Şimdi Ara

Zenfone 2 iade değişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugun Asus'tan garantiye verdiğim Zenfone 2 cihazın tamir edilemeyeceğine dair kağıt gönderdiler.

Kağıtta 30 gün içinde faturasıyla birlikte aldığım satıcıya başvurup iade/değişim yapabileceğimi söylediler.

Bu değişim prosedürü hakkında bir kaç sorum olacak tecrübesi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.

1 Cihazın aynısının sıfırınımı veriyorlar
    2 Cihazın parasınımı iade ediyorlar ve ediyorlarsa aldığım bedel üstündenmi yoksa şuan ki bedel üzerindenmi veriyorlar?
    3 Başka marka bir cihazı üste para vererek alabiliyormuyuz.

• İadeye ikna edebilirseniz iade de alabilirler. Faturada yazan bedel ödenir. Ama değişim yaparız derlerse aynı cihazdan verirler. Fark ödeyerek başka model vermiyorlar benim bildiğim kadarıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

İadeye ikna edebilirseniz iade de alabilirler. Faturada yazan bedel ödenir. Ama değişim yaparız derlerse aynı cihazdan verirler. Fark ödeyerek başka model vermiyorlar benim bildiğim kadarıyla.

Peki hocam faturadaki bedeli nakitmi veriyorlar yoksa aynı mağazada kullanmak üzere çekmi veriyorlar.

Nakit verdikten sonra üstüne koyar başka yerdende alırız sonuçta.
  • ~~hyperion kullanıcısına yanıt
    Nakit iadesi yapmaları gerekir. Hediye çeki verelim derlerse kararlı duruşunuzu bozmayın paranızı alın. Tabi alacağınız telefon orda da uygunsa o zaman fark etmez tsbi

• Anladım hocam çok saolun yardımlarınız için vaktinizi aldım.

Allah razı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~~hyperion

Anladım hocam çok saolun yardımlarınız için vaktinizi aldım.

Allah razı olsun :)

Estağfurullah hocam siz de çok sağolun. Sizden de Allah razı olsun iyi akşamlar

• Hocam bana iade yapildi direk. Basvurdugunuz yere faturayla beraber iade cikti servisden derseniz geri cevirmezler bence. Telefon alirsanizda direk satabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre654

Hocam bana iade yapildi direk. Basvurdugunuz yere faturayla beraber iade cikti servisden derseniz geri cevirmezler bence. Telefon alirsanizda direk satabilirsiniz.

Bugun gittim hocam .

Para iadesini kartla aldığım için slip üzerindeki referans numarasını istiyorlar bende slibi attığım için malesef 1300 TL lik çek verdiler mecbur teknosadan alıcaz yine telefonu

• quote:

Orijinalden alıntı: ~~hyperion

quote:

Orijinalden alıntı: Emre654

Hocam bana iade yapildi direk. Basvurdugunuz yere faturayla beraber iade cikti servisden derseniz geri cevirmezler bence. Telefon alirsanizda direk satabilirsiniz.

Bugun gittim hocam .

Para iadesini kartla aldığım için slip üzerindeki referans numarasını istiyorlar bende slibi attığım için malesef 1300 TL lik çek verdiler mecbur teknosadan alıcaz yine telefonu

Hocam bankanizi arayip ogrenebilirsiniz sanirim onu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.