Şimdi Ara

Zengin Olmak Yasaklanmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz beni illuminati’ye almadınız. Siz bana iş vermediniz. Siz bana kadın ayırmadınız. O hâlde siz bunu hakediyorsunuz.

Efendim zengin erkekler **** gibi harem kurup birde bunu TVde göstererek paralarıyla hava atarlar. Bunu bizden nefret ettikleri için yapıyorlar. Adam seni parasıyla eziyor. Mesela Cem Yılmaz’ın 100 tane arabası vardır. Recep Tayyip Erdoğan, artık oyları azaldığı için konuşabiliriz ve son seçimde halkın %20’si oy kullanmadı veya geçersiz oy kullandı çünkü düzgün bir siyasetçi yok;
    Erdoğan’ın 3 milyonluk arabası, milyarlık evleri, gemileri, şirketleri, sarayı, yüz binlik kıyafetleri, altından saati, bin liralık bardağı var.

Yani zenginlerin tek derdi paralarıyla hava atmak ve pek çok kadına para yedirerek kadınları oyalamak ve de fakir erkekleri kadınsız bırakmaktır. Adam mal, hiçbir başarısı yok, çirkin de; e napıyor, zenginliğini sergiliyor çünkü tek sahip olduğu şey bu.

Bir insan tek başına 800 tane eve, 80 tane şirkete sahip olmamalı çünkü bir insan böyle korkunç derecede zengin olursa Dünya’yı elegeçirmeye ve Dünya’yı yönetmeye kalkar. Eğer bütün evleri zenginler alırsa sen ev alamazsın. Eğer bütün kadınları zenginler alırsa sana kadın kalmaz. Eğer bütün her yere zenginler market açarsa, senin mahallenin bakkalı iflas eder. Yakın bir zamanda hepimiz fakirleşeceğiz çünkü bütün para, bütün mal mülk; zenginlerde ve sen bir işletme açınca haksız rekabet yapıp seni iflas ettiriyor veya senden o işletmeyi silah zoruyla satın alıyorlar. Yani kısacası zengin olmak kesinlikle yasaklanmalı.

Ayrıca zengin insanlar yalakalık yaparak, yalan söyleyerek, dolandırıcılık yaparak, toplumu kandırarak, yasadışı işler yaparak, vergi vermeyerek, devletin hazinesini sömürerek zengin olurlar. Dolayısıyla zengin insanlar genellikle şerefsizdir. Elbette dürüst ve temiz kalpli zenginler de var ama çoğu zengin şerefsizdir. Patron sigortanızı yatırmayınca, maaşınızı eksik verince, yayınevi veya plak şirketiniz sizi dolandırınca neyden bahsettiğimi anlarsınız. Her kim akıllıysa onu işten atarlar; kim koyunsa, kim düşünmüyorsa, kim cahilse, kim yalakaysa onu işe alırlar. Adam Türk’ü işten atıyor, Suriye’li göçmen alıyor; neden, çünkü zenginler vatan hainidir. Evet, zenginler Türkiye’de para kazanırlar; sonra da o parayı Avrupalı fahişelere yedirirler. Zenginler sık sık Londra’ya Paris’e Viyana’ya giderler. Türkiye’de gezecek yer yokmuş gibi, kazandıkları bütün parayı Avrupa’da harcarlar ve Avrupa’yı zenginleştirirler. TL’nin değer kaybetmesinin tek sebebi zenginlerin yurtdışında tatil yapması, yurtdışından alışveriş yapması ve TL’yi satıp altın, dolar, euro almalarıdır. Evet, aynen öyle; adam zengin, TL değer kaybediyor diye gidip dolar alıyor. Bu puştlar yüzünden Türkiye gelişmiyor. Vatan hainlerini uzakta aramayın, sizin patronunuz doğrudan direkt olarak vatan haini. Birde sorsan Türkiye’yi kalkındırıyorum, insanlara iş verdim der. Oysa ki Türkiye’de maaşlar düşük olduğu için Türkiye’de fabrika açıyor ve kazandığı parayı da Avrupa’da harcıyor veya Avrupa’da üretilmiş olan lüks otomobiller satın alıyor.

