Şimdi Ara

zenfone 5 vs moto g

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar discovery mi satıp yeni telefon almaya karar verdim yakın bütçelerde.ya zenfone 5 yada moto g almaya karar verdim ama söyleyeceğim tek bir şey var ben android l arayüzünü çok sevdim.O yüzden moto g ye yakınım.Ama kamerasıyla falan zenfone hoşuma gitti bu zenfone android l alır mı ? kasa kalitesi nasıl ?

• Asus malzeme olarak çok kaliteli moto g de me buluyorsunuz o tipsiz telefonda ? İçindeki kulaklık bile kulakiçi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Asus malzeme olarak çok kaliteli moto g de me buluyorsunuz o tipsiz telefonda ? İçindeki kulaklık bile kulakiçi değil.

Hocam saf anroid l yi çk beğendim o yüzden
  • RamazanDogukan kullanıcısına yanıt
    Değmez o telefona o para asus kitkat alacak belki L yisde verebilerler belli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Değmez o telefona o para asus kitkat alacak belki L yisde verebilerler belli olmaz.
    moto g android l güncellemesini alıyorsa diğer 1 gb ramlı telefonlar niye almıyor anlamadım.bence üreticiler yeni çıkan modeller satılsın diye yapıyor.
  • Moto g çok tipsiz ben olsam asus alırdım.
  • up tavsiye bekliyorum
  • İşlemci olarak moto g daha ıyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entüisyonist

İşlemci olarak moto g daha ıyi bence
    Asus alırdım ben olsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxZuPExx

Asus alırdım ben olsam

Alıntıları Göster
    asus alırdım bence

• İntel' in eski parti işlemcileri için yani zenfone serisindeki işlemciler için; driverları ve kaynak kodlarını hazırlaması gerekir. Daha sonra Asus o verilerle kendi Android L güncellemesini yapar. Zenfone serisinde korkulan İntel bu serinin üstüne yeni işlemciler üretti eskiye rağbet edip, zahmete girip bir ton işle uğraşır mı? O yüzden Asus Zenfone serisi için durum belli değil. Yani olay sadece ram değil, olay İntelde bitiyor, Asus eğer başta anlaşsaydı bence lansmanla beraber ZF serisine Android L vereceğiz derdi ve satışları katlanırdı. Benim gördüğüm Asus ZF serisi Kitkatda kalacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XKiNgXx

asus alırdım bence

Alıntıları Göster
    sarj onemliyse moto g, onemli değilse asus

• quote:

Orijinalden alıntı: mormic

İntel' in eski parti işlemcileri için yani zenfone serisindeki işlemciler için; driverları ve kaynak kodlarını hazırlaması gerekir. Daha sonra Asus o verilerle kendi Android L güncellemesini yapar. Zenfone serisinde korkulan İntel bu serinin üstüne yeni işlemciler üretti eskiye rağbet edip, zahmete girip bir ton işle uğraşır mı? O yüzden Asus Zenfone serisi için durum belli değil. Yani olay sadece ram değil, olay İntelde bitiyor, Asus eğer başta anlaşsaydı bence lansmanla beraber ZF serisine Android L vereceğiz derdi ve satışları katlanırdı. Benim gördüğüm Asus ZF serisi Kitkatda kalacak.

Bakalım artık hocam yorumunuz için teşekkür ederim asusunda arayüzünü beğendim ama moto g biraz daha ucuza geliyor
  • Kitkat tanıtalı 1 yıldan fazla oldu zenfone 5 kitkatla gelmiyor android l alma ihtimali sıfır
  • hangisi alınmalı up
  • Arkadaslar yardım edin karar veremedim
  • Moto g kullaniyorum malzeme kalitesi harika ve telefonun sekli kisiden kisiye degisir ben col begeniyorum seklini.moto g saf android olmasi android l yi alacak olmasi snapdragon islemcisi ile asus a gore onde bence bence moto g alin
  • Guncellemeye onem veriyorsan G al. Kamerasi Idare eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RamazanDogukan

Arkadaslar yardım edin karar veremedim
    Bence zenfone 5.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim1004

Moto g kullaniyorum malzeme kalitesi harika ve telefonun sekli kisiden kisiye degisir ben col begeniyorum seklini.moto g saf android olmasi android l yi alacak olmasi snapdragon islemcisi ile asus a gore onde bence bence moto g alin

Hocam peki diğer güncellemeleri alır mı moto g ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.