Bildirim
ZEPLİN DENEMESİ İÇİN HELYUM LAZIM.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
HABAŞ olarak ararsanız belki bulabilirsiniz. Habaş oksijen asetilen argon gibi gazlar üreten bir firmadır ve eminim helyum konusunda yardımcı olacaklardır, en azından nereden bulacağınızı söylerler. Başarılar dilerim -
inşallah yaparsınquote:
Orijinalden alıntı: Sinir_zihnİ
HABAŞ olarak ararsanız belki bulabilirsiniz. Habaş oksijen asetilen argon gibi gazlar üreten bir firmadır ve eminim helyum konusunda yardımcı olacaklardır, en azından nereden bulacağınızı söylerler. Başarılar dilerim
-
NE KADAR KOMİKquote:
Orijinalden alıntı: faruk
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
foruma her kaydolanı yaş gurubuna göre sınıflandırıp bunuda imzasında göstermek hem zor hemde internet gizliliğine aykırı.quote:
Orijinalden alıntı: BARIŞA ÖZLEM
NE KADAR KOMİK
Alıntıları Göster
ama foruma gelen genç kardeşlerimiz biraz büyklerin yazdıklarını okuyup feyz alsalar.öyle her akıllarına geleni yazmasalar internet internet diye müptelası olduğumuz kolay kütüphane bizler için daha faydalı olacaktır.
-
Mesajım neden silinmiş anlamadım.Mesajımda Güneşte bol miktarda Helyum olduğundan bahsetmiştim.Komiklik yapmak gibi bir amacım yok.Neyse tartışmayalım bunuquote:
Orijinalden alıntı: torossediri
foruma her kaydolanı yaş gurubuna göre sınıflandırıp bunuda imzasında göstermek hem zor hemde internet gizliliğine aykırı.
ama foruma gelen genç kardeşlerimiz biraz büyklerin yazdıklarını okuyup feyz alsalar.öyle her akıllarına geleni yazmasalar internet internet diye müptelası olduğumuz kolay kütüphane bizler için daha faydalı olacaktır.
Alıntıları Göster
Ayrıca yaşım 18.Burada bir sınıflandırma olacaksa ben katılmıyorum
-
www.download.com/helyumgazi.zip den indirebilirsin...quote:
Orijinalden alıntı: faruk
Mesajım neden silinmiş anlamadım.Mesajımda Güneşte bol miktarda Helyum olduğundan bahsetmiştim.Komiklik yapmak gibi bir amacım yok.Neyse tartışmayalım bunu
Ayrıca yaşım 18.Burada bir sınıflandırma olacaksa ben katılmıyorum
Alıntıları Göster
Şaka bi yana eğer yaparsan helal olsun. Başarılar!
-
bunun için googlede arama yaparsan daha iyi olurquote:
Orijinalden alıntı: arf*
www.download.com/helyumgazi.zip den indirebilirsin...
Şaka bi yana eğer yaparsan helal olsun. Başarılar!
Alıntıları Göster
-
üniversite öğrencisi isen kimya bölümüne fln git. eğer ki NMR cihazı varsa düzenli olarak gaz alıyolar demektir. firmanın irtibat bilgilerini oralardan alabilirsinquote:
Orijinalden alıntı: kingteamkenan
bunun için googlede arama yaparsan daha iyi olur
Alıntıları Göster
-
quote:
Orjinalden alıntı: mab2003
deney amaçlı yapacağımız zeplin için küçük tüplerde helyum gazı gerekli.
nette aramama rağmen ben bulamadım.
bulabileceğim bir adres verirseniz memnun olurum.
http://www.ersoygaz.com.tr/helyum.html
bu adrese gir:P
Helyum gazı bu şirkette var. Bize ulaşın kısmından görüşerek sipariş vermek mümkün olabilir.
Yapacagınız zeplinin büyüklügü ve kontrol sistemleri hakkında bilgi verirsen sevinirim.
-
selamlarquote:
Orijinalden alıntı: NonConformiStquote:
Orjinalden alıntı: mab2003
deney amaçlı yapacağımız zeplin için küçük tüplerde helyum gazı gerekli.
nette aramama rağmen ben bulamadım.
bulabileceğim bir adres verirseniz memnun olurum.
http://www.ersoygaz.com.tr/helyum.html
bu adrese gir:P
Helyum gazı bu şirkette var. Bize ulaşın kısmından görüşerek sipariş vermek mümkün olabilir.