Bir başka konu ise illuminati’dir. 11 9(eylül) 2001 yılında İkiz Kulelere(Twin Towers) ve Pentagon’a(Amerika’nın meclisi) uçak çakıldı. Pentagon’a çakılan uçağın parçalarını bulamadılar, sanki oraya bir roket atılmış gibiydi, ortada uçak falan yoktu(sadece Pentagon Plane yazın ve araştırın, kendi gözünüzle görün). İkiz Kuleler ise uçaklar yüzünden değil, Termit denilen yanıcı madde ile yıkılmıştı. Termit yandığında 4 bin derece sıcaklık verebilir, Termit’in eritemeyeceği hiçbir şey yoktur ve oksijene ihtiyaç duymadan yanar çünkü içinde oksijen vardır.

Pek çok kanıt ikiz kulelerin termit ile yıkıldığını ispatlıyor. Twin Towers Termite yazın, araştırın bunu da. Pek çok savcıya, patlayıcı uzmanına ve bilim adamına olayın Termit’ten veya bombalardan kaynaklandığını gizlemek için suikast düzenlendi. Her kim 11 Eylül olayları sahtedir dediyse vuruldu.

Bu olayların amacı terör yasası çıkarmak ve ortadoğuda daha fazla savaşabilmekti. Terör yasası sayesinde CIA istediği insanı istediği an tutuklayıp işkence yapabilir veya gizlice öldürüp ortadan kaybedebilir. Amerikan halkı daima savaşlara karşı çıktı. Devlet de “bakın teröristler bizim ülkemizde bomba patlatıyor, binlerce insan öldü” diyip halkı ortadoğu ile savaşmaya ikna etmeye çalıştı. Askerler ise zaten paralı asker, hepsi de kolay yoldan para kazanmak veya cinayet işleyip tecavüz etmek için ortadoğuya savaşa gidiyor, hiçkimse İslam veya Arap düşmanı değil. Elbetteki Arapları sevmiyor ve onlarla dalga geçiyorlar ama o kadar para verilmese kimse gidip de Afganistan’da savaşmaz.

Kısacası illuminati ortadoğu’daki petrolü yani bütün Dünya’daki petrolü elegeçirebilmek için ikiz kule saldırısını ve pentagon saldırısını düzenlemiştir. İkiz kulelere çakılan uçaklar uzaktan kumanda ile uçuruluyordu ve gerçek kaçırılan uçaklar onlar değildi, gerçek uçaklar ortadan tamamen kaybolmuştu yani radardan kayboldular, muhtemelen savaş uçakları o yolcu uçaklarını okyanusun üstündeyken vurmuştur. Sonra da uzaktan kumandalı uçaklar o uçaklarla yer değiştirdi ve binalara çakıldılar. Amerika istemese hiçbir uçak Pentagon’a çakılamaz, orası çok büyük bir güçle korunuyor. Pentagon’a çakılan uçaksa uçak şekline sokulmuş bir füzeydi. Duvarda küçük bir delik oluştu ve hiçbir uçak parçası bulunamadı. Sonra uçak parçaları getirdiler oraya ama bu uçak parçaları yanmamıştı yani sahteydiler.

Gördüğünüz gibi Dünya’yı kendisiyle aynı ülkede yaşayan, aynı ırktan insanları öldürebilecek ve köleleştirebilecek kadar şerefsiz bir illuminati örgütü yönetiyor. Siz Türkiye’deki seçim sonuçlarının gerçek olduğuna inanıyor musunuz, ben inanmıyorum. AKP’nin amacı Kürdistan ve Büyük İsrail kurmaktı. Defalarca Büyük Orta Doğu projesi, çözüm süreci, Diyarbakır doğuda önemli bir merkez olabilir denildi. Şimdi de AKP gitsin diye HDP %12 oy aldı; hani AKP’den bıktık ve o gitsin diye HDP oy verelim de Kürdistan’ı daha rahat kursunlar kafası. Bütün her şey önceden planlanmış ve bütün siyasetçiler tiyatrocu.

