Şimdi Ara

ZENFONE 6 DEĞİŞİM İLE İLGİLİ SORU (SERVİS ONAY VERDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ilk çıktığı dönemlerde Zenfone 6 almıştım ancak telefon son 3 aydır sapıttı 2 ayda 4 kere servise gönderdim değişim onayı verdiler.
    Ürünü teknosadan almıştım ancak faturası yok bende aldığımıda hatırlamıyorum sadece fişi almıştım ve garanti belgesini imzalatmıştım çalışana.
    Değişim belgesi bana ulaştıktan sonra herhangi bir Teknosa şubesi bunu değiştirirmi yoksa fatura yok diye zorluk çıkartırlarmı bana?
    Firmadan değişim belgesi aldıktan sonra illa aldığım yerdemi değiştirmem gerekiyor Teknosa değiştirmezse Asus kendisi yeni telefon verirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunaySukru -- 23 Aralık 2015; 12:24:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GunaySukru

Merhaba ilk çıktığı dönemlerde Zenfone 6 almıştım ancak telefon son 3 aydır sapıttı 2 ayda 4 kere servise gönderdim değişim onayı verdiler.
    Ürünü teknosadan almıştım ancak faturası yok bende aldığımıda hatırlamıyorum sadece fişi almıştım ve garanti belgesini imzalatmıştım çalışana.
    Değişim belgesi bana ulaştıktan sonra herhangi bir Teknosa şubesi bunu değiştirirmi yoksa fatura yok diye zorluk çıkartırlarmı bana?
    Firmadan değişim belgesi aldıktan sonra illa aldığım yerdemi değiştirmem gerekiyor Teknosa değiştirmezse Asus kendisi yeni telefon verirmi?

teknosa ya giderseniz ürünün faturasını verirler. eğer değişimi orası yapıyorsa kayıtlarında olduğu için değişimini de yaparlar. zorluk çıkarmazlar. ama sanmıyorum teknosa değiştirsin. bence asus yapıyordur o işi. onun içinde teknosaya hem uğrayıp sorun hemde faturanızı alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MicroChip34 -- 23 Aralık 2015; 19:53:38 >

• Asus size değişim belgesi vereceğiz onla aldığınız yere gideceksiniz değişim yaptıracaksınız dedi.
  • GunaySukru G kullanıcısına yanıt
    Telefonu garantiye gonderirken telefonun arizalarini yazdiniz mi ? Yazdiysaniz neler yazdiniz , yol gosterin de bizde para iadesi-degisim talep edelim ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.