Arkdaşlar discovery mi satıp yeni telefon almaya karar verdim yakın bütçelerde.ya zenfone 5 yada moto g almaya karar verdim ama söyleyeceğim tek bir şey var ben android l arayüzünü çok sevdim.O yüzden moto g ye yakınım.Ama kamerasıyla falan zenfone hoşuma gitti bu zenfone android l alır mı ? kasa kalitesi nasıl ?
Asus malzeme olarak çok kaliteli moto g de me buluyorsunuz o tipsiz telefonda ? İçindeki kulaklık bile kulakiçi değil.
quote:
Orijinalden alıntı: BonezCrusher
Asus malzeme olarak çok kaliteli moto g de me buluyorsunuz o tipsiz telefonda ? İçindeki kulaklık bile kulakiçi değil.
Hocam saf anroid l yi çk beğendim o yüzden
RamazanDogukan
kullanıcısına yanıt
Değmez o telefona o para asus kitkat alacak belki L yisde verebilerler belli olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: BonezCrusher
Değmez o telefona o para asus kitkat alacak belki L yisde verebilerler belli olmaz.
moto g android l güncellemesini alıyorsa diğer 1 gb ramlı telefonlar niye almıyor anlamadım.bence üreticiler yeni çıkan modeller satılsın diye yapıyor.
Moto g çok tipsiz ben olsam asus alırdım.
up tavsiye bekliyorum
İşlemci olarak moto g daha ıyi bence
quote:
Orijinalden alıntı: Entüisyonist
İşlemci olarak moto g daha ıyi bence
Asus alırdım ben olsam
quote:
Orijinalden alıntı: xxZuPExx
Asus alırdım ben olsam
Alıntıları Göster
asus alırdım bence
İntel' in eski parti işlemcileri için yani zenfone serisindeki işlemciler için; driverları ve kaynak kodlarını hazırlaması gerekir. Daha sonra Asus o verilerle kendi Android L güncellemesini yapar. Zenfone serisinde korkulan İntel bu serinin üstüne yeni işlemciler üretti eskiye rağbet edip, zahmete girip bir ton işle uğraşır mı? O yüzden Asus Zenfone serisi için durum belli değil. Yani olay sadece ram değil, olay İntelde bitiyor, Asus eğer başta anlaşsaydı bence lansmanla beraber ZF serisine Android L vereceğiz derdi ve satışları katlanırdı. Benim gördüğüm Asus ZF serisi Kitkatda kalacak.
quote:
Orijinalden alıntı: XKiNgXx
asus alırdım bence
Alıntıları Göster
sarj onemliyse moto g, onemli değilse asus
quote:
Orijinalden alıntı: mormic
İntel' in eski parti işlemcileri için yani zenfone serisindeki işlemciler için; driverları ve kaynak kodlarını hazırlaması gerekir. Daha sonra Asus o verilerle kendi Android L güncellemesini yapar. Zenfone serisinde korkulan İntel bu serinin üstüne yeni işlemciler üretti eskiye rağbet edip, zahmete girip bir ton işle uğraşır mı? O yüzden Asus Zenfone serisi için durum belli değil. Yani olay sadece ram değil, olay İntelde bitiyor, Asus eğer başta anlaşsaydı bence lansmanla beraber ZF serisine Android L vereceğiz derdi ve satışları katlanırdı. Benim gördüğüm Asus ZF serisi Kitkatda kalacak.
Bakalım artık hocam yorumunuz için teşekkür ederim asusunda arayüzünü beğendim ama moto g biraz daha ucuza geliyor
Kitkat tanıtalı 1 yıldan fazla oldu zenfone 5 kitkatla gelmiyor android l alma ihtimali sıfır
hangisi alınmalı up
Arkadaslar yardım edin karar veremedim
Moto g kullaniyorum malzeme kalitesi harika ve telefonun sekli kisiden kisiye degisir ben col begeniyorum seklini.moto g saf android olmasi android l yi alacak olmasi snapdragon islemcisi ile asus a gore onde bence bence moto g alin
Guncellemeye onem veriyorsan G al. Kamerasi Idare eder.
quote:
Orijinalden alıntı: RamazanDogukan
Arkadaslar yardım edin karar veremedim
Bence zenfone 5.
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahim1004
Moto g kullaniyorum malzeme kalitesi harika ve telefonun sekli kisiden kisiye degisir ben col begeniyorum seklini.moto g saf android olmasi android l yi alacak olmasi snapdragon islemcisi ile asus a gore onde bence bence moto g alin