Türkiye’de içsavaş çıkartacaklar. Böylece aptal, cahil, kibirli insanlar birbirleriyle savaşıp birbirlerini öldürecek. Zeki insanlar ise savaştan kaçacaklar. Böylelikle ülkemizdeki şiddet isteyen, kan isteyen insanlar birbirini öldürmüş olacak. Sonra da Amerikayla gelip bizim petrolümüzü, borumuzu, gümüşümüzü, altınımızı alacaklar. Illuminati budur işte. Sırf salak insanlar birbiriyle savaşıp birbirini öldürsün diye savaş çıkartır. Çünkü illuminati onlara itaat eden, paraya tapan, çıkarcı, zeki insanlar istiyor. Illuminati işsiz, aptal, anarşist insan sevmez ve onları birbirlerine düşürmeyi çok iyi bilir. Türkiye’de öldürülmemiş olan ve ölmemiş olan bütün siyasetçiler ve televizyona çıkan herkes illuminaticidir diyebiliriz. TV sizi aptallaştırıp, zengin olmaya, çalışmaya özendirirken; siyasetçiler ise sizi ırkla, dinle oyalar. Oysa asıl mesele zenginlik, fakirlik, şerefsizlik ve dürüstlüktür. Size kürt, türk, müslüman, dinsiz, alevi diyorlar çünkü amaçları sizin gerçeği görmenizi engelleyip sizin dikkatinizi başka yöne çekmek. Dünyayı şerefsiz zengin insanların yönettiğini görün artık ve birbirinizle savaşmaktan vazgeçip gerçek düşmanınıza, en büyük düşmana karşı savaşın.

• Zengin ve fakir olmazsa çark dönmez.
    Tabii bütün dünya sosyalist olursa o başka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

Zengin ve fakir olmazsa çark dönmez.
    Tabii bütün dünya sosyalist olursa o başka.
    sen sus köylü insanlar beyinlerini dinle uyuşturduğu sürece eşitliği hak etmeyecek.

cidden çok ilginç bir vakasın gerçek hayatta tanışıp konuşmak isterdim sizinle. saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: zimbabve milyarderi

sen sus köylü insanlar beyinlerini dinle uyuşturduğu sürece eşitliği hak etmeyecek.

cidden çok ilginç bir vakasın gerçek hayatta tanışıp konuşmak isterdim sizinle. saygılar

Alıntıları Göster
    Çarkı devlet döndürecek.
    Sen zengin misin milyoner?

• yuno44907a Y kullanıcısına yanıt
    Onun altın gibi kalbi petrol gibi derisi pırlanta gibi dişleri var.

• Çare sosyalizm :D
    Ama artık gelemez en azından bi 60 70 yıl gerekiyor. Çünkü Lenin`e göre gelişmiş kapitalist ülkelerde proleter devrim gerçekleşemez, bu ülkeler işçilerine nispeten yüksek yaşam standartı ve çeşitli fırsatlar sağlar ve işçilerin devrimci bir bilince ulaşması mümkün olmaz gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle ortadan kaldırılması lazım.Her insanın sosyoekonomik açıdan eşit olması lazım.Salt özgürlük eşitlik getirmez fakat salt eşitlik özgürlüğü beraberinde getirir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: víkingr

Kesinlikle ortadan kaldırılması lazım.Her insanın sosyoekonomik açıdan eşit olması lazım.Salt özgürlük eşitlik getirmez fakat salt eşitlik özgürlüğü beraberinde getirir.
    Eşitlik kadar saçma bir kavram görmedim.İnsanlar eşit olacaksa haklar konusunda ve hukuk karşısında eşit olmalıdır.Herkese doğuştan itibaren kendini geliştirip hayatına yön vermesi için eşit şartlar sunulmalıdır ama iyi olan daha iyi bir konuma yerleşmelidir.Kötü olan da daha kötü bir konuma yerleşmelidir.Toplum da fakir de olabilir zengin de.Bu aldığın riskle,eğitimle orantılı olabilir.
  • Buralarda fena degil biraz canliymis

• quote:

Orijinalden alıntı: 2000li

Buralarda fena degil biraz canliymis
    La oğlum, okumuyonuz mu? Zenginliğin bir sınırı olmalı. Adam kendisine 500 bin liralık araba alıyor ya. Zenginler çok saçma sapan insanlar.
    Komünizm bir yalandı. Zengin olmak yasaklansın diyorum, adam komünizmden bahsediyor. İkisi çok farklı şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuno44907a

La oğlum, okumuyonuz mu? Zenginliğin bir sınırı olmalı. Adam kendisine 500 bin liralık araba alıyor ya. Zenginler çok saçma sapan insanlar.
    Komünizm bir yalandı. Zengin olmak yasaklansın diyorum, adam komünizmden bahsediyor. İkisi çok farklı şeyler.

Size katılıyorum,Zenginliğin bir üst sınırı ve kotası olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güneyli Şaman

quote:

Size katılıyorum,Zenginliğin bir üst sınırı ve kotası olmalı.

Alıntıları Göster
    Mesajın başında belirtmişsin, demek ki sende sahip olsan sorun olmayacaktı senin için? Bu durumda kişisel çıkarlara ters düşen ya da hizmet etmeyen her şeye karşı çıkmak gerekir çarşı bile bu kadar şeye karşı olamaz bence.