Yapacagınız zeplinin büyüklügü ve kontrol sistemleri hakkında bilgi verirsen sevinirim.
bilgiler için teşekkürler.
planladığım zeplin 1-1.5 m3 haciminde olacak.
tüm ağırlığı ile askıda kalmasını istiyorum.düşey ve yatay hareketlerin hepsini elektrik tahrikli pervaneler yapacak.
zeplinin helyum konacak balon bölümünü ince,hafif,sızdırmaz,sağlam bir malzemeyle yapabilirim ama daha adını koymadım.
kontrol için en az 6 kanallı ve hafif bir kumanda sistemi ve elektrik motorları içinde polimer yada li-on bataryalardan yine hafiflerinden birşeyler düşünülebilir.
malum uçacağı için hafiflik ve sağlamlık çok elzem.
önerileriniz olursa paylaşırız.
saygılar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BARIŞA ÖZLEM
NE KADAR KOMİK
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: egepcmarket
NE KADAR KOMİK
Bana da nükleer deneme için seyreltilmiş uranyum lazım :)
(Şaka bi yana Kolay gelsin arkadaşa)
-
Arkadaşım uçan balonlara Helyum mu koyuluyor. Bunları üreten adamlarla irtibata geçmeyi deneyebilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: harami78quote:
Orjinalden alıntı: egepcmarket
NE KADAR KOMİK
Bana da nükleer deneme için seyreltilmiş uranyum lazım :)
(Şaka bi yana Kolay gelsin arkadaşa)
Alıntıları Göster
Başarılar dilerim.
Ha bu arada türkiyede reklam zeplini üreten bir firma var. bina içi reklam dolaştıracak zeplinler üretiyorlar. adını hatırlamıyorum. onlara ulaşmaya çalış google vasıtasıyla belki fikir alışverişi yaparsınız..
-
dalış malzemeleri satan geniş kapsamlı bir mağazaya git belki bulabilirsinquote:
Orijinalden alıntı: elifdilan
Bu mesaj silindi. -
Benim bir akrabamın ipragaz bayiliği var.Orada bayilik haricinde çeşitli gazlar satıyor eğer bağlantıya geçersen sana yardımcı olurlar. Sana adresini ve tel ini veriiim....
karacabey bulvarı 37/B
mecdiyeköy/İstanbul
KOÇLAR TİCARET İpragaz Bayii
Projeni Tamamlarsan eğer bana da malzeme ve yapım hakkında bilgi verirsen sevinirim
BAŞARILAR -
bilet kaça bu komediyequote:
Orijinalden alıntı: ATB
Benim bir akrabamın ipragaz bayiliği var.Orada bayilik haricinde çeşitli gazlar satıyor eğer bağlantıya geçersen sana yardımcı olurlar. Sana adresini ve tel ini veriiim....
karacabey bulvarı 37/B
mecdiyeköy/İstanbul
KOÇLAR TİCARET İpragaz Bayii
Projeni Tamamlarsan eğer bana da malzeme ve yapım hakkında bilgi verirsen sevinirim
BAŞARILAR
-
google boşverquote:
Orijinalden alıntı: kingteamkenan
Alıntıları Göster
yahoo da ara bulursun
quote:
Orjinalden alıntı: kingteamkenan
-
Konu İslam olsaydı eğer eminim burada bisürü kişi "ne islamııı, bilimde biliiimmm, evriiimm" diye yırtınır dururdu, ama konu azcık bilimsel olunca alay etmek için fırsatı kaçırmamışsınız, Yuh olsun, yazıklar olsun alaya alan herkese.quote:
Orijinalden alıntı: wk
google boşver
yahoo da ara bulursun
quote:
Orjinalden alıntı: kingteamkenan
Alıntıları Göster
-
MAB2003quote:
Orijinalden alıntı: meraklıyımdır
Konu İslam olsaydı eğer eminim burada bisürü kişi "ne islamııı, bilimde biliiimmm, evriiimm" diye yırtınır dururdu, ama konu azcık bilimsel olunca alay etmek için fırsatı kaçırmamışsınız, Yuh olsun, yazıklar olsun alaya alan herkese.
Alıntıları Göster
Güneşin İçindeVamışeğer gÜNeşe Gidersen Getir Bizde kuLLanalım
Respect. -
DAAA BULAMADINMI
Benzer içerikler
- yürümek boy uzatır mı
- 21 deniz mili kaç km hız
- kafasından vurulan insan ne hisseder
- peygamber devesi eve girerse ne anlama gelir
- hint avrupa ırkı
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
- dünyada en çok konuşulan diller
- seri katiller
- mars"a ayak basıldı mı
- google maps toplu taşıma renkleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X