Şimdi Ara

Zenfone 2 çin store' u görüyor -yardım gerek-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba çin' den zenfone 2 geldi imei kaydı vs. herşeyi var fakat google store (asus store diye geçiyor) çince, biraz araştırdım ama internette pek dişe dokunur bişey bulamadım, bu telefonun marketini nasıl Türkçe yaparım yardım ederseniz sevinirim.

• hayırlı olsun, telefonu ne kadara aldın, nasıl temin ettin açıklarmısın lütfen
  • Telefon biradere hediye geldi aslında ama şu market işi çok can sıkıcı çözümü yok sanırım henüz.
  • Sanirim manuel olarak yeni bir firmware atmaniz gerek cihaza. Firmwarenin de Avrupa ulkesi icin uretilen bir firmware olmasi gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam merhaba

bende telefonu yurt dışından getirttim. Çin store gözüküyor; hiç bir şekilde goggleplay store.apk vs yüklesem de açamıyorum.

Bilenlerin konu altında yazarlarsa çok yardımcı olurlar. Şimdiden teşekkürler
  • Abi sizin cihaz WW versiyon değil büyük bir ihtimalle CHT.İnternette zenfone 5&6için ww flashlama var ama zenfone 2'ye olur mu bilemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memleket Sandıkları

Abi sizin cihaz WW versiyon değil büyük bir ihtimalle CHT.İnternette zenfone 5&6için ww flashlama var ama zenfone 2'ye olur mu bilemem.

+1

Aynen arkadaşın dediği gibi malum çin en büyük üretici ama kendi ülkesinde bir çok uygulama site v.b. engelli senin tel. çin versiyonu yazılım lazım ama nerden nasıl bulunur beklemen lazım malum tel daha tr giriş yapamadı.

http://www.androidbrick.com/lenovo-k920-vibe-z2-pro-google-appsli-turkce-rom-servisi-hizmete-girmistir/

Ben lenovo k920 için araştırma< yaparken karşıma çıkan bir sayfa bu yazan aynen şu ''Google Apps’lı'' bu sayfayı incelemeni öneriyorum lenovoyu halleden arkadaş asusunda çaresine bakabilir..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.