Yani benim de sınırsız zenginliğim ya da en azından zenginliğim varsa sorun yok ama benim yoksa, diğerleri birleşin bu pis zenginlere gününü gösterelim bumu yani?

• İnsanlar nefslerinden arındığında herkes eşit ve barış içinde yaşayabilir.

• Seni adnan hoca çarpmış. Söylediğin ikiz kule iddiası adnan hocaya ait. Pentagonada, kaçırılan uçağı vurmak için atılan füze düştü sanırım (yada düşmeden önce uçak vurulmuşda olabilir bilmiyorum, pek incelemedim). E adamın tvdeki ortamı da malum zaten. Üstüne birde sokakta 2-3 "kıroyum ama para bende" gördüysen, sonuç bu başlık oluyor.

Ama arada devletin milletin parasıyla sefa sürenlere kızmak hakkın.

Zenginlik sonuçta göreceli kavram. Herkesin maddi durumunu zorla eşit yapmazsan birileri mutlaka ilk yüzde birde olacak. Ama şuda var;eğer herkes eşit olsun dersen emin ol hepimizin maddi durumu düşer. Sen sadece zengini görüyorsun, dünya ortalamasından haberin var mı? Genelde de senin gibi düşünenler ortalama alınınca kendi durumunun daha kötü olacağını görünce cayarlar. Banane, çalıştım aldım, onlarda çalışsın alsın derler haberin olsun.

Eşitlik ise, olabildiğince tüm dünyada eğitim, sağlık ve güvenlikte olmalı bence. Kimsenin, mercedes benimde hakkım demeye hakkı yok, öyle bir hak yok...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamun aleykum

zenginlik ile anayasal suçları karıştırmamak lazım. Halk içinde infiale neden olmak ayrımcılığı koruklemek amacıyla paranın kullanılması anayasal bir suçtur.

Bu açıdan paranın bulunduğu memleketin insanlarının asgari anlayışları ile zenginliğin ifadesi ve kullanım şekilleri önem kazanır. Her istediğini hukuken yapamayan adamın para ile her istediğini yapabilmesi hukuk devleti ilkesini zedeler.

Zenginlik mumkundur ancak bu hak herkese tanınamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: HADO77

Selamun aleykum

zenginlik ile anayasal suçları karıştırmamak lazım. Halk içinde infiale neden olmak ayrımcılığı koruklemek amacıyla paranın kullanılması anayasal bir suçtur.

Bu açıdan paranın bulunduğu memleketin insanlarının asgari anlayışları ile zenginliğin ifadesi ve kullanım şekilleri önem kazanır. Her istediğini hukuken yapamayan adamın para ile her istediğini yapabilmesi hukuk devleti ilkesini zedeler.

Zenginlik mumkundur ancak bu hak herkese tanınamaz.
    Ben zengin olsaydım terör örgütü kurardım.
    asderty, sen AKP'nin illuminati tarafından kurulduğunu, Hrant Dink'i illuminati'nin vurduğunu da bilmezsin.
    Fakir erkekler sevişemediği sürece cinayetler ve tecavüzler devam edecek
  • quote:

Ben zengin olsaydım terör örgütü kurardım.
    asderty, sen AKP'nin illuminati tarafından kurulduğunu, Hrant Dink'i illuminati'nin vurduğunu da bilmezsin.
    Fakir erkekler sevişemediği sürece cinayetler ve tecavüzler devam edecek

Alıntıları Göster
    Hocam bu bilgileri aldığınız bir kaynak var mı çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olasılıksız238

Hocam bu bilgileri aldığınız bir kaynak var mı çok merak ediyorum.

Alıntıları Göster
    İnanmıyorsan araştır
    https://www.youtube.com/watch?v=VpObc-Cz-fQ
  • quote:

İnanmıyorsan araştır
    https://www.youtube.com/watch?v=VpObc-Cz-fQ

Alıntıları Göster
    Herkes islam çerçevesinin dışına çıkmadan yaşasa israf nedir bilseler, zekat verseler hiçbir sıkıntınız kalmazdı eminim tabii bunun gerçekleşmesi ne kadar zordur orası ayrı mesele

• Müslümanlık veya hıristiyanlık vs dinler olmayıp herkes bir olsa olabilir belki dicem de insanoğlu eşitlik yanlısı değil. Hayallerdeki güzel şeyler nadiren elimizin ucunda.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.