. Ama zenci bayanlar oralda iyi degiller, tecrubeyle sabit. Millet zenci gördüğünde döner tekrar bakar, sen baya ilerletmişsin vaziyeti o zaman.
quote:Orijinalden alıntı: Angelicaquote:Orijinalden alıntı: mrsteve Beyler soru gayet açık, Zencilerin dudakları neden bizlerden çok daha büyük ? Yani hangi emele hizmet [naughty.gif] büyük ? Nesiller boyunca çöl sicaginda susuzluktan bu hale geliyor. Ama zenci bayanlar oralda iyi degiller, tecrubeyle sabit.O dudaklara kutu kutu boya gider be.
quote:Orijinalden alıntı: Guest-6AEF290E0quote:Orijinalden alıntı: de_dust2 Sadece dudaklari degil Tecrübe konuştu.Alıntıları Göster Hiç mi ferre görmediniz olum
quote:Orijinalden alıntı: Heudérbaix quote:Orijinalden alıntı: de_dust2 Sadece dudaklari degil Tecrübe konuştu. Güldürdün aln anten
quote:Orijinalden alıntı: mrsteve quote:Orijinalden alıntı: Heudérbaix quote:Orijinalden alıntı: de_dust2 Sadece dudaklari degil Tecrübe konuştu. Güldürdün aln anten Birader benim yaşım 27. Düzgün konuş. Anten falan ne ayaksın? @de_dust2 Ben onu eğlencesine yazdım
quote:Orijinalden alıntı: Heudérbaix quote:Orijinalden alıntı: de_dust2 Sadece dudaklari degil Tecrübe konuştu.
quote:Orijinalden alıntı: Guest-6AEF290E0quote:Orijinalden alıntı: mrsteve quote:Orijinalden alıntı: Heudérbaix quote:Orijinalden alıntı: de_dust2 Sadece dudaklari degil Tecrübe konuştu. Güldürdün aln anten Birader benim yaşım 27. Düzgün konuş. Anten falan ne ayaksın? @de_dust2 Ben onu eğlencesine yazdım dudak payı
quote:Orijinalden alıntı: Heudérbaix quote:Orijinalden alıntı: mrsteve quote:Orijinalden alıntı: Heudérbaix quote:Orijinalden alıntı: de_dust2 Sadece dudaklari degil Tecrübe konuştu. Güldürdün aln anten Birader benim yaşım 27. Düzgün konuş. Anten falan ne ayaksın? @de_dust2 Ben onu eğlencesine yazdım forum repliği o, adamın sana anten deme gibi bir derdi yok.
quote:Orijinalden alıntı: Illuminn quote:Orijinalden alıntı: Heudérbaix quote:Orijinalden alıntı: mrsteve quote:Orijinalden alıntı: Heudérbaix quote:Orijinalden alıntı: de_dust2 Sadece dudaklari degil Tecrübe konuştu. Güldürdün aln anten Birader benim yaşım 27. Düzgün konuş. Anten falan ne ayaksın? @de_dust2 Ben onu eğlencesine yazdım forum repliği o, adamın sana anten deme gibi bir derdi yok. Sağ ol kardeşim.
quote:Orijinalden alıntı: frt-_-ctn quote:Orijinalden alıntı: Angelica quote:Orijinalden alıntı: mrsteve Beyler soru gayet açık, Zencilerin dudakları neden bizlerden çok daha büyük ? Yani hangi emele hizmet [naughty.gif] büyük ? Nesiller boyunca çöl sicaginda susuzluktan bu hale geliyor. Ama zenci bayanlar oralda iyi degiller, tecrubeyle sabit. Millet zenci gördüğünde döner tekrar bakar, sen baya ilerletmişsin vaziyeti o zaman.