Şimdi Ara

Zengin olma taktiği(Clickbait,troll değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün hemen herkes maddi sıkıntılar çekiyor.Aramızda evli,yaşını başını almış fakat maddi sıkıntı çeken arkadaşlarımızda vardır.Fakat şimdi söyleyeceğim taktiği uygulasaydınız eğer,bir düşünün bu sıkıntılara nasıl ilaç olduğunu.

Para biriktirmek...Şöyle diyeyim,günlük 5 kuruş bile atsanız kenara( ki atın,ekmek üstünden kalan 5 kuruşları kavanozlarınıza atın) biriktirin hiç ellemeyin.Yıllar sonra ne kadar olduğunu görünce şaşırıcaksınız.

İnsan ömrü çok çabuk geçiyor,her gün bir para atarsanız kenara ileride o para yanınızda olucak,atmassanız olmayacak.Ayrıca günlük attığınız paranın size şuan bir faydasıda olmaz ama damlaya damlaya göl oluyor.

Eğer istikrarlı bir şekilde para biriktirirseniz ve kafaya koyarsanız bir yerlere geleceğinizi şuan ki statünüzün hiç bir önemi yok,ileride belki ekstra bir krediyle bir dükkan açıp zekanızıda kullanıp bir anda statü atlayabilirsiniz.
    Yorumlar size kalmış.

• tesekkürler zengin oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapmayın beyler, Türk lirası süratle değer kaybediyor. İlerde Türk lirasının yanına sıfır eklerler, eski paraları kaldırırlar. Siz de işe yaramayan eski paralarla kalırsınız ortalıkta.

• Gönül ister ki böyle olsun. Üretici olmak, girişimci olmayla iyi yerlere gelinebilsin ülkemizde. Gelinebiliyor ama nadir maalesef.

Türkiye'de torpille, kopyayla statü atlamak daha kolay. Hak yemek çok daha kolay.. Ve insanın böyle çapsız kişilikleri görünce daha da morali bozuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drybeansandrice -- 23 Ocak 2017; 22:28:32 >
  • Zengin olma taktiği mi yoksa fakirleşme taktiği mi bu? Yatırım yapmadan kenara para atmak? 10 yaşında çocuğun bir oyun almak için para biriktirmesi mantıklıdır ama zengin olmak için para biriktirmek?

Günde 10 lira atsan ayda 300 lira eder. Yılda 3600 lira. 10 yılda 36.000 lira. 100 yılda 360.000 lira. 1000 yılda 3.600.000 lira. Enflasyonu hesaba katmasak bile kaç yıl yaşamayı düşünüyorsun da zengin olacaksın?
  • Malasef boyle zengin olunmaz

Bisey uretmen lazim (mesela en basitinden bir selfi cubugu,)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısmen haklı,,, işten artmaz,dişten artar,,, kovanın dibi delikse o kova dolmaz, tasarruf etmek varlıklı olmanın birinci şartı,, etrafınıza bakın,zenginlerin çoğu tutumludur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • holdinginiz hayırlı olsun
  • Bu taktikle anca oğlumun oğulları zengin olur.
  • Günde 5 kuruş

Ayda 1.5 lira

Senede 18 lira

10 sene sonra 180 lira

Gerçekten iyi para

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para yok kardeş ne atim köşeye.
    Bu nebicim taktik yav qöroldum qnq.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

Yapmayın beyler, Türk lirası süratle değer kaybediyor. İlerde Türk lirasının yanına sıfır eklerler, eski paraları kaldırırlar. Siz de işe yaramayan eski paralarla kalırsınız ortalıkta.

Kardeşim bankaya yatırıcaksın biriktirdiğin parayı çoğaldığı zaman..Yastık altı yapmayacaksın veyahut altın,dolar yapıcaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Zengin olma taktiği mi yoksa fakirleşme taktiği mi bu? Yatırım yapmadan kenara para atmak? 10 yaşında çocuğun bir oyun almak için para biriktirmesi mantıklıdır ama zengin olmak için para biriktirmek?

Günde 10 lira atsan ayda 300 lira eder. Yılda 3600 lira. 10 yılda 36.000 lira. 100 yılda 360.000 lira. 1000 yılda 3.600.000 lira. Enflasyonu hesaba katmasak bile kaç yıl yaşamayı düşünüyorsun da zengin olacaksın?

Sadece yazılanı düşünüp dar bir düşünce uyguladın.Biriktirdiğin parayı bankaya atıp,bankadan gelen faizle 10 yıl sonra ne kadar olacağını hesapla.Bir tostçu bile açsan seni geçindiricek parayı kazanamaz mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haseryo

quote:

Zengin olma taktiği mi yoksa fakirleşme taktiği mi bu? Yatırım yapmadan kenara para atmak? 10 yaşında çocuğun bir oyun almak için para biriktirmesi mantıklıdır ama zengin olmak için para biriktirmek?

Sadece yazılanı düşünüp dar bir düşünce uyguladın.Biriktirdiğin parayı bankaya atıp,bankadan gelen faizle 10 yıl sonra ne kadar olacağını hesapla.Bir tostçu bile açsan seni geçindiricek parayı kazanamaz mısın ?

Hayır kazanmassın cünkü açamazsın.

• Her zengin adamın az da olsa kirli bi işi vardır. Zenginlik ya öyle olur yada çok sağlam bi girişimcilikle. Loto ile zengin olunmuyor denedim ve sonuç yine aynı hayallere kapılmayın yani.

• Sen bu kafayla sittin sene zengin olamazsin boşver

• quote:

Orijinalden alıntı: Haseryo

quote:

Banka faizi kazandırmaz. Sadece paranın enflasyon yüzünden çok erimesini engeller. Ama yine de para kaybedersin. Ben sana enflasyonsuz hesap yapmıştım. Ancak enflasyonu işin içine katarsan hiç çıkamazsın.

Mesela 5 yıl önce 1800 lira maaşım vardı. Şuan 4000 lira. Ben 2,5 kat zenginleştim mi? Hayır. Para değer kaybetti sadece.

• bu yöntemi 20 sene önce yapmaya başlamıştım şimdi dubai gökdelenlerinden yazıyorum.
  • Çok harca azar azar kenara at değil, az harca çok çok kenara at.
    Maddi açıdan minimalist yaşamayı öğrenirsen, zengin de olmazsın fakat maddi sıkışıklık da yaşamazